icon

Fajčenie počas tehotenstva. Koľko žien fajčilo denne?

yoyog
18. sep 2026

A teraz ruku na srdce žienky myslím si ze niesom v tom sama ktorá z vás fajčila počas tehotenstva ? A koľko x za deň?

Strana
z2
anonym_fb2636
19. sep 2026
@anonym_0aaa1a

Poznám z prace osadníčky, ktorých deti potom po narodení preváža vrtulník lebo majú nevyvinuté pluca a my sme malá nemocnica so slabym vybavenim. To, že pomaly zabíjaš seba je tvoja vec, ale načo si robíš dieťa, keď je pre teba dôležitejšia cigareta?

@anonym_0aaa1a pretože cigarety sú najhoršia závislosť a proste telo nedokáže po dlhých rokoch len tak s tým prestať..toto Vám potvrdí nie jeden lekár..jednoducho by to bol ešte väčší šok pre telo

anonym_4704d3
19. sep 2026

Fajčila som pri oboch tehotenstvach menej a slabšie ale fajčila som obe deti velke zdravé a silné milujem to zhadzovanie a vety typu co si to za matku nech sa kazdy stara o seba pýtali ste otazku kto fajcil nie na názor moja mama fajčila tiež a sme zo sestrou zdravé a vedela by som menovať a všetky deti ok známa nefajcila zdraví životný štýl a syna ma ťažko postihnutého všade sa šíri strach a nenávisť a sudenie ak by žena ktorá fajci chcela uplne čisté telo bez nikotínu musela by prestať fajčiť minimálne rok pred počatím citujem primára na antolskej pekný den

anonym_1c1b60
19. sep 2026
@anonym_4704d3

Fajčila som pri oboch tehotenstvach menej a slabšie ale fajčila som obe deti velke zdravé a silné milujem to zhadzovanie a vety typu co si to za matku nech sa kazdy stara o seba pýtali ste otazku kto fajcil nie na názor moja mama fajčila tiež a sme zo sestrou zdravé a vedela by som menovať a všetky deti ok známa nefajcila zdraví životný štýl a syna ma ťažko postihnutého všade sa šíri strach a nenávisť a sudenie ak by žena ktorá fajci chcela uplne čisté telo bez nikotínu musela by prestať fajčiť minimálne rok pred počatím citujem primára na antolskej pekný den

@anonym_4704d3 mala si akurat tak velke stastie napriek tomu, ze si absolutne nezodpovedna. Dat prednost cigarete pred dietatom je uplny hnus.

anonym_4704d3
19. sep 2026
@anonym_1c1b60

@anonym_4704d3 mala si akurat tak velke stastie napriek tomu, ze si absolutne nezodpovedna. Dat prednost cigarete pred dietatom je uplny hnus.

@anonym_1c1b60 myslím ze by si nemala súdiť alebo ste tu všetky 100percentne matky? Dokonale zeny bez chyb? Pochybujem vyjadrila som svoj názor a svoju skúsenosť svoje deti milujem a su zdravé bodka

anonym_1c1b60
19. sep 2026
@anonym_4704d3

@anonym_1c1b60 myslím ze by si nemala súdiť alebo ste tu všetky 100percentne matky? Dokonale zeny bez chyb? Pochybujem vyjadrila som svoj názor a svoju skúsenosť svoje deti milujem a su zdravé bodka

@anonym_4704d3 nie, nie sme 100 percentne matky. Ale NIKDY sme vedome neohrozili zdravie dietata. Narozdiel od teba.

anonym_0aaa1a
19. sep 2026
@anonym_fb2636

@anonym_0aaa1a pretože cigarety sú najhoršia závislosť a proste telo nedokáže po dlhých rokoch len tak s tým prestať..toto Vám potvrdí nie jeden lekár..jednoducho by to bol ešte väčší šok pre telo

@anonym_fb2636 najhoršia závislosť ani zďaleka niesú cigarety. Najhoršia závislosť sú deogy a alkohol. Keď sa rozhodnem, že chcem dieťa, tak začnem s odvykaním od fajčenia. Poznám xy žien, ktoré s fajčením sekli hneď, ako zistili, že sú tehotné.
Ja som teda ešte normálnu ženu s bruchom a cigaretou v ruke nevidela. Len také ,,jednoduchšie".

valria
21. sep 2026
@anonym_11a910

@yoyog ja som fajčila denne aj 20 cigariet,ALE ako som zistila že som tehotná, od toho momentu až do ukončenia kojenia som si ani jednu jedinú cigaretu nezapálila. Bola som tehotná 2x a teda nefajčila som spolu viac ako 4 roky.

@anonym_11a910 Prečo si sa k tej zbytočnej hovadine opakovane vrátila?

Strana
z2