Čakáme tretie dieťa
Pekný večer mamičky. Je tu niekto kto má 2 detičky a čakal ďalšie? Máme doma 4r dcérku a 1,5r synčeka. MS mi mešká už týždeň, dnes som si spravila test pepino a clearblue a obe vyšli pozitívne. Chceli sme časom ešte jedno dieťatko, ale prišlo to skôr ako sme plánovali... Bojím sa či sa to dá zvládnuť v takomto vekovom rozdiele. Blbé poznámky si prosím nechajte. Ďakujem aj za prečítanie.
@anonym_405159 tak ale keď boli babky mladé, tak asi nemali k dispozícii žiadnu antikoncepciu, tak preto toľko detí. Dnes majú kŕdeľ detí už iba nejaké náboženské fanatičky, ktoré majú antikoncepciu zakázanú.
@belllinka ced ano, pocitat s tehorenstvom musi kazda, ktora sa nechrani. Ked sa nechrani, nechtiac planuje. 🙂
Ja mam v papieroch od lekara, ze neplodna, tak sme si 10 rokov nedavali pozor, ved na co....a otehotnela som 🙂 🙂
@anonym_autor ja mam 5 deti za obdobie 7 rokov...v prvom rade gratulujem, prisposobite sa.da sa to zvladnut

@beronsche nauc sa v prvom rade pani mudra citat s porozumenim, kde som nižšie tebe podobnej “psychologicke” vysvetlila ze nemam na mysli zastup rodica ale obycajne veci ako dones plienku, dones oblecenie atd . Ty si akurat pekne mimo a labilna . Mozno teba tak vychovavali a teraz mas mindraky.
@anonym_edf43c ty si útočná bez dôvodu.
Urážas, neargumentujes(možno to ani nevieš).
A ešte si asi zbabela napisat mi všetky tie útočné drísty pod vlastným nickom.
Je ti teraz lepšie? 🙂
Inak veľmi veľa to cele o tebe, ako osobe, vypovedá..