Ako spať s bruchom počas tehotenstva?
Dokedy ste spavali na bruchu? Vraj sa odporúča spat len na ľavom boku, ale je to ore mna nepredstaviteľne, takze spávam aj na pravom, no najlepšie sa mi spi na bruchu… ako ste spávali vy?
Ja som spávala tak ako mi bolo pohodlné,najcastejsie "na horolezca"
@anonym_autor vselijako v tehotenskym vankusom a milionom inych vankusov...a ano snažila som sa spat na lavom boku ale ja sa v spanku mrvim otacam a často som sa zobudila na to ze som sa prudko stocila na druhy bok...az ma striasa ked si na to spomeniem..pre mna bol spánok asi to najhorsie vramci tehotenstva 😒
@anonym_autor Okrem brucha uplne na kazdej strane. Aj na chrbte. Nemusis spat iba na lavom boku. To je mytus. Ak ti dieta pritlaci dutu zilu, tak sa zobudis a lahnes na lavy bok. Ulava prichadza do par sekund. Nemaj strach a spi ako ti vyhovuje. Teda logicky okrem brucha
Ja som pri každom spala na bruchu. Všetky deti boli otočené zadočkom do vnútra a boli veľmi malé do 2,60 kg, brucho ani v jednom prípade som nemala a kľudne som na ňom spala. Bolo to pohodlné, ale pri treťom sa ma suseda po návrate s prechádzky s kočíkom spýtala, či sme si aj toto adoptovali. Takže mať opačne otočené dieťa je okrem tlaku na chrbticu celkom pohodlné, ale dostane to do rečí. Takže ležanie na bruchu pokiaľ nerobí zvlášť ťažkostí, dieťaťu neuškodí.
@anonym_autor absolutne neviem,co sa odporucalo.Spala som tak,ako sa mi najlepsie dalo.Kym nebolo brucho,tak normalne postarom,ako som bola zvyknuta.Ked uz bolo brusko,tak na jednom boku,medzi nohami vankus,alebo paplon,potom na druhom boku.Absolutne som neriesila nejake odporucania,ani len som o nich netusila,ze lavy bok ci co?!jedine co mi robilo problem,bolo lezat na chrbte,nevedela som to udychat
@anonym_autor Ja som polohu pri spani neriesila. Lebo jedna vec je, ze sa mozem vecer nejako ulozit a druha, ze po zaspati sa uz kontrolovat neviem a budila som sa v naroznejsich polohach.
Ja len na boku a aj keď som po pôrodoch desaťročia, k spánku na bruchu som sa už nikdy nevrátila
Ja len na boku a aj keď som po pôrodoch desaťročia, k spánku na bruchu som sa už nikdy nevrátila
spávala som na pravom boku, mne sa pri jednom aj pri dvojičkách ľahko dýchalo len na tom pravom boku, snažila som sa na ľavom lebo sa to tak odporúčalo, avšak mala som pocit, že sa zadusím,
@anonym_dab721 presne predtým iba na bruchu, teraz už iba na boku alebo chrbte

Na konci som bola poobkladana vankúšmi a bola som rada, že som našla polohu v ktorej som zaspala
O nejakom pravom a ľavom boku som nič nepočula