Ako zvládnuť psychické nároky v tehotenstve?
Poraďte mi čo mám robiť nezvladam tehotenstvo hlavne psychicky ide na poraziť s toho že som veľa pribrala aj keď sa neprejedam a dokonca jem menej ako pred tým mám strašne široké boky stehná a zadok sú na Tom hrozne neviem ako to zvládnem dokonca som len v piatom mesiaci bojím sa že to nevydržím psychicky čo mám robiť mám už 75kil hrozné mi je z toho chytá ma panika ako to zvládnuť.....😭😭😭😭 manžela mám dobrého chváli má ale ja to neviem zvládnuť........ väčšinu dňa ležím alebo upratujem....lebo som strašne unavená
@anonym_autor damozrejme ako vždy máš pravdu
@minenkaa máš srandovnu fotku holou ritkou 😂
Ze uz tie tvoje dristy ozaj prehanas a treba sa vratit do skoly lebo toto je trapne,lacne a nudne 🥱
Ty Morkyša...
Ja ze to o nejakej morke pises
@ivik4 skvelo sa tá sukňa hodí na tvoje sexy široké boky 🥰
Dnes som bola u gynekológa a ten mi povedal že mala bude veľká že mám obmedziť stravu
nie Morkyša kriste pane, Morticia Addams, len sa to číta "mortiša"
nie Morkyša kriste pane, Morticia Addams, len sa to číta "mortiša"
@lucka_ke nie Morkyša
Dnes som bola u gynekológa a ten mi povedal že mala bude veľká že mám obmedziť stravu
@anonym_autor ktory bezny gynekolog ordinuje v sobotu? Bude velka po mame, date to spolu na 90 kil 😉 kazda svojich...dokopy 180... inak ak sa ti treba tri hodiny malovat, aby si ako tak vyzerala, tak to nie je bohvieco...
@anonym_autor ktory bezny gynekolog ordinuje v sobotu? Bude velka po mame, date to spolu na 90 kil 😉 kazda svojich...dokopy 180... inak ak sa ti treba tri hodiny malovat, aby si ako tak vyzerala, tak to nie je bohvieco...
@maximiliana to je známy mám protekciu a ako si to myslela s tým maľovaním?
@lucka_ke lenže Hatice nepribrala veľa skoro vôbec nepribrala a ja chcem byť ako ona a áno chodím k psychiatrovi každý mesiac a hatice sa ani nehýbala mala svoje poddane a ja nevládzem sa hýbať rada upratujem to je ale málo pohybu pred tehotenstvom som veľa chodila tancovala som a cvičila teráz sa mi nedá tak vôbec
@anonym_autor Ak nie si troll, tak je desive, ze niekto ako ty bude mat dieta. Je mi ho luto uz teraz...
@maximiliana práveže bude chudá stihla po mame lebo ja som bola v kuse stihla
@maximiliana a ty ako vyzerás určite nie tak krásna ako Hatice nemáš tu ani fotky určite preto lebo nemáš dať aké totiž žiadne pekné fotky nemáš
Dievčatá, stačila odpoveď kolko jazykov - respektíve ake ovláda a je to jasne. Autorka zial zroll nebude. Keby radšej bol, aj ked nádej umiera posledná.
Dievčatá, stačila odpoveď kolko jazykov - respektíve ake ovláda a je to jasne. Autorka zial zroll nebude. Keby radšej bol, aj ked nádej umiera posledná.
@anonym_8f1a22 presne. Spoluobcanka z osady, co miluje turecke telenovely 🤣
Áno,. stačilo, že napísala, že ovláda romcinu a hneď vieme,. odkiaľ fúka....mentalita sa nezaprie....
A dcéra bude Esmeralda....😁
@anonym_fab0ad Hatice 🤣🤣🤣
@anonym_autor ale si mozes aj 100x napisat ze nie lebo inak by si vsetci mysleli ze si retardovana takze radsej byt trol 😀
@anonym_autor napisal anonym 😂😂
@luteam kedze pravdepodobne troll nie je, bude naozaj retardovana 😂😂 a toto ma v buducnosti spasit nasu krajinu
@anonym_autor napisal anonym 😂😂
@luteam kedze pravdepodobne troll nie je, bude naozaj retardovana 😂😂 a toto ma v buducnosti spasit nasu krajinu
@maximiliana ja tomu nemozem uverit 🙈 lebo mam pocit, ze akoby naschval stale pridavala a stale pisala vacsie absurdity ze morkysa 😂
@anonym_fab0ad dcéra bude Jasemin ako Hatice dala meno dcére
@anonym_fab0ad dcéra bude Jasemin ako Hatice dala meno dcére
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ze uz tie tvoje dristy ozaj prehanas a treba sa vratit do skoly lebo toto je trapne,lacne a nudne 🥱
Ty Morkyša...
Ja ze to o nejakej morke pises
@ivik4 Morkyša je náhodou pekná žena náhodou aj ty máš čierne vlasy ako ona a tá sukňa čo máš na foto krásna ako pravá pre Morkyšu ♥️❤️🥰