icon

Chýbajúca intimita v treťom trimestri. Ako to riešiť?

Včera o 18:43

Ahojte, neviem ani čo chcem “počuť”, možno sa len posťažovať, aj keď poslednú dobu MK nie je zrovna podporujúce prostredie. Odkedy som v 3 trimestri, manželov záujem o mňa klesol takmer na nulu. Ja chápem, že mám veľké brucho, cele to je take obmedzujúce, ale len ma proste mrzí, že stratil taký záujem, hoci viem, že ma miluje. Chýba mi taká intimita vo vzťahu. Taký čas strávený len my dvaja, keď aj bez sexu. Máme ešte 1 dieťa takmer 5 ročne, takže jediný čas na seba môžeme mať večer, lenže manžel si veľa krát len ľahne spať, alebo rieši svoje veci, ide do postele neskoro. Mne je len jednoducho smutno z toho.

anonym_5fb451
Včera o 18:44

@anonym_autor a povedala si mu to?

ovaaa
Včera o 19:04

To si treba s ním sadnúť a povedať mu to ako to cítiš. Možno sa aj ty dozvieš, ako sa cíti on.

anonym_afa69f
Včera o 19:38

Tak mu povedz. U nas samotna intimita vzdy uz od cca polky tehotenstiev nic, neprinutila by som ho ani za nic. Niekomu to holt "nevonia" ked je viditelne brucho, vedomost ze tam je dieta, a este ho aj citia hybat sa 😃
Ale cas len vas dvoch je nieco ine ako samotny sex a pod. To si treba vykomunikovat.

anonym_0c2d8c
Včera o 21:47

musis sa s nim porozpravat a čekni mobil ci nevypisuje nejakej netehotnej ked chodi neskoro spavat, chlap potrebuje sex

anonym_cd1d0d
Dnes o 07:32

Este dopln, co manzel nato povedal ked si mu to povedala ako sa citis a aku mas potrebu. Ak si mu to nepovedala, to malo predchadzat tejto diskusii. Alebo si mala pridat nejaky kontakt nanho, zeby sme mu poslali link aby sa dozvedel o tvojom smutku.