Aký to je pocit, keď vám dajú do náručia miminko?
Ahojte kocky , aky je to pocit keď Vám daju do náručia miminko?
Po cisára ku mi ho ukázali, ale to bolo pár sekúnd, ani som nevnímala..
Potom mi priniesli syna na izbu a prva myšlienka bola: tak ty si celý tata! V tej sekunde som za túžila hneď po druhom a rozmýšľala som, ako by vyzeralo dievčatko.
Potom mi syna priložili, trochu pocuckal, bolo to také divne, keďže ho sestrička držala. Druhý deň ho v inkubátore prevazali na jisku. Keď šli okolo mňa, otvoril oči a pozrel presne mojim smerom, akoby sa chcel rozlúčit.velmi silný moment. O dva dni som šla za ním, prvé momenty boli také.. Rozpačité, ale akonáhle som ho mala v rukách, láska k nemu rástla a rástla....
@lydia029
Pomyslela som si: Pre boha, tak ta vec v mojom bruchu bola skutocne ziva a teraz je tu. Neviem co mam robit. Mozno ho mozu dat spat...
Ze chcem spat ale prijemne..a ze chcem spat..som znicena..ale zlate babo cucka na mne..ale chcem spat a mam dost.. este jednym okom som na nu pozerala pred 3 rano.. :D ale bola som znicena!
Ja som sa zamilovala na prvý pohľad
A najmä som skoro odpadla,aké mala vlasky 😍
Pre mna dokonale a nezabudnuteľne
Porodis a taká úľava ,že už ani nevieš,že si rodila 🤣
Moja prvá myšlienka, pane bože aká je škaredá (bola opuchnuta, modra- ťažký porod) a nasledovne myšlienky wua žijem a potom to dieťa je ozaj moje? 🙈🙈🙈 ale teda na sále sa vôbec žiaden prilev lásky nekonal.

Hladela som na malu ako na mimozemstana 😅 bola jedna hodina v noci, vsade tma a ticho, nechali má tam s malou samu a svietilo len také tlmene svetlo... hrozne som sa bála ze začne plakat alebo ze mi spadne 🙈 druhou rukou som si mala jemně tlačit na brucho, které bolo zrazu ako ked z mokrej tašky z kupaliska vyberies mokré osušky 😅 ... este par dni som spracovavala ze mám doma nového človeka... za mna láska a růžové obláčiky prisla až tak po mesiaci, resp po sestonedeli🤔 teraz má 8 mesiacov a je to láska mojho života ❤️❤️