Ako zvládnuť neplánované tehotenstvo v krízovej situácii?
Zdravím dievčatá mohla by mi jedna z vás poradiť čo mám robiť som úplne zúfalá priateľ chcel aby som šla na potrat ale ja to neurobím za žiadnu cenu pretože už mám 2 detičky syn má 13 rokov ma ale autizmus a retardaciu a dcéra má 11 rokov ta je na tom zdravotne lepšie teraz som po 11 rokoch ostala tehotna priateľ mi dal na výber bud to dám preč a ostane somnou alebo si to nechám a ostanem sama je to obyčajný hajzel pretože človek ktorý má srdce by sa tatko nezachoval .Prosím vás o radu ako to všetko sama zvládnem momentálne pracujem v zahraničí v oblasti zdravotníctva neviem si predstaviť ostať bez práce s 3 deťmi nemá mi kto pomôcť a ani ma psychicky podporiť co by ste robili vy v takejto situácii ďakujem krásne za vaše radi a názory
@sirzei To musí byt nudný život, keď sa až týmto zabávaš. Ale keď je pre teba highlight tyzdňa vymysliet falošnú temu, aby sa s tebou vôbec niekto porozprával tak ok. Vždy lacnejšie ako psycholog ;)
@anonym_2e057f prepáčte ženy som sám priateľka ma podviedla s iným a chcel som prísť na iné myšlienky mrzí ma to ze som vás ťahal za nos ale som rad ze viem ako zeny reagujú prajem vám pekný večer
@sirzei ....akože tak,že prevliakas tie deti hore dole jak macata a stará sa ti o ne mama.
A podľa mňa si troll
Autista,ktorý mení pobyty jak ponožky.To určite.
A ak nie si troll tak si skôr prípad,na ktory by sa mala pozrieť sociálka
@doriiis neverila som jej ani polocicu toho, čo píše, už pri tej smrti muža sa sekla
@doriiis neverila som jej ani polocicu toho, čo píše, už pri tej smrti muža sa sekla
@anonym_2e057f
@anonym_41cbdc takýchto tím tu je žiaľ urči´te aspoň tretina
za tento vymysleny pribeh a klamanie žien na fore mas čierny bod od karmy, ved chod von ked sa nudis

@anonym_2e057f 😂😂😂😂😂😂Som on nie ona chcel som zisit ako vy ženy reagujete na príspevky som si to dnes veru užil ste super baby
@sirzei To musí byt nudný život, keď sa až týmto zabávaš. Ale keď je pre teba highlight tyzdňa vymysliet falošnú temu, aby sa s tebou vôbec niekto porozprával tak ok. Vždy lacnejšie ako psycholog ;)