icon

Ako zvládnuť výpoveď a pozitívny tehotenský test?

10. jan 2025

Chcela by som sa len vyrozprávať. 13 rokov manželstva s narcisom ktorý stále ponižoval mňa i naše 3 deti (Viki14 ,Natália12, Sebastian 6), teda ponižoval iba dievčatá vraj su ako jej matka, tretí je chlapec ktorý ostal jediný jeho oblubenec.
V marci sme sa rozišli teda i preto lebo nadávky voči mne sa začali stupňovať keď nemal drogy tak bolo bežné od rána že som pi.. a ku.. a neviem čo si ešte vymyslel vždy nadával mne a nasilim sa vyhrážal deti sa ho báli a aj ja večne žiť v strachu sa nedalo. To nevravím koľko krát si vypisoval po nete. Všetko už je ôk, deti ostali v mojej starostlivosti prisúdili mu výživné na 3 deti 200euro.
Lebo on nerobí a robota mu vždy smrdela.
Celý čas bývame v dome po mojich rodičoch, všetko ôk, všetko bolo super vedela som zarobiť slušne. Všetko islo ako hodinky bola som po 13tich rokoch konečne štastná konečne som sa začala mať rada a ze niesom taka ako mi on hovoril takze nabrat silu a odist od narcisa...., našla som si priateľa s ktorým si rozumieme sme najlepší priatelia...
cca 6mesiacov on ma 2 deti s predchádzajúceho vzťahu.
No, v decembri som sa však konečne oficiálne rozviedla za týždeň som dostala v práci výpoveď.V praci ktoru som zbožňovala v ktorej som drela ako mulica...o 3rokoch🥹... , hľadám si prácu aktívne chodím na pohovori no je to ťažké. A teraz mi vyšiel test pozitívny 3testy ... ženy poraďte vyjadrite svoj názor, prosím kamošky nemám priateľovi som to nepovedala....všetkych sklamem.....čo bude?

Strana
z2
terina25
10. jan 2025

@renata1405 a aj tu si asi pouzila vestecku gulu a vies ako som na tom ja. Vsakze. Cau

sticker
renata1405
10. jan 2025

@terina25 to mi vymazal admin mk nie ja

terina25
10. jan 2025

@renata1405 tak asi vedel preco

michaela329
10. jan 2025

A prečo by si mala nikoho sklamať? V prvom rade si sadnite s priateľom a povedz mu o tehotenstve, uvidíš ako sa k tomuto postaví. A hľadaj prácu, kľudne aj v obchode. Ak by si aj išla na potrat, je to v tvojom prípade pochopiteľné a riad sa tým, aby si Ty nedoplacala na celú situáciu. Lebo nikto tu z koníka Teba a Tvoje deti živiť nebude. Ak sa priatel bude chcieť starať, tak z toho môže byť pekný nový začiatok - ale buď realistka, všímaj si varovné signály ak tam sú.

la_dolce_vita
10. jan 2025

@cyberk priznavam, ze som nechapava 🙂)))

misslilac13
17. jan 2025

Na PN rýchlo kým si v ochrannej lehote a nikoho nesklames. Život je pre niektorých taký. Neboj za pár rokov sa na to dieťatko pozrieš a uvidíš ze všetko malo byt presne takto. Aj lepšiu robotu si nájdeš, hentam si ta očividne nezaslúžili

Strana
z2