icon

Ako zvládnuť psychické nároky v tehotenstve?

16. aug 2025

Poraďte mi čo mám robiť nezvladam tehotenstvo hlavne psychicky ide na poraziť s toho že som veľa pribrala aj keď sa neprejedam a dokonca jem menej ako pred tým mám strašne široké boky stehná a zadok sú na Tom hrozne neviem ako to zvládnem dokonca som len v piatom mesiaci bojím sa že to nevydržím psychicky čo mám robiť mám už 75kil hrozné mi je z toho chytá ma panika ako to zvládnuť.....😭😭😭😭 manžela mám dobrého chváli má ale ja to neviem zvládnuť........ väčšinu dňa ležím alebo upratujem....lebo som strašne unavená

anonym_3768cd
16. aug 2025
@lucia13022023

Načo si si robila dieťa keď nie si psychicky ok? Chceš vychovat ďalšiu labilnu osnovu ktorá sa bude rúcať kvôli kilam v tehotenstve?

@lucia13022023 ona sa neruca kvôli kilam.. Pointa je, že vybočí z toho, že nebude vyzerať jako jej obľúbená herečka 👌

autor
16. aug 2025
@anonym_3768cd

@anonym_autor toto určite lekár psychicky chorej osobe nepovedal, to nám tu nechci natlačiť 👌 Ja som pri tehotenstve pribrala ťažké 4kg,z toho malý sa narodil 4050g a 10kg išlo ešte dole čo bolo extrémne veľa plodovej a zvyšok..
Ty máš dievča iný problém.. A nie, nemusí každá žena pribrať 20 kíl.. Proste sa začni hýbať, jest zdravo a trošku sa kontrolovať.. Neverím ani tomu, že si predtým trpela anorexiou 👌 To by si sa prepáč, ale nevyjedla na plus 20kg za necelé 3 mesiace, keďže do cca 8tt žena väčšinou hladom ani tehu príznakmi netrpí.. A môžte sa do mňa pustiť ako chcete.. Daj fotku aby sme aj mi zhodnotili, či sa na herečku podobas 👌

@anonym_3768cd pribrala som ako som našla muža a áno stravujem sa zdravšie a nie veľa jem veľmi málo a ja chcem byť ako Hatice

autor
16. aug 2025
@anonym_3768cd

@lucia13022023 ona sa neruca kvôli kilam.. Pointa je, že vybočí z toho, že nebude vyzerať jako jej obľúbená herečka 👌

@anonym_3768cd presné 😃♥️

lucia13022023
16. aug 2025
@anonym_3768cd

@anonym_3768cd tak ci tak. Je to choré

maximiliana
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_3768cd presné 😃♥️

@anonym_autor ked tak velmi chces byt ako ona, co je podla normalne zmyslajucich nezmysel, tak snad ovladas aj tolko cudzich jazykov ako ona... ale inak vazne navstiv psychiatra, lebo tomu ubohemu dietatu znicis zivot

autor
16. aug 2025
@lucka_ke

Hatice bola herečka a nebola tehotná len jej pod šaty dali vankúš, s tou sa ozaj porovnávať nemôžeš

@lucka_ke bola tehotná veď má dcéru nevieš ty o nej nič nie je to tvoj idol tak ako môj idol to jevel

minenkaa
16. aug 2025

Nestresuj ,ja som z pôrodnice išla 15kg ľahšia ako do,to bude voda

autor
16. aug 2025
@maximiliana

@anonym_autor ked tak velmi chces byt ako ona, co je podla normalne zmyslajucich nezmysel, tak snad ovladas aj tolko cudzich jazykov ako ona... ale inak vazne navstiv psychiatra, lebo tomu ubohemu dietatu znicis zivot

@maximiliana áno Slovenstinu romscinu a angličtinu a češtinu a ešte ruštinu

autor
16. aug 2025
@minenkaa

Nestresuj ,ja som z pôrodnice išla 15kg ľahšia ako do,to bude voda

@minenkaa a koľko si pribrala a kto je tvoj idol na koho by si sa chcela podobať a na koho sa podobás

minenkaa
16. aug 2025
@anonym_autor

@minenkaa a koľko si pribrala a kto je tvoj idol na koho by si sa chcela podobať a na koho sa podobás

@anonym_autor ty máš koľko rokov,bože dobrý

autor
16. aug 2025
@minenkaa

@anonym_autor ty máš koľko rokov,bože dobrý

@minenkaa 36ale budem mať 37

minenkaa
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no ešte aby som sa chcela na niekoho podobať ,som originál a niesom blba, po niekom sa opicit

minenkaa
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor chora doba,fakt by mali byt aj na rodičovstvo psychotesty

midori123
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale zmýšľanie máš ako 13 ročná 🤦‍♀️

maximiliana
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale rozum na 15... vacsina z nas mala v puberte nejaky idol...ale aby sa skoro 40 rocna zena psychicky rucala z toho, ze jej v tehotenstve narastol zadok a nema postavu ako nejaka herecka, ktora je mimochodom na 99% fotiek vyretusovana, vratane zadku, stehien a brucha... dufam, ze si aj vysoka ako ona, lebo ak nie, potom je najvyssi cas si dat operacne predlzit nohy 🤦‍♀️

bonboniera
16. aug 2025

Ženy zbytočne si deriete prsty sak toto je jasný troll 😂 ty 30 kíl za dva mesiace

autor
16. aug 2025

Môj muž mi vraví že vyzerám presne ako Hatice ak som sa skoro tri hodiny maľovala a cesala v kúpeľni a obliekla som si pekné šaty a vraj som celá Hatice mám takú radosť vraj mi pomôže schudnúť po pôrode Ja som Hatice a on je môj krásny Ibrahim Paša♥️

autor
16. aug 2025
@bonboniera

Ženy zbytočne si deriete prsty sak toto je jasný troll 😂 ty 30 kíl za dva mesiace

@bonboniera není pravdaže som neni

luteam
16. aug 2025
@anonym_autor

Môj muž mi vraví že vyzerám presne ako Hatice ak som sa skoro tri hodiny maľovala a cesala v kúpeľni a obliekla som si pekné šaty a vraj som celá Hatice mám takú radosť vraj mi pomôže schudnúť po pôrode Ja som Hatice a on je môj krásny Ibrahim Paša♥️

@anonym_autor tak teraz je to jasne ze si troll srandovna diskusia dik 👍

autor
16. aug 2025
@luteam

@anonym_autor tak teraz je to jasne ze si troll srandovna diskusia dik 👍

@luteam furt len blbý trol ach bože niesom žiadny troll

autor
16. aug 2025
@minenkaa

@anonym_autor chora doba,fakt by mali byt aj na rodičovstvo psychotesty

@minenkaa a tak niekedy si musela mať svoj dievčenský idol no že sa nehanbí a napíš ☺️

autor
16. aug 2025
@bonboniera

@bonboniera áno predtým som dala dole tridsať kíl za dva mesiace dá sa to keď máličko ješ a Hybes sa Zlatko ☺️

autor
16. aug 2025

Môj idol hneď po Hatice je Morkyša Adams ♥️

minenkaa
16. aug 2025
@anonym_autor

@minenkaa a tak niekedy si musela mať svoj dievčenský idol no že sa nehanbí a napíš ☺️

@anonym_autor ešte raz som originál ,ktorý sa nepotrebuje opicit a mám svoj štýl a hlavne rozum

autor
16. aug 2025
@minenkaa

@anonym_autor ešte raz som originál ,ktorý sa nepotrebuje opicit a mám svoj štýl a hlavne rozum

@minenkaa ale určite niekde v tebe sa skrýva aj iná duša ja som napríklad umelkyňa aj môj muž a zvykli sme sa aj obliekat pri sexe do kostýmov ty sa len hanbíš napísať svoj idol hambloska jedná 😂

januska12323
16. aug 2025

To teplo ti už udiera na hlavu.

minenkaa
16. aug 2025
@anonym_autor

@minenkaa ale určite niekde v tebe sa skrýva aj iná duša ja som napríklad umelkyňa aj môj muž a zvykli sme sa aj obliekat pri sexe do kostýmov ty sa len hanbíš napísať svoj idol hambloska jedná 😂

@anonym_autor damozrejme ako vždy máš pravdu

autor
16. aug 2025
@januska12323

To teplo ti už udiera na hlavu.

@januska12323 áno a toto priberanie 😂

autor
16. aug 2025

A čo myslíte na môj idol že Morkyša Adams?

ivik4
16. aug 2025

Ze uz tie tvoje dristy ozaj prehanas a treba sa vratit do skoly lebo toto je trapne,lacne a nudne 🥱
Ty Morkyša...
Ja ze to o nejakej morke pises