Ako zvládnuť nevšímavosť partnera počas tehotenstva?
Zdravim,neviem idem si po radu , pochopenie.Tak to cítim .Čakame naše vytúžené babätko . Na začiatku tehu to bolo v poriadku .Ale ako čas ide priatel je nevšimavý aj ked žiadam pozornost nema zaujem .Z pozornela som ked si začal pridavat cudzie ženy na svoj učet .A travit vela času na mobile.Pred tehu by som mu uz nieco povedala ale teraz neviem .Nechcem začať hádku.Mrzi ma to, som z toho smutná.A trapim sa lebo viem kg išli hore,žena sa meni ked je tehotna.Aky ste mali vy vztah počas 🤰? Čo bude ked sa narodí bábätko ?!
Co je to za vztah, ze sa mu bojis povedat ako sa citis, ze ti nieco vadi? A preco sa musis dozadovat pozornosti? Mas jej menej ako doteraz alebo sa len dozadujes 200% pozornosti? Preco z toho ma byt automaticky hadka a preco sa tej hadky bojis? Radsej budes trpiet a fnukat na koniku? To ti zivot nezlepsi…
Nieco mi hovori, ze vy mate ale ovela hlbsie problemy a toto nie je len tak zrazu z nicoho nic…
Mala by si mu to povedat. Toto nie je v poriadku.
A to, ze ti idu kila hore, je normalne, cakas babatko.
Akú pozornosť potrebuješ? Keď sedí na gauči s mobilom sadni si vedľa neho a jeho rukou sa objím, neverím, že sa odtrhne. Ak áno máte väčší problém.

Je to chrapun