icon

Ako zvládať strach počas tehotenstva?

28. nov 2025

ahojte , snazili sme sa o babatko , otehotnela som a mam strasny strach ci bude vsetko v poriadku , az taky prehnany . viem ze to je zle a zbytocne sa stresujem ale neviem to zmenit , nemate nejake rady ako sa ukludnit pocas tehotenstva ?

anonym_fa7aa2
28. nov 2025

@anonym_autor take rady by sa zišli aj mne. Ja som už v 7 mesiaci a stále stresujem od začiatku či ue všetko
V poriadku 🫣

anonym_49f110
28. nov 2025

@anonym_autor aj ja som mala taky , a po porode to bolo este horsie

maryetta
28. nov 2025

Aspoň sa snaž to nejako "mierniť". Poviem 4x som to mala. Za každým to bolo "stresujuce". Predsa len. Kontrola raz za mesiac. Do brucha si človek nevidi či je všetko ok.
No popravde keď sa narodia deti-su to tiež starosti a strach.

kiki68
28. nov 2025

Zamerat sa na nieco ine, nielen na to tehu a pozorovanie seba. To jedine mne pomohlo

anonym_44d778
28. nov 2025

chodíš do práce? nejake konicky? kamošky ? ako radi vyssie nejak odbremeniť hlavu myslením na tehotenstvo. Aaspon z casti...

zabka79
28. nov 2025

@anonym_autor ano angel sound, a bol pokoj...a nie kazdy den samozrejme

ivangeline
28. nov 2025

Fyzická aktivita a iné aktivity… ;D každá máme strach a obavy.. ale keď to prerastá cez hlavy, tak je to psychické.. naj pomaha jednoduché: hýbať sa!

simca115
29. nov 2025

Áno je to celkom stresujúce obdobie preto som ostala v robote pokiaľ ešte vládzem … teraz je to lepšie keď to babo cítim že kope ale bolo to náročné 🙂 musíš jedine zamestnať myseľ ..