Budem môcť kojiť, aj keď nemám prsia?
Trochu chúlostivá téma .. našťastie máme možnosť diskutovať anonymne.
Som v 5 mesiaci a ako tak ten čas letí, tak ma napadlo že či vôbec budem schopná svoje dieťa kojiť z "prsníkov". Ja som proste plochá. Myslela som si že sa mi v tehotenstve aspoň trochu zväčšia a pripravia na kojenie ale nevidím žiadne zmeny. Možno sa zväčšia neskôr? Netuším.
Ste tu nejaké baby čo ste to mali takto?
Ja sa obávam že mne sa proste ani nebude mať kde to materské mlieko vytvoriť. Ak by to nešlo prirodzene , tak jedine umelé mlieko. Ešte ma aj napadlo že keď kážu doniesť so sebou do pôrodnice aj odsávačku , tak či mi ju vôbec bude treba... 🙄😬 Budem sa možno aj hanbiť v pôrodnici a bude mať mrzieť keď nebudem kvôli tomu schopná nakŕmiť môjho malého anjelika materským mliekom :/
No baby tak ste ma potešili a dodali mi nádej že to zrejme pôjde 🙂) teda uvidíme ešte po pôrode čo sa bude diať :D
Jajaaaaj,neboj sa😊 Mozno budes prekvapena ako zena s mensimi alebo malymi prsiami bezproblemovo koji a ta s vacsimi prsiami nekoji vobec. Vsetko je ako ma byt. Hlavne nech ste zdravi.

@anonym_autor vies co, toto vobec nezavisi od velkosti prs, ja mam najmensie z celej rodiny, velkost lentiliek zasliapnutych pod kobercom a kojila som tri deti kazde z nich rok. to bol ze uplny rekord v nasej rodine za vsetky generacie. a dalo by sa aj dlhsie, odstavila som ja. odsavacku som nemala ziadnu nikdy ani v rukach.
odsavacku nekupuj preventivne, v porodnici ti ak bude treba pozicaju a ak by si ju predsalen potrebovala, dnes kupis v mnohých lekarnach a obchodoch, nie je to nedostatkovy tovar.