icon

Ako zvládnuť psychické nároky v tehotenstve?

16. aug 2025

Poraďte mi čo mám robiť nezvladam tehotenstvo hlavne psychicky ide na poraziť s toho že som veľa pribrala aj keď sa neprejedam a dokonca jem menej ako pred tým mám strašne široké boky stehná a zadok sú na Tom hrozne neviem ako to zvládnem dokonca som len v piatom mesiaci bojím sa že to nevydržím psychicky čo mám robiť mám už 75kil hrozné mi je z toho chytá ma panika ako to zvládnuť.....😭😭😭😭 manžela mám dobrého chváli má ale ja to neviem zvládnuť........ väčšinu dňa ležím alebo upratujem....lebo som strašne unavená

Strana
z4
autor
16. aug 2025
@ivik4

Ze uz tie tvoje dristy ozaj prehanas a treba sa vratit do skoly lebo toto je trapne,lacne a nudne 🥱
Ty Morkyša...
Ja ze to o nejakej morke pises

@ivik4 Morkyša je náhodou pekná žena náhodou aj ty máš čierne vlasy ako ona a tá sukňa čo máš na foto krásna ako pravá pre Morkyšu ♥️❤️🥰

autor
16. aug 2025
@minenkaa

@anonym_autor damozrejme ako vždy máš pravdu

@minenkaa máš srandovnu fotku holou ritkou 😂

autor
16. aug 2025
@ivik4

Ze uz tie tvoje dristy ozaj prehanas a treba sa vratit do skoly lebo toto je trapne,lacne a nudne 🥱
Ty Morkyša...
Ja ze to o nejakej morke pises

@ivik4 skvelo sa tá sukňa hodí na tvoje sexy široké boky 🥰

autor
16. aug 2025

Dnes som bola u gynekológa a ten mi povedal že mala bude veľká že mám obmedziť stravu

lucka_ke
16. aug 2025

nie Morkyša kriste pane, Morticia Addams, len sa to číta "mortiša"

autor
16. aug 2025
@lucka_ke

nie Morkyša kriste pane, Morticia Addams, len sa to číta "mortiša"

@lucka_ke nie Morkyša

maximiliana
16. aug 2025
@anonym_autor

Dnes som bola u gynekológa a ten mi povedal že mala bude veľká že mám obmedziť stravu

@anonym_autor ktory bezny gynekolog ordinuje v sobotu? Bude velka po mame, date to spolu na 90 kil 😉 kazda svojich...dokopy 180... inak ak sa ti treba tri hodiny malovat, aby si ako tak vyzerala, tak to nie je bohvieco...

autor
16. aug 2025
@maximiliana

@anonym_autor ktory bezny gynekolog ordinuje v sobotu? Bude velka po mame, date to spolu na 90 kil 😉 kazda svojich...dokopy 180... inak ak sa ti treba tri hodiny malovat, aby si ako tak vyzerala, tak to nie je bohvieco...

@maximiliana to je známy mám protekciu a ako si to myslela s tým maľovaním?

anonym_4b338c
16. aug 2025
@anonym_autor

@lucka_ke lenže Hatice nepribrala veľa skoro vôbec nepribrala a ja chcem byť ako ona a áno chodím k psychiatrovi každý mesiac a hatice sa ani nehýbala mala svoje poddane a ja nevládzem sa hýbať rada upratujem to je ale málo pohybu pred tehotenstvom som veľa chodila tancovala som a cvičila teráz sa mi nedá tak vôbec

@anonym_autor Ak nie si troll, tak je desive, ze niekto ako ty bude mat dieta. Je mi ho luto uz teraz...

autor
16. aug 2025
@maximiliana

@maximiliana práveže bude chudá stihla po mame lebo ja som bola v kuse stihla

autor
16. aug 2025
@maximiliana

@maximiliana a ty ako vyzerás určite nie tak krásna ako Hatice nemáš tu ani fotky určite preto lebo nemáš dať aké totiž žiadne pekné fotky nemáš

luteam
16. aug 2025
@anonym_autor

@luteam furt len blbý trol ach bože niesom žiadny troll

@anonym_autor ale si mozes aj 100x napisat ze nie lebo inak by si vsetci mysleli ze si retardovana takze radsej byt trol 😀

anonym_8f1a22
16. aug 2025

Dievčatá, stačila odpoveď kolko jazykov - respektíve ake ovláda a je to jasne. Autorka zial zroll nebude. Keby radšej bol, aj ked nádej umiera posledná.

anonym_2e0965
16. aug 2025
@anonym_8f1a22

Dievčatá, stačila odpoveď kolko jazykov - respektíve ake ovláda a je to jasne. Autorka zial zroll nebude. Keby radšej bol, aj ked nádej umiera posledná.

@anonym_8f1a22 presne. Spoluobcanka z osady, co miluje turecke telenovely 🤣

anonym_fab0ad
16. aug 2025

Áno,. stačilo, že napísala, že ovláda romcinu a hneď vieme,. odkiaľ fúka....mentalita sa nezaprie....

anonym_fab0ad
16. aug 2025

A dcéra bude Esmeralda....😁

anonym_2e0965
16. aug 2025
@anonym_fab0ad

@anonym_fab0ad Hatice 🤣🤣🤣

maximiliana
17. aug 2025
@luteam

@anonym_autor ale si mozes aj 100x napisat ze nie lebo inak by si vsetci mysleli ze si retardovana takze radsej byt trol 😀

@anonym_autor napisal anonym 😂😂
@luteam kedze pravdepodobne troll nie je, bude naozaj retardovana 😂😂 a toto ma v buducnosti spasit nasu krajinu

luteam
17. aug 2025
@maximiliana

@anonym_autor napisal anonym 😂😂
@luteam kedze pravdepodobne troll nie je, bude naozaj retardovana 😂😂 a toto ma v buducnosti spasit nasu krajinu

@maximiliana ja tomu nemozem uverit 🙈 lebo mam pocit, ze akoby naschval stale pridavala a stale pisala vacsie absurdity ze morkysa 😂

autor
17. aug 2025
@anonym_fab0ad

@anonym_fab0ad dcéra bude Jasemin ako Hatice dala meno dcére

anonym_2e0965
17. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_fab0ad dcéra bude Jasemin ako Hatice dala meno dcére

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Strana
z4