icon

Ako zvládnuť psychické nároky v tehotenstve?

16. aug 2025

Poraďte mi čo mám robiť nezvladam tehotenstvo hlavne psychicky ide na poraziť s toho že som veľa pribrala aj keď sa neprejedam a dokonca jem menej ako pred tým mám strašne široké boky stehná a zadok sú na Tom hrozne neviem ako to zvládnem dokonca som len v piatom mesiaci bojím sa že to nevydržím psychicky čo mám robiť mám už 75kil hrozné mi je z toho chytá ma panika ako to zvládnuť.....😭😭😭😭 manžela mám dobrého chváli má ale ja to neviem zvládnuť........ väčšinu dňa ležím alebo upratujem....lebo som strašne unavená

alex49
16. aug 2025

asi by si mala chodiť k psychiatrovi častejšie, alebo mu začať hovoriť o všetkých svojich obavách

autor
16. aug 2025

@deti95060810 áno trápi veľmi chcem mať opäť takú postavu ako predtým

diewcatqoo
16. aug 2025
@doriiis

@diewcatqoo ....nie.Sama je ešte nedozrete dieťa.V hlave určite.Takyto ľudia by nemali mat dieta

@doriiis myslim si to iste. Ze Hatice.. no ty vole 🙂

kiki68
16. aug 2025

Je to normalne, ano kilecka aj unava. Pri mne a mojom mega bruchu boli prekvapeni aka som stale bola mrstna. Smiali sme sa na tom v nemocke na rizikovej poradni. Pozri, rob tak ako to teraz ide, vela s tym nespravis. Po tehu budes riesit kila a vsetko okolo toho. Teraz sa iba neprezierat a uzivat si to tehu.

doriiis
16. aug 2025
@diewcatqoo

@doriiis myslim si to iste. Ze Hatice.. no ty vole 🙂

@diewcatqoo .....dúfam,že to je troll.Naozaj v to dúfam,lebo inak je toto naozaj smutný prípad a toho dieťaťa mi je ľúto už teraz.A by som chcela vidieť chlapa,ktorý si zavesí na krk toto

autor
16. aug 2025
@alex49

asi by si mala chodiť k psychiatrovi častejšie, alebo mu začať hovoriť o všetkých svojich obavách

@alex49 povedala som čo má trápi a on len že každá žena je tučná a stucnie keď čaká dieťa že my slovenky nie sme také typy postavy ako napríklad moslimky aby sme boli prirodzene štíhle....

doriiis
16. aug 2025
@anonym_autor

@alex49 povedala som čo má trápi a on len že každá žena je tučná a stucnie keď čaká dieťa že my slovenky nie sme také typy postavy ako napríklad moslimky aby sme boli prirodzene štíhle....

@anonym_autor .....ale uvedomujes si,že ta herečka bola v tom seriáli tehotná iba akože.Chapes to,že?

maciatkolulu
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣fakt? Bože,dúfam v trolla.

kiki68
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor moslimky su stihle? Kazda vo Viedni po tych 3 -7 detoch je aka je, boli so mnou tie baby na poradni pred par rokmi v hojnom pocte. V nemocke ich bolo hafo a jedna bola chuda a ta mala 18 rokov. So much for that 😂😂😂 Ale tak tie baby hodia na seba tie ich tuniky a maju to za jedno kolko kil maju

autor
16. aug 2025
@doriiis

@anonym_autor .....ale uvedomujes si,že ta herečka bola v tom seriáli tehotná iba akože.Chapes to,že?

@doriiis aj naozaj keď bola tehotná bola taká a prečo potom iné ženy keď sú tehotné majú veľké len brucho a na mňa sa to chytá všade.....

doriiis
16. aug 2025
@anonym_autor

@doriiis aj naozaj keď bola tehotná bola taká a prečo potom iné ženy keď sú tehotné majú veľké len brucho a na mňa sa to chytá všade.....

@anonym_autor ....sklamem ta.Podla toho,čo som za 5 sekúnd vygooglila o tej herecke je jasné,že žiadne deti nemá.

januska12323
16. aug 2025
@anonym_autor

@lucka_ke lenže Hatice nepribrala veľa skoro vôbec nepribrala a ja chcem byť ako ona a áno chodím k psychiatrovi každý mesiac a hatice sa ani nehýbala mala svoje poddane a ja nevládzem sa hýbať rada upratujem to je ale málo pohybu pred tehotenstvom som veľa chodila tancovala som a cvičila teráz sa mi nedá tak vôbec

@anonym_autor psychiater by mla o tvojich stavoch vedieť, povedala si mu to?

doriiis
16. aug 2025

Prepáč autorka.Ale načo si si robila dieťa,keď nezvládas ani samu seba? V hlave si decko,ktoré pozerá telenovely a verí všetkému,čo vidí.Ako chces vychovať dieťa? Keď jedine,na čom ti záleží je tvoj výzor?

kiki68
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ktore su take? Ano nie kazda naberie, to je aj stastie. A nejake herecky neber tak, ze to je ako ma tehotna zarucene vyzerat. Proste u Teba to tak vyzerat nebude a hotovo. Potom to zhodis.

januska12323
16. aug 2025

Pozri si aj iné herečky keď boli tehotné. Niektoré vyzerali ako guľa.

lucka_ke
16. aug 2025

Hatice bola herečka a nebola tehotná len jej pod šaty dali vankúš, s tou sa ozaj porovnávať nemôžeš

autor
16. aug 2025
@doriiis

@anonym_autor ....sklamem ta.Podla toho,čo som za 5 sekúnd vygooglila o tej herecke je jasné,že žiadne deti nemá.

@doriiis má dcéru

anonym_093ac2
16. aug 2025

Teraz si sa rozhodla pre dieťa to znamená, že priberies tak sa s tým musíš zmieriť.Potom schudnes, ale taký štýl ako predtým rapídne a za pár mesiacov to nerob.Potrebujes energiu na dieťa.
Na tvojom mieste chodím k psychologicke,keď si mala, máš PPP Potom presmerujes pozorovanie na dieťa, keď sa narodí.

autor
16. aug 2025
@anonym_autor

@doriiis má dcéru

@anonym_autor volá sa Yasemin jej dcéra aj ja budem mať len jedno dieťa ako má ona

doriiis
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor volá sa Yasemin jej dcéra aj ja budem mať len jedno dieťa ako má ona

@anonym_autor ...je mi ťa ľúto autorka.A toho dieťaťa tiež.Potrebujes častejšiu odbornú pomoc
Stále dúfam,že si troll

ivik4
16. aug 2025

Ty mas 17 alebo si len tak psychicky labilna ?
Som zvedava ako budes zvladat ustavicny stres,zhon a nove situacie pri dietati. Daj vediet

bielasovicka
16. aug 2025

Smer psychiatria. Pre boha, že Hatice🤦🏻‍♀️

mane01
16. aug 2025

@anonym_autor ja som myslela, ze sa obavas o zdravie dietata alebo ci obaja v zdravi prezijete porod a ty riesis, ze si pribrala? To vazne?

autor
16. aug 2025

Tak teraz pred chvíľou mi muž povedal že ja som celá Hatice iba postavu už mať ako ona a budem akoby jej dvojča tak ma potešil❤️❤️❤️

autor
16. aug 2025

A navyše aj veľa ľudí v okolí mi povedalo že áno podobas sa trochu tak aj preto chcem byť úplne ako ona

lucia13022023
16. aug 2025

Načo si si robila dieťa keď nie si psychicky ok? Chceš vychovat ďalšiu labilnu osnovu ktorá sa bude rúcať kvôli kilam v tehotenstve?

autor
16. aug 2025

Vždy budem dieťaťu vštepovat že pekná postava je fajn aby sa cítilo super vo svojom tele

anonym_3768cd
16. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor toto určite lekár psychicky chorej osobe nepovedal, to nám tu nechci natlačiť 👌 Ja som pri tehotenstve pribrala ťažké 4kg,z toho malý sa narodil 4050g a 10kg išlo ešte dole čo bolo extrémne veľa plodovej a zvyšok..
Ty máš dievča iný problém.. A nie, nemusí každá žena pribrať 20 kíl.. Proste sa začni hýbať, jest zdravo a trošku sa kontrolovať.. Neverím ani tomu, že si predtým trpela anorexiou 👌 To by si sa prepáč, ale nevyjedla na plus 20kg za necelé 3 mesiace, keďže do cca 8tt žena väčšinou hladom ani tehu príznakmi netrpí.. A môžte sa do mňa pustiť ako chcete.. Daj fotku aby sme aj mi zhodnotili, či sa na herečku podobas 👌

anonym_3768cd
16. aug 2025
@anonym_autor

Vždy budem dieťaťu vštepovat že pekná postava je fajn aby sa cítilo super vo svojom tele

@anonym_autor len dúfam, že nečakáš dievča 👌 to už chúďa v 15 bude na antidepresivach keď náhodou priberie. Och vyhľadaj iného lekára prosím ťa

autor
16. aug 2025
@anonym_3768cd

@anonym_autor len dúfam, že nečakáš dievča 👌 to už chúďa v 15 bude na antidepresivach keď náhodou priberie. Och vyhľadaj iného lekára prosím ťa

@anonym_3768cd áno dcéru