icon

Dúfala som, že to bude dievčatko

dominika1994
17. okt 2021

Pekný deň, viem, že nadpis príspevku znie hrozne.....ale práve dnes sme sa dozvedeli, že čakáme chlapca.....je zdravý, za čo sme nesmierne vďačný, ale veľmi sme s mužom túžili po dievčatku, mali sme vybrané meno, vysnívaný ružový kočík a zrazu sa to rozplynulo.....a mne je to veľmi ľúto....dieťatko sa nám podarilo vďaka IVF....dúfam, že ma nikto z Vás za to neukrižuje, ale momentálne to veľmi ťažko beriem.....bol niekto v podobnej situácii? Ako sa s tým vnútorne vyrovnať? Viem, že ho budeme ľúbiť najviac na svete, ale ten pocit, momentálne ktorý prežívam je depresívny.

Strana
z2
zuzi0911
18. okt 2021

Toto musí byť vymyslené.
Roky trapenia, sĺz, bolesti a ono zrazu sa im pohlavie nepáči?!
Neverím, že je to naozaj. Neverím

moonlight1210
18. okt 2021

@dominika1994
Vzdy si hovor:
1. Ked chces panaboha rozosmiat, povedz mu o svojich planoch.
2. Zapovedaneho chleba najvacsi krajec.
3. Ked sa splni najvysnivanejsi sen, moze priniest hlboke sklamanie.

Zase, aj ten syn moze stale byt krehka, citliva dievcenska povaha. A budes mat akoby vytuzenu dceru.

dusankomoj
18. okt 2021

Každá jedna mamina,či si prizná,alebo nie, má v kútiku duše preferované pohlavie. Ja som napríklad aj druhé chcela dievča,ptetože u nás v rodine je chlapcov ako šafránu a čo ja preboha živého budem robiť s pinďúrom🤔 ale teraz by som nedala za celý svet. Pretože keď sa ti chalanisko zavesí na krk,priškrtí ťa,naprská do tváre a povie,že ťa lúbi najviac na svete,tak to myslí smrtelne vázne! Nekomplikuj si život a ber,čo ti ponúka. Niektoré nemajú toľko štastia.

vikus17489
18. okt 2021

Rozmyslam, ze co napisat. Kedze toto je celkom tazka tema najma pre tie, ktore bud dietatko nemozu mat alebo on prisli, takze jedina rada asi, teste sa ze budete mat zdraveho syna.

luccija
18. okt 2021

@dominika1994 zdravé dieťa je v dnešnej dobre zázrak.Ludia sú zvyknutí o všetkom rozhodovať, plánovať ..a potom sú prekvapení.Ten hore vie prečo Ti poslal chlapca🙂chlapci majú úžasný vzťah k mamám buď vďačná.Par x sa vyspis a budeš kupovať oblečenie a hračky.Chlapci sú viac naviazaní na mamu ako učiteľka v škôlke som to videla sú často citlivejší a celé dni sa pýtajú na mamu.

kiki68
18. okt 2021

@moonlight1210 to uz sa uprace 😂 furt z neho moze byt multiotecko naroda 😀😀

ell435
18. okt 2021

A čo je akože zle na chlapcoch keď si každý želá len dievča ?🤦 Že nemôžu nosiť ružovučke veci,volaniky ,vrkoče a vyvážať sa v ružovom kočíku? 🤦 Mne to príde ako keby si pohlavie vyberali len kvôli materiálnym veciam čo je dosť odveci ,lásku vedia dať rovnako obaja..

mirka7890
18. okt 2021

@dominika1994 uplne Ťa chapem prešla som si tym istým 🙂 tiez sme po IVF - jasne, ze sa tesime predsa len je to zazrak ale popravdevsom si poplakala uz pri prvom velkom sone ked mi povedali, ze to asi bude chlapec.... aj par dni mi bolo smutno aj som rozmyslala, ze po takej dlhej ceste ku babatku a nemoze byt aspon toto tak ako ja chcem :D avsak teraz ked som isla na druhe velke sono uz som tak nastavena na maleho, ze keby mi to zmenili na dievca neviem ci by som sa az tak tesila :D avsaak potvrdili chlapca a ja sa uz neviem dočkať 🙂 Takze he uplne normalne podla mna, ze ste chceli dievcatko ale uvidus... ja som. si ho zacala predstavovat ako asi bude vyzerat a toto mi velmi pomohlo 🙂

petamich
18. okt 2021

@liusa82 tak ja som ziadne vysnene pohlavie nemala, po dvoch potratoch, problemovom tehotenste, stovkach injekcii na riedenie krvi, som rada, ze mame krasne zdrave dieta a uprimne ja autorku nechapem a moze teraz mna niekto ukamenovat - ked sa mi nedari otehotniet a dospeje to az k IVF, tak som rada, ze nejake dieta bude a nebudem vyplakavat, ze nebude ruzovy kocik a celkovo tieto fixacie na pohlavie nechapem, u chlapa by som to este pochopila, ked je tatko futbalista a chce maleho futbalistu...ale u zien a po umelom oplodneni, uplne nerozumiem ale mozno som ja cudna

luci_ba
18. okt 2021

@dominika1994 to je len o prvotnom prekvapeni, vy ste sa zamerali na dievča až tak, ze ste si vsugerovali že to tak už je na 100%. Daj tomu pár dní 😉 Dôležité je, ze vieš ze najdôležitejšienje zdravie 🙏

miadi
18. okt 2021

@dusankomoj kazda jedna určite nie. ja som bola vzdy len velmi zvedava na pohlavie. ale zeby som vyslovene chcela to alebo to nie.. Dcera chcela sestricku aj muz chcel druhe dievca. Ja som si koli malej povedala zeby to bolo fajn keby jej vyslo zelanie ale na druhej strane ona je taky sarkan ze keby bolo druhe dievcatko nejake jemnucke zeby to bolo tazke ..takze som si vravela ze chlapec to moze lepsie znasat take tornado :D jedine zeby ta baba bola rovnaka ako ona a .to by zas bolo dost tazke pre mna :D ..proste chcela som len aby sa deti mali radi. Sklamanie jedine tak z tych chlapcenskych veci ze sa to dlhsie hladalo nieco krajsie ako pri babskych.Pri prvom dietati ten smutok nad pohlavym vobec nechapem aj ked som po prvom porode bola rok presvedcena ze budeme mat jedinacika hoci som chcela vzdy aspon 2 deti ale nechcela som zazit ten nekonecny porod zas.Zeny citia vselijake zvlastne veci v tehotenstve neodsudzujem to ..jedine keby to sklamanie ze nema dievca pretrvavalo aj po porode. To by bolo zle. Lebo poznam par ludi ktorych rodicia chceli ine pohlavie a dali im to aj pocitit a tie baby chceli byt chalan dlho..Deti nie su od toho aby splnali nase sny tuzby a predstavy 🙂 su jedinecne individua a nasa lekcia milovat take ake su.

dusankomoj
19. okt 2021

@miadi mne to netreba vysvetľovať🤣 ja tie moje potvorky milujem,nech by boli hociakého pohlavia. Iba pri synovy ma napadlo: hups! toto je niečo nové🤔

danielahamar
13. nov 2021

Podobné, keďže mame 2chalanov,proste sme chceli dievcatko☺️, ale mame krásneho chlapca, kt. robí všetkým radosť a keď sa na mňa pozrie tými zaľúbenými očami, je to suma fuk, čo je a nie je, hlavne, že je zdravy👍

Strana
z2