icon

Čaká ma tretia sekcia

17. aug 2023

Dnes na mňa došla slabá chvíľka. Čaká ma tretia sekcia /otehotnela som neplánovane po dvoch rokoch od druhej sekcie. Tešíme sa, dieťatko milujeme, verím že to dobojujeme do šťastného konca. Mrzí ma tá sekcia, nie že pôrod,ale tá separácia po pôrode. Ja chcem mať svoje dieťatko pri sebe, nechcem aby mi ho vzali ako nejaký tovar preč a doniesli po XY hodinách už keď budem postavená na nohy. Viem, že je to Jis a čo to obnáša po sekcii, aké sú bolesti a podobne, ale veď to dieťatko pomáha mamičke všetko zvládnuť lepšie. Neviem ako pre to bojovať, aby nás nerozdelili, aby sme mohli mať bonding aspoň na Jiske, aby som si ho mohla priložiť na prsnik a ležať po celý čas s nim :(

Strana
z2
mamelka
24. sep 2023

@nikaeli vraj v SL robia už aj boonding počas toho ako mamičku zasivaju. Aspoň teda na SL čítam samé pozitívne veci na fb

nikaeli
24. sep 2023

@mamelka to je super, ja som bola 5 rokov dozadu.. a aj tak to bolo super (keď si to porovnám s dcérou v Prešove, kde sme tiež boli na sekciu 😔)

gaborova111
25. sep 2023

Ahoj mňa čaká teraz decembri 3 sekcia

lucia245
25. sep 2023

Vsetín, uhorské Hradišti, Vyškov sú veľmi chvalene porodnice. Úplná topka haviřov , aj keď je dosť daleko

Strana
z2