icon

Čo "ušili" hormóny

hucko44
1. júl 2014

ZABAVME SA
Na založenie tejto diskusie ma inšpirovala jedna nemilá téma a ja som sa rozhodol sem pridať jednu úsmevnú. Ja som sa neskutočne bavil na HORMÓNOCH mojej manželky počas tehotnosti, lebo to, čo jej pripadalo dojímavé bolo už za hranicou absurdity 🙂. Bohužiaľ bez jej súhlasu to nemôžem publikovať. Avšak mám jednu kamarátku, ktorá je tehotná teraz a od nej súhlas mám. Takže prvý dôsledok hormonálnych mecheche:

Až do usedavého plaču ju dojala INAUGURÁCIA nášho nového PREZIDENTA (Kisku). Plakala až kým neprestal hovoriť. Podotýkam, že ho vôbec nevolila prezidenta. 🙂

Čo "ušili" hormóny
Strana
z2
safiatkomaciatko
3. júl 2014

tak,podelím sa aj ja.šoferujem, vedľa mňa muž. ide sanitka na majákoch a ja slzy jak hrachy že niekde sa niekomu čosi stalo =).moja polovička samozrejme nechápala,najmä ked po krokodílych slzách som sa nepríčetne smiala sama na sebe čo so mnou robia hormóny. 😝 😀 😉

jessica1996
14. mar 2015

Ja ked som zistila v septembri ze som tehotna, mala som neskutocnu chut na cerveny melon, aj mam kazdy den tehu, aj som sa uz rozplakala minule ked som v telke videla s akou chutou jedia melon ze ja nemozem mat pocas celeho tehotenstva melon..az hystericky ze ja chcem a chcem a chcem a priatel uz nestastny tiez ze mi nevie z nikade doniest melon :(:(:(:( vrazdila by som pre melon teraz :(

moni244
14. mar 2015

@jessica1996 ja som dnes videla cerveny melon v Terne

laura1804
14. mar 2015

A ja som si myslela, ze som nenormalna :D toto musim dat precitat manzelovi, mozno na mna nebude kukat jak na mimozemstana a sa hlupo pytat, preco revem, ked nemam dovod...ze co mi spravil :D

jessica1996
15. mar 2015

včera v správach večer kukám že zrútil sa vrtulník s 5dnovým novorodeniatkom, a frajer si v kuchyni robil jesť a jak došiel som tu plakala jak malé decko, a že čo mi je, či mi šibe, že nad tými ostatnými čo tam zomreli by som neplakala.. vobec ma nechápe, plačem dosť často na všeličom, a vobec ma nechápe, prečo :(

orlik4
20. aug 2015

Baby, len aby vám to nezostalo aj po tehotenstve... Lebo moja malá je už rok a pol na svete, a ešte aj teraz, keď pozerám Bambuľku, tak sa mi tlačia slzy do očí, keď napr. Bambuľka požičia hračku 😝

majaon
9. jún 2016

Tak tato tema nema chybu,som sa nasmiala 😀 😀 😀 Ibaze sem uz dlhsie nikto nic nepridal,tak skusim ja - kedze som tehu,aj so mnou si hormony robia co chcu,napriklad dnes ma uplne k slzam dojalo,ze sa moj drobec,ktoreho sa snazim oducit od plienok,sam vypytal cikat a ako som dojatim zacala fnukat,on mi este,zlaticko moje,hovori,ze - neplackaj a ja este viac 😀 no co dodat,proste ma "zoberie" aj uplna malickost 😉

wera011
8. apr 2017

Škoda, že sa sem už dávno nič nové nepridalo lebo je to super nápad 🙂
Tak prispejem aj ja 🙂
Malý má teda uz tri týždne a našťastie hormony pomaly ustupujú ale keď som bola zhruba v polovici tehotenstva, raz ráno som dostala úplne zurivu chuť na lievance ,take tie z jogurtu. Vyhnala som manžela na nákup a keď sa vrátil,pustila sa do toho.
Dopadlo to tak, že všetky sa prilepili na panvicu a nebolo možné ich jesť.
Ja som z toho bola taká strašne sklamaná a naštvaná ze som sa hodila na stol a zacala som hrozne nariekať a vzlykat.😂😂😂 To bol pre mna koniec sveta!
Na ten udivený výraz chudáka manžela keď vyšiel zo spálne asi nikdy nezabudnem😂 no ale potom sme sa na tom neskôr rehotali..
A ku koncu tehotenstva som ZOŽRALA každý týždeň asi 6 kíl ovocia , každú nedeľu sme chodili na nákup a keď nas predavač toho stánku videl prichádzať tak už z diaľky mával 😁

Strana
z2