Dokedy ste vládali robiť domáce práce?
Dnes sa mi stala taka vec muz na mna vybuchol ze v kuchyni je stale bordel neboli umyte (3 taniere dve misky a dve hrnce a dajake pohare ) a nikdy neumyjem vsetok riad :D mne vela nechybalo a vybuchla som. Kym som nadavala a cistila ten posraty riad som sa este aj porezala :D zacala som mat krce v bruchu tak som si dala magnezium
ano viem urcite si pomyslite ze som leniva a neviem doumyvat riad ale po 10 minutach statia ma strasne rozbolia krize a pride mi zle :( tak si sadnem a necham to tak... hoci mam umyvacku nevidim zmysel umyvat riad v tom ked ja to umyjem za 10 min tych par tanierov
tak isto rano sa zobudi zapne si pc a ide hrat hru a sto krat mu hovorim prosim ta povysavaj, pozbieraj veci co su na susiaku ale nie on si dalej hra a stale povie ze to urobi za hodinu... hovno urobil ja som to robila :(
kym on je v robote ja stihnem vyprat 4 kopiek oblecenia nakopi sa to strasne , povysavat, pozmyvat, umyt kupelnu aj wc atd este aj navarit a on mi povie ja tiez nesedim na zadku v robote
Dobre ja viem on nech zaraba ale ako mu to dat pocitit ze by sa trosku vcitil aj do mna?
teraz som v 7 mesiaci 29 tyzden kym vladzem popratam, navarim hoci ma aj bolia krize ale neverim ze budem vladat aj v 9 mesiaci :D ci ako to je da sa to zvladnut? nechcem pred nim vyzerat jak slaboska :(
teraz si pripadam jak ufnukana tehotna a niektore tu v 9 mesiaci este aj okna umyvate :D
poradte skusene vydate zeny hlavne prosim neurazajte ma :(
@doda26 aj moj umyje kupelnu a kuchynu lepsie, ako ja. Hlavne kuchynu. V zivote som necistila ruru, neviem, ako vybrat filtre z digestora. Vlastne ani neviem, kde mame niektore veci 😂🤦♀️ lenze on zase rad funguje na prinicipe, ze potom, potom, potom...
Inak mne prave pred 20 minutami oznamila svokra, ze do konca tehotenstva sa uz dohodla so svojou upratovackou, ze bude chodit aj ku nam. Ked som jej vravela, ze netreba, ze vsak vladzem, ze nie. (Zajtra ma caka amnio a boji sa, aby sa nieco nestalo).
Tyzden pred prvym porodom som vymalovala obyvacku vratane stropu. To znamena, ze aj ty musis? No neznamena. Rob tolko, na kolko sa citis a vladzes. Mne by si toto chlap v zivote netrufol povedat, co tvoj tebe. Ani v netehotnom stave 😂🙈
Ahoj ja som v 8 mesiaci a robím všetko, nie preto ze by bol môj priateľ lenivý, ale preto lebo sa nudím už doma a vladzem 😊 môj priateľ práveže sám od seba aj utrie prach aj povysáva, porobi poriadky bez toho aby som mu ja hovorila, mame to tak odjakživa že buď upratujeme spolu, alebo keď je poriadok tak jeden z nás sám od seba aspoň povysáva, umyje riad a tak. Ja plánujem tiež okná umývať 😂 len čakám co bude zasa taky slnečný deň 😂

Vladala som ak tak robiť až do konca tehu, ešte koncom 8 mesiaca som maľovala byt.... Aj keď boli dní kedy som naozaj nevládala nič...
Ale nervna som bola ako besny pes, myslím ze keby mi chlap vyčíta od gauča s mobilom v ruke nejake taniere v umývadle tak ich nejdem umyť ale rovno by po ňom leteli....
Vieš ja si myslím ze mama 3 malých detí všetko naozaj zvláda lepšie.... Lebo na väčšinu veci aj poriadok zvysoka kašle a svoj vzácny čas kľudu väčšinou radšej venuje sebe a svojej káve ako lesteniu nábytku ci inej zbytocnosti.
Ja to vidím na kamoške, má 3 deti rok, dva po sebe. Pri prvom hodinové ceremónie pred spaním, voňavá kúpeľ + babetkovske masáže, uspavanky v angličtine, kolísanie kým nezaspalo... Tretie? Oplachne zadocek nad umývadlom, mlieko, cumel, položí do postielky a dovi... Hotovo za 10 minut
Oddychuj keď ti je treba a na poriadok kašli, užívaj si tehotenstvo a klud