icon

Ako zvládnuť tehotenský stres bez partnera?

esterka13
24. jan 2025

Ahojte ani neviem ako začať
Som v 9 týždni a veľmi sa bojím že tým stresom ktorý teraz prežívam o babatko prídem keďže ,,otecko,, sa vybral s kamarátom na 3 týždne to Thajska mesto pattaya ( mesto kurie*)
A mňa nech tu samu lebo on si potrebuje oddýchnuť …
Prosím poraďte mi ako sa s tým vyrovnať nechcem stresovať a predstavovať si čo tam robi keďže sám mi to nepovie ,,,, veľmi sa bojím že prídem o babo :(

cimage
24. jan 2025

Klud, myslis si, ze by bol toho schopny? Ak ano, tak zly vyber otecka. Ja by som svojmu chlapovi 100%verila a vzdy som mu verila. Pokial si zdravotne v poriadku, tak si tiez mozes dopriat dovolenku a tiez si oddychnut.

rozculena
Odpoveď bola odstránená
lenuska9999
24. jan 2025

@esterka13 nestresuj sa. Bookni letenku a tiež si chod niekde k moru oddýchnuť ;) som zvedavá, ako sa to bude páčiť jemu

zuzanita1609
24. jan 2025

Ale veď ty si musíš poznať svojho chlapa. Ak ti doteraz nedal dôvod na strach, určite sa treba upokojiť. Zamestnanaj hlavu sebou a svojim babom. Hormóny tiež robia svoje a úprimne,ak by chcel niečo "stvárať", nemusí chodiť do Thajska. Upokoj sa 🤗

esterka13
autor
24. jan 2025

Myslite si že tým stresom môžem potratit ? Strašne sa bojím brucha ma z toho boli

esterka13
autor
24. jan 2025

@zuzanita1609 prave že on ma rad takéto radodajky preto sa bojím

rozculena
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
24. jan 2025

@esterka13 aha,tak keď toto vieš, prečo si s takým "trutom" tehotná? Oj 🙄

rozculena
24. jan 2025

@zuzanita1609 lebo po dieťati sa predsa zmení

evcagabi
24. jan 2025

A naco cakas dieta s niekym, co ma rad radodajky? 🤦‍♀️

denkabemommy
24. jan 2025

@evcagabi 😅 pri tom ako napísala ten komentár o radodajkách mi úplne napadlo ako sa k tehotenstvu dostala 🙈 ale myslím, že skôr bola hlúpo naivná

ukgirls
24. jan 2025

vedela si aky je - tak co cakas ze ho dieta zmeni? ano moze-ale to by ta musel milovat co nemiluje inak by to nespravil .. spravila si si decko s clovekom co ta ma v ... tak sa nauc zit bez neho ..

jaskolka
24. jan 2025

Mňa by okrem iného naštvalo to,že ide vyhadzovať aj kopec peňazí za cestu do Thajska🙈
Ale vážne, takeho idiota ti treba k životu? To dieťa bolo plánované,či len "sa podarilo"? Lebo ak vieš,že vernosť nie je jeho silná stránka, preboha prečo si vôbec s ním a ešte aj čakáš dieťa?

kristinka92
24. jan 2025

a väčší debil za otca nebol?? prepáč ale vzivote by som sa takeho chlapa už nedotkla, ďakujem ale hiv alebo hepatitíduC dostať nepotrebujem…duplom keby som tehotná.

really8
24. jan 2025

@esterka13 radodajka otehotnela. Dalsie dieta na ceste s vyhliadkami na normalnu rodinu. Yeeees

zuzanita1609
24. jan 2025

@jaskolka Tiež mi napadlo 🤭,keď dúfam,že to nie je so spoločného účtu 😏. Niektoré žienky, úprimne normálne strácate rozum,alebo ja už nerozumiem,byť s niekým a urobiť si s ním ešte dieťa...pri ktorom musím mať obavy už len z toho,aby som niečo nechytila bozkom s takýmto...ja už neviem, žena,ty si úplne kompletná,alebo? Len sa pýtam...

barka1
24. jan 2025

@really8 to je snad aj jedno...autorka má evidentne šťastnu ruku pri vybere partnera 🤦🏻‍♀️

really8
24. jan 2025

@barka1 nemyslim ze je to jedno

zuzanita1609
24. jan 2025

A už aj zrušila účet. Ale tak, vždy lepšia krutá úprimnosť,ako slepé klamstvo. Neviem,čo čakala 🙄.

timilv
24. jan 2025

@esterka13 ja ale absolútne nechápem prečo si robiť dieťa s niekým komu neveríš... Dieťa je záväzok na celý život a spraviť si ho s niekým kto "má rád radodajky" musel byť fakt skvelý nápad
Baby prečo si to robíte?

enmery
24. jan 2025

Aj tie jej ostatné témy totálny výkrik zúfalstva a žiadnej sebahodnoty.🤒 Čítať sa to nedá.

rozculena
24. jan 2025

a mne prečo boli zmazané komenty? Veď to je do očí bijúca pravda,že je to debil a chruňo.Kto neuniesol pravdu?? Tak keď je autorka zmazaná,tak hádam pravda už nebude nikomu vadiť

Alebo sa tu iba niekto nudil,lebo sa mi nechce veriť,že ozaj taká tupá žena existuje....

sticker
dianka3
24. jan 2025

@esterka13 autorka ak si to ešte prečítaš tak jednu radu ti dám... Pošli toho tvojho na testy lebo akurát Thajsko a presne tá Pattaya to bolo z jeho strany cielené a vieme aký sú muži keď vidia exotické ženy rozum sa im zastaví 😩😮‍💨😮‍💨🤢🤮

any_soj
3. feb 2025

@esterka13 viem, že účet si zrušila, ale možno čítaš... Mrzí ma to, si hodná oveľa viac, ako je tento muž schopný dať (aj po prezretí iných tvojich tém). Neboj sa, bábätku neubližuješ. Sustred sa naň, ono ti ukáže lásku, o akej tento chlap ani netuší.