Ako zastaviť rýchle priberanie počas tehotenstva?
Neviete mi niektorá poradiť prečo tak priberám v tehotenstve.Vraj sa nesmie pribrať veľa, a ja som už pribrala dosť.Ani veľa nejem, a len stále rastiem... Musím to nejako spomaliť, ale ako??? ☹
no ja pridavam cerstvu info: 20-ty tyzden a pri vyske 178 cm som pribrala uz 6-te kilecko 🙂 povodna vaha pred tehu 55 a teraz 61 🙂
elenita: no urcite to pride, ja som velmi milo prekvapena z mojho priberania pretoze som sa 5 rokov neuspesne snazila pribrat a teraz tehu jak zabralo 😀
pupicek: ano, vysoka, ale ake problemy mi to robi - dlhe ruky a nohy, manzel jak ma dnes rano videl ako som si obliekla tie tehu pancuchy tak sa smial ze som jak pavuk - len ruky a nohy tenke a brusko vypucene 😀
Ahooooj.....ja som musela povinne kukat film s drahym...ale uz skoncil...he he he 🙂
ja sa zberam do postele uz dlho....a aj by som uz mala ist, kedze vstavam o siestej a zasa ma caka takaa 15hod sichta.... 😖
No, uz aj ja to vzdavam, nevladzem...........
pupicek, oficialne som na PN kvoli vaznym problemom v tehu, ale neoficialne stale pracujem min.10 hod denne (jedna fr firma), lebo za mna nie je nahrada a sef je deb............... 😖
Noa teraz sa snazim este aj porobti si skusky do skoly (som vo 4.roc. na VS) a tam mam tiez porobit kopu prac a prekladov...uz mi z toho sibe 😅
No nic, este sa tu stretneme 🙂 . zatial papa
Je tu niekto???Ja som prave dosla od toho zubara!To vam bolo cosi strasne!Zubarka ruska..tak sa nesra.... 🙂.Aspon ze mi dali lokalku!To sa tesim na tu bohovu bolest ked prestane ucinkovat.Babizne kto ma piercing v jazyku...dajte ho von!Znici zuby ako si neviete predstavit!Cosi strasne!
Elenita...tak toho mas dobre nakopene....to ta obdivujem ako to zvladas!
ahojte, ja som tu nova 🙂 citam tuto diskusiu uz dlhsie, ale nejak som sa bala zapojit 🙂 ja som v 26.tt, cakame dievcatko a pribrala som zatial 1kg.
Ahoj Danka!Vitaj!Neboj sa i nehryzemie 😀 .Gratulujem k babulke..ja cakam chlapciatko 😀.To si ako dokazala pribrat len kilo?
pupicek, prve 4mes bola katastrofa, prechodny pobyt som mala na zachode 🙂 a nejak tie kila klesali a teraz to vlastne dobieham. Ked som bola v pondelok u lekara, tak doktor nateseny, ze uz je konecne
+1kg 🙂 Aj nie som z tych najchudsich(65kg) tak si to mala asi bere zo mna 🙂 ty si kolko pribrala?
shela, tak to by som sa velmi rada pridala 🙂
pupicek, omylom som ti poslala odpoved niekam inam 🙂
No moja kamoska pri jednom pribrala 7kg a pri druhom 9kg...podla mna ked sa zena stravuje normalne a zdravo a nepapa "za dvoch" je mozne ze vela nepriberie.
ja sa velmi zdravo nestravujem 😒 ale zato jem vtedy, kedy mi chuti.. niekedy by som zjedla vsetkych naokolo a inokedy si na jedlo skoro ani nespomeniem... 🙂
danka86...jedla som normalne ale trosku som aj cvicila na fitlopte a orbitreku 😉 ale prve 3 mesiace som dost zvracala takze mozno aj pre to to bolo
no ved aj mne bolo prve 4mes stale zle, takze kila isli dole. A teraz to zacinam dobiehat 🙂 Aj ja by som chcela cvicit, ale neviem ako, aby to neublizilo malej.. komplikacie nemam ziadne tak preto by som si chcelo trochu svalstvo posilovat..
muza sa pytam, ze kedy pojdeme plavat a on ze do vane? Aj hned 🙂 Ako sa vola tvoje babo? My budeme mat Veroniku..
Ja som tancovala do 10tt a potom nic...chutilo mi dobre hned na zaciatku ale zdrave ....az teraz mi strasne zacala chutit cokoladka a take... 😀 😀 😀

ja uz asi pojdem konecne off, lebo ked som tu, len zavislacim 😀 . A mam porobit este kopu prekladov.... ☹ Tak ked ma tu este uvidis, vyzen ma...ok? 😀