icon

Ako zvládnuť nepríjemné reakcie na tehotenské brucho?

9. máj 2025

Ako sa cítite v tehotenstve keď sa s niekym stretnete napríklad po dlhšom čase a hneď sa obzerá na brucho ako keby to bolo niečo nenormálne že tehotnej žene rastie brucho. Alebo keď sa ho ešte bez opytania dotknú

pribinak
9. máj 2025

Ja sa tehotným vyhýbam širokým oblúkom ….nieco sa ich opýtaš tak si otravná jak vred na riti
Neopytas sa ich nič tak si neempaticka krava

Takze vidím tehotnú a beriem nohy na plecia. Väčšina tehotných je v hormonálnej búrke a nedá sa im nijako vyhoviet. Nech urobíš či povieš nepovieš furt je problém

anjelicek26
9. máj 2025

pribinak ma pobavila, ale vlastne mas pravdu...tehotnym nevyhovies - neopytas sa, budu vynervovane, ze sa nikto nezaujima. Opytas sa, tak sa zarucene opytas nieco, co sa ich dotkne...

pribinak
9. máj 2025
@anjelicek26

pribinak ma pobavila, ale vlastne mas pravdu...tehotnym nevyhovies - neopytas sa, budu vynervovane, ze sa nikto nezaujima. Opytas sa, tak sa zarucene opytas nieco, co sa ich dotkne...

@anjelicek26 svätá pravda

klarrris
9. máj 2025
@anjelicek26

@anjelicek26 Akoze je to tak, mam cestvu skusenost 😀 Stretla som sa so znamou, ktora ma cca 2mesacne babo. Nenakukala som do kociara, nepytala som sa na nic ohladom dietata, nemala ziadne taketo poznamky. Ale to jej nevadilo, zacala sama a uz nebolo inej cesty ako ukoncit rozhovor a pobrat sa dalej 😀

diana45
9. máj 2025
@pribinak

Ja sa tehotným vyhýbam širokým oblúkom ….nieco sa ich opýtaš tak si otravná jak vred na riti

Takze vidím tehotnú a beriem nohy na plecia. Väčšina tehotných je v hormonálnej búrke a nedá sa im nijako vyhoviet. Nech urobíš či povieš nepovieš furt je problém

@pribinak 😂

januska12323
9. máj 2025

Ja sa pozerám na brucho aj netehotným ak je veľké neviem prečo si to berieš osobne. Dotýkanie bez dovolenia vieš jednoducho zatrhnúť a nechápem to.

katpizur
9. máj 2025
@pribinak

@pribinak velmi vystizne 😂👏

lucia13022023
9. máj 2025
@klarrris

@anjelicek26 Akoze je to tak, mam cestvu skusenost 😀 Stretla som sa so znamou, ktora ma cca 2mesacne babo. Nenakukala som do kociara, nepytala som sa na nic ohladom dietata, nemala ziadne taketo poznamky. Ale to jej nevadilo, zacala sama a uz nebolo inej cesty ako ukoncit rozhovor a pobrat sa dalej 😀

@klarrris mne sa stalo podobne 😁 známej sa narodilo dieťa, po mne, a teda ja som nemala rada to nakukanie do kočíka, tak nebudem robiť druhým to, čo nechcem aby robili mne nie... No a stretla som ju, tak sme prehodili small talk a ja som s pýtala ako sa má atď a na dieťa som sa nepozrela. Išla som potom do fitka, prídem domkv a správa dlhá na tri strany, že nechápe co mi urobila, že si myslela ze sme kamarátky, že si nechcem pozrieť ani jej dieťatko, že ju to veľmi zranilo 🤣 a ja len ze wtf

balerina2025
9. máj 2025

normalne, a ten co obzera je debil

boze zeny majte sebauctu ! uz ma serie kazdy den citat ako sa podcenujete muzovi ci okoliu, co ste neni svojpravne? daka hrdost? j

balerina2025
9. máj 2025
@pribinak

@pribinak az takto to riesis? 🙂 ja sa nevyhybam len poprajem zdravie.

pribinak
9. máj 2025
@balerina2025

@pribinak az takto to riesis? 🙂 ja sa nevyhybam len poprajem zdravie.

@balerina2025 Ježisss s tebou je fakt sranda 🤦🏻‍♀️

balerina2025
9. máj 2025
@pribinak

@balerina2025 Ježisss s tebou je fakt sranda 🤦🏻‍♀️

@pribinak 🐧

arianna25
9. máj 2025

Neviem ja sa bez dovolenia brucha nedotykam a mne keď chcel niekto pohladkať brucho tak v pohode.
Ale iné veci ako pesnička v rádiu alebo hocičo ma vedelo rozrevat 😆
Do kočíkov hlavu nepcham. Aby nebolo že kôli mne malemu spadlo z očí....

linda5678
9. máj 2025

Mne je prave smiesne ako to vie niektorych vyslovene “vyrusit”, ze tehotna uz s vacsim bruskom chodi medzi ludi. Uprimne sa na tom niekedy az bavim, ked vidim tie pohlady najprv do tvare a hned potom na moje velke brucho 🤭 Akoby som mala len sediet/lezat doma zavreta 😀 Ved tehotenstvo je normalna prirodzena vec. Cize z pohladov si nic nerobim, ani zo zvedavych otazok-ak nechces nikto ta nenuti predsa odpovedat. A asi aj zalezi ci sa ty sama ako tehotna citis dobre a ci ti ta pozornost okolia nevadi prave z toho dovodu

veselo_neveselo
9. máj 2025

Nadych, vydych, a pustit z hlavy.
Ty si tehotna, pre teba je to normalne, ty si brucho vidis kazdy den. Ak ta niekto dlhsie nevidel, tak jasne ze poobzera brucho - ved je to zazrak!
Rovnako chytanie brucha, pritahuje ich, to je ako ked blondacik pride do afriky, ludia sa chcu toho zazraku dotknut, byt mu blizko. Je to uplne pudove konanie. Je to neprijemne, ale ludia to nerobia v zlom.
Rovnako ako tu spominane nakukanie do kocika. Ludia to robia z nadsenia!

iwesska
9. máj 2025

No uz sa len nepototo z toho brucha. Co sa ta maju pytat,ci ti narastol zadok?? Bola by si spokojnejsia? Vsak to je normalne,ze sa tehotnej ludia pytaju,ako sa jej dari,ci babo rastie, kedy ma termin. Ja neviem,ale ludia sa to vacsinou pytaju od radosti,ze ich zaujima ten maly cloviecik,len tehotne v tom furt vidia problem.🙄

autor
9. máj 2025
@iwesska

No uz sa len nepototo z toho brucha. Co sa ta maju pytat,ci ti narastol zadok?? Bola by si spokojnejsia? Vsak to je normalne,ze sa tehotnej ludia pytaju,ako sa jej dari,ci babo rastie, kedy ma termin. Ja neviem,ale ludia sa to vacsinou pytaju od radosti,ze ich zaujima ten maly cloviecik,len tehotne v tom furt vidia problem.🙄

@iwesska a co ich do toho

autor
9. máj 2025
@iwesska

@iwesska tak asi si neuvedomuju ze niesu jedini co sa pytaju take otazky a nevedia sa bavit so zenou uz normalne ako pref tym len rozoberat jej tehotenstvo

pribinak
9. máj 2025
@iwesska

@iwesska vidíš ? Presne pred takou ja utekám
🤣🤣🤣🤣🤣

mandzula
9. máj 2025

Brucho mi nikto nikdy nechytal. A ci sa mi nan niekto kukal, netusim. V kazdom pripade som ho vsak cela hrda vystavovala, bolo to pre mna jedno z najkrajsich zivotnych obdobi. Ked to tebe vadi, daj si mega kaftan, nech ani naznakom nevidno, ze si tehotna.

mamaaja82
9. máj 2025
@pribinak

@iwesska vidíš ? Presne pred takou ja utekám
🤣🤣🤣🤣🤣

@pribinak ty si tuto trafila uplne,ze presne😁

pribinak
9. máj 2025
@mamaaja82

@pribinak ty si tuto trafila uplne,ze presne😁

@mamaaja82 🤣

nelka93
11. máj 2025

Ja by som sa nechytala ani keby dovolila, neznášam tieto dotyky. A tiež sa väčšine tehotným vyhýbam, sú protivne a urážlivé 😅

esther100
11. máj 2025

No mňa sa naposledy mama opýtala ci sa zmestím ešte za volant a to sedela v aute vedla mna.. No jej hovorím ze keby nie tak tu asi nesedím.. Naozaj som nevedela čo jej povedat na to

mirkakonik5
11. máj 2025

Ja som si podvedome dávala ruky pred brucho keď som bola v obchode kde bolo veľa ľudí, ale to skôr ako ochranu keď som už mala väčšie brucho aby ma neudreli. A čo sa týka chytania, keď ma niekto chytil za brucho tak som ho pochytala tiež za jeho brucho 😀😀😀 to boli pohlady a potom to uz nikdy neurobili 😅

17alexis
15. máj 2025

Citim sa uplne normalne, brucho mi nikto nechyta. Mne ani nevadi pozeranoe do kocika, skor mi je divne, ked matky pouzivaju mamickovsky plural a ked sa nejakej opytam, ako sa mate, ocakavam vseobecnu odpoved ako rodiny, nie ze mi zacne v plurale hovorit o dietati typu dobre spime, kakame, dojcime sa...brrr 🤣 Asi som divna. Raz sa ma nejaka mama pytala, ked ma stretla kocikovat dcerku: "Zubky uz mate?" Vravim, ze ano, mam a hned za tym: "A kolko zubkov vam uz narastlo? Moja odpoved: "O niektore som uz aj prisla a niektore som ani nemala, tak odhadom 27 mam. " Myslim, ze aj tak nepochopila.