icon

Aký to je pocit, keď vám dajú do náručia miminko?

lydia029
4. júl 2021

Ahojte kocky , aky je to pocit keď Vám daju do náručia miminko?

Strana
z2
julie19
4. júl 2021

Hladela som na malu ako na mimozemstana 😅 bola jedna hodina v noci, vsade tma a ticho, nechali má tam s malou samu a svietilo len také tlmene svetlo... hrozne som sa bála ze začne plakat alebo ze mi spadne 🙈 druhou rukou som si mala jemně tlačit na brucho, které bolo zrazu ako ked z mokrej tašky z kupaliska vyberies mokré osušky 😅 ... este par dni som spracovavala ze mám doma nového človeka... za mna láska a růžové obláčiky prisla až tak po mesiaci, resp po sestonedeli🤔 teraz má 8 mesiacov a je to láska mojho života ❤️❤️

nika23t
4. júl 2021

@lydia029 nádherný pocit 🥰 Keď na mňa vygulila tie svoje XXL veľké okále, tak to bola okamžitá láska na prvý pohľad ❤️ Neskutočný pocit 💞

miriam11
Odpoveď bola odstránená
comika
4. júl 2021

@lydia029 Ja som tiez necitila nejaku euforiu, prival lasky a pod. najviac som bola asi zvedava ze ako babo vyzera tak som ho potovnavala s mojimi predstavami

stevvvka
4. júl 2021

Po cisára ku mi ho ukázali, ale to bolo pár sekúnd, ani som nevnímala..
Potom mi priniesli syna na izbu a prva myšlienka bola: tak ty si celý tata! V tej sekunde som za túžila hneď po druhom a rozmýšľala som, ako by vyzeralo dievčatko.
Potom mi syna priložili, trochu pocuckal, bolo to také divne, keďže ho sestrička držala. Druhý deň ho v inkubátore prevazali na jisku. Keď šli okolo mňa, otvoril oči a pozrel presne mojim smerom, akoby sa chcel rozlúčit.velmi silný moment. O dva dni som šla za ním, prvé momenty boli také.. Rozpačité, ale akonáhle som ho mala v rukách, láska k nemu rástla a rástla....

andreatytler
5. júl 2021

@lydia029
Pomyslela som si: Pre boha, tak ta vec v mojom bruchu bola skutocne ziva a teraz je tu. Neviem co mam robit. Mozno ho mozu dat spat...

ivangeline
5. júl 2021

Ze chcem spat ale prijemne..a ze chcem spat..som znicena..ale zlate babo cucka na mne..ale chcem spat a mam dost.. este jednym okom som na nu pozerala pred 3 rano.. :D ale bola som znicena!

noemi155
5. júl 2021

Ja som sa zamilovala na prvý pohľad
A najmä som skoro odpadla,aké mala vlasky 😍
Pre mna dokonale a nezabudnuteľne
Porodis a taká úľava ,že už ani nevieš,že si rodila 🤣

lucia147852
5. júl 2021

Moja prvá myšlienka, pane bože aká je škaredá (bola opuchnuta, modra- ťažký porod) a nasledovne myšlienky wua žijem a potom to dieťa je ozaj moje? 🙈🙈🙈 ale teda na sále sa vôbec žiaden prilev lásky nekonal.

Strana
z2