Ako zvládnuť ranné dochádzanie do práce počas tehotenstva
Ahojte. Som na konci 5 mesiaca do prace skoro každý deň dochádzam vlakom 40km ráno o 4:50 budíček ale každným dňom je to pre mňa nočná mora , hlavne v týchto horúčavách. Hneď ako prídem do práce si musím dať kávu inak vôbec ani nevnímam a točí sa mi hlava aj po raňajkách. K tomu ešte pracujem aj s deťmi. O tri týždne mám síce dovolenku ale obavám sa že dovtedy to už vôbec nebudem dávať. Čo vám pomáhalo ak máte s týmto skúsenosť?
Poraď sa s gynekológom, či nepotrebuješ nejaké vyšetrenie z krvi, či máš dosť minerálov a tak, prípadne či navrhne nejaké riešenie. Možno ani PN by nebola odveci, aj keď to finančne nie je ideálne.
Ja to mám podobne, aj keď nie až také zlé. Chodím autobusom každé ráno o 5:30, pol hodinu cesta. Začínam piaty mesiac tehotenstva a tiež mi to nebýva vždy príjemné. Pomohlo trochu sa pred cestou najesť, čo najviac piť, po práci spánok navyše.

Ved sa daj vypisat aspon tie dni, ked je horucava, mozes niekde odpadnut a mas pod dozorom deti... ja som robila este tyzden pred porodom, ale situacia ina, 10 minut autom, tepla kancelaria, proste niektore veci sa nedaju porovnavat.