Ako zastaviť rýchle priberanie počas tehotenstva?
Neviete mi niektorá poradiť prečo tak priberám v tehotenstve.Vraj sa nesmie pribrať veľa, a ja som už pribrala dosť.Ani veľa nejem, a len stále rastiem... Musím to nejako spomaliť, ale ako??? ☹
holky, budtě rády, že moc nepřibíráte. já v těhu přibrala 24 kilo a pořád mám tak 10 kilo nahoře a nejde mi abolutně shodit ani kilo a to lítám celej den jak hadr na holi 😠
betina, ved si len pol roka po porode, keby si bola vyse roka, tak vtedy sa mozes nad tym trapit. Neboj pomalinky to nejak dole das.
betina: tak to jsme na tom stejně!! Já jsem přibrala v těhu 30kg a teď mám stále 10kg na vrch a nejde to dolu ať jím či nejím ať sportuji - prostě se to nehne.. Vůbec nechápu čím to je 😖
ahojte ja som v 33tt a pribrala som 7 kil aj to sem jeden mesiac hned 3kg sup hore a doktorka ma upozornila ze mam pribrat len pol kila do tyzdna....
jesterka09, ved si za 2 mesiace schudla 20kg, to sa ti zda malo????????????? Daj tomu cas, podla mna si schudla vela za tak kratky cas.
Katka: já trpěla strašně na otoky, byla jsem jak jedna velká flaška s vodou 😀 😀 Z porodnice jsem odcházela s váhou, kterou mám i dosud 😅 Může to být kojením?
Tak holky ja sem pribrala 22kg za cele tehotenstvi a ted mesic po porodu uz mam 15 dole. Jde to samo. 😉
jesterka...a čo si si dávala na odvodnenie? ja mam katastrofálne nohy....opuchnuté...porad 😢
jesterka09, zlaticko asi ano, ale ja neviem, ja cakam len prve babo, ja som novacik, a netusim kolko schudnem ale yslim, ze ty sa nemusis bat ze by si uz viac neschudla, chce to asi len cas. Ale pekna si aj teraz.
Perlo: na to bohužel nic není 😒 jen ti k tomu musí hlídat bílkovinu v moči a tlak, pokud jsou tyto dvě věci v normě, tak se nic neděje.. Ale mě na to zabíralo jen ležet a nenamáhat končetiny - pěkná nuda 😀
Po porodu jsem měla otoky ještě horší a na to mi zabralo jíst tvarohy a vepřovou šunku - prostě bílkoviny a do tří dnů otoky ustali - jsem musela jet z porodnice v pantoflích 😀
momin: tiše závidím 😀
ano jesterka...to mi kázala, bez soli a bez minerálok....a to pomáha....v momente ako sa hýbem a niečo robím strašne napuchnem:((((( hrozné!!!!
Perla: lituji tě, vím jak je to nepříjemné a ty to budeš mít v těch vedrech :( Každopádně mi těhotenství hrozně chybí 😀
Ahojte. Poradte mi, ako ste schudli po porode. Maleho stale kojim uz 8.m., mam dost pohybu, ved uz lieta po celom dome 🙂 , menej jem, aj sladke som uz obmedzila a moja vaha, hruza stale hore. mam dojem, ze priberam aj z vody. Som nestastna, lebo pred tehu som mala 49kg. V tehu 13 kg navrch. A teraz mi ostalo este 6 kil. Kdeze je moja velkost 34 🙂
Nikoletka,
ty to mas podla mna super, 6kg naviac a to kojis, pockaj ked prestanes, viem ze kocky co prestali kojit, tak im vaha isla nadol, a potom mozes aj nejaku tu dietku.... 😀 osobne si myslim, ze si na tom uplne v pohode, a ze su aj horsie pripady....
Nikoleta: každopádně máš zajímavej tt 😀
Jajkar: jak jsi to myslela? že jim to šlo dolu?
Dnes mam ze vseho nejak depku. Tolik týdnu pred sebou a už mam nahoře 9kg. A to myslim, že otoky to nejsou. ☹ Kde je moje vel.34
mystique...a ja tiež sa toho desím....tolko týždnov pred sebou a 23,5kg navyše!!!
Perlo to neni možné 🙂 koukam na tve albicko a vypadas super. To neni možne, že by jsi tolik pribrala - pokud jsi nebyla uplný chrt
ale je to možné🙂))) no bola som dosť chudá....a teraz mi ludia hovoria, že som to snád neni ani ja...🙂)) ale že mi to pristane, hoci ja to tak necítim....pleť mam hroznú, vlasy celkom ok....celkový stav tak na 2 sa cítim🙂 lebo tie nohy ma trápia 😢
Perla: ty nohy máš přesně jako jsem měla já.. před porodem jsem měla zavodněný snad i obličej, a také tě ty nohy bolí?? Já byla vyřízená...
Mystique: takovou depku jako ty bych také chtěla mít, z mé váhy 60kg před těhu jsem u porodu měla 90kg to je teprve depka 😀
jesterka...aj ja som úplne vyrízená....lebo ja som hyperaktívny človek, a teraz nevládzem nič robiť....:((((
baby klidek, ja som 32 a mam 12,5 kilo navyse, citim sa super ani neviem kde tie kila su a mama gynekologicka vravi ze je to uplna pohodicka vobec nie vela tak nestresujte 🙂))
Ahoj holky 🙂 , je to opravdu hooodně individuální. Já jsem doposud přibrala kolem 20kg. Každé taky jinak rostou miminka, třeba v 7. měsíci jsem nabrala najednou 8kg ani nevím jak a teď už mi zase pro změnu měsíc váha stojí na těch 20 kg. 😉 A je hodně důležité, jak se cítíte a jaké máte výsledky testů...cukrovka, tlak atd. Někdo přibere přes 20kg a vůbec mu to nepřijde a někdo 4kg a má problémy. Takže se držme a snad to bude dobré...hlavně aby byla miminka v pořádku. 😵
🙂 taky se vzdy uklidnuji, hlavne ze je princezna v poradku a vsechny testy okolo. Asi neni opravdu nic dulezitejsiho. Obcas se mrknu do snazilek a rikam si jak jsem nevdecna kdyz si stezuji na nejake kilo navic. Co by za to jine holky dali moc takhle pribirat z tehotenstvim.
Ja som v 40tt a + 16kg.... ale maličká sa moc ešte nepýta, tak možno ešte nejaké kilečko pribudne 😉

Tak se taky pridam,ted mam nahore asi 6,5 kilecek tak snad se uz k tem 20 nedopracuji jak mi vsichni predpovidali 😝