icon

Ako zvládnuť neplánované tehotenstvo v krízovej situácii?

sirzei
12. aug 2025

Zdravím dievčatá mohla by mi jedna z vás poradiť čo mám robiť som úplne zúfalá priateľ chcel aby som šla na potrat ale ja to neurobím za žiadnu cenu pretože už mám 2 detičky syn má 13 rokov ma ale autizmus a retardaciu a dcéra má 11 rokov ta je na tom zdravotne lepšie teraz som po 11 rokoch ostala tehotna priateľ mi dal na výber bud to dám preč a ostane somnou alebo si to nechám a ostanem sama je to obyčajný hajzel pretože človek ktorý má srdce by sa tatko nezachoval .Prosím vás o radu ako to všetko sama zvládnem momentálne pracujem v zahraničí v oblasti zdravotníctva neviem si predstaviť ostať bez práce s 3 deťmi nemá mi kto pomôcť a ani ma psychicky podporiť co by ste robili vy v takejto situácii ďakujem krásne za vaše radi a názory

Strana
z3
anonym_2e057f
12. aug 2025
@sirzei

@anonym_2e057f 😂😂😂😂😂😂Som on nie ona chcel som zisit ako vy ženy reagujete na príspevky som si to dnes veru užil ste super baby

@sirzei To musí byt nudný život, keď sa až týmto zabávaš. Ale keď je pre teba highlight tyzdňa vymysliet falošnú temu, aby sa s tebou vôbec niekto porozprával tak ok. Vždy lacnejšie ako psycholog ;)

sirzei
autor
12. aug 2025
@anonym_2e057f

@sirzei To musí byt nudný život, keď sa až týmto zabávaš. Ale keď je pre teba highlight tyzdňa vymysliet falošnú temu, aby sa s tebou vôbec niekto porozprával tak ok. Vždy lacnejšie ako psycholog ;)

@anonym_2e057f prepáčte ženy som sám priateľka ma podviedla s iným a chcel som prísť na iné myšlienky mrzí ma to ze som vás ťahal za nos ale som rad ze viem ako zeny reagujú prajem vám pekný večer

doriiis
12. aug 2025

Darmo,aj takýmto debilom slnko svieti

sirzei
autor
12. aug 2025
@doriiis

Darmo,aj takýmto debilom slnko svieti

@doriiis Sorry ale boli ste super baby dobrú nič všetkým a nehnevajte sa už toľko

anonym_41cbdc
13. aug 2025
@doriiis

@sirzei ....akože tak,že prevliakas tie deti hore dole jak macata a stará sa ti o ne mama.
A podľa mňa si troll
Autista,ktorý mení pobyty jak ponožky.To určite.
A ak nie si troll tak si skôr prípad,na ktory by sa mala pozrieť sociálka

@doriiis neverila som jej ani polocicu toho, čo píše, už pri tej smrti muža sa sekla

anonym_41cbdc
13. aug 2025
@anonym_41cbdc

@doriiis neverila som jej ani polocicu toho, čo píše, už pri tej smrti muža sa sekla

@anonym_2e057f
@anonym_41cbdc takýchto tím tu je žiaľ urči´te aspoň tretina

anonym_e1eb58
13. aug 2025

za tento vymysleny pribeh a klamanie žien na fore mas čierny bod od karmy, ved chod von ked sa nudis

Strana
z3