Hádky s mužom v tehotenstve: Ovplyvňujú dieťa?
ahojte som v 8 týždni a s mužom sa posledné dni hádame. Bojím sa že tie nervy ubližujú maličkemu. Prešla si niektorá tým a dopadlo všetko dobre?
@kitycat Áno, neviem čo to aj do priateľa vošlo ale úplne prchko reaguje. Keď mu niečo poviem a sa mu ti nepáči. Veľmi ma to trapi hlavne kvôli malickemu.
Pre teba by teraz mozno bolo lepsie na muzove vyryvania vobec nereagovat, mozno potichu odist do inej miestnosti. Snad si uvedomi, ze teraz potrebujes byt v klude a dobrom, pozitivnom psychickom rozpolozeni.
Sorry🙄 Ale aspon budes nachystana.😁 Dieta fakt nabura stereotypy a spolunazivanie partnerov. Je to obrovsky zasah do vztahu.
Partner dieta chcel?
Ak vznikli hádky iba od kedy si tehotná, skus sa zamyslieť nad sebou a svojim vyjadrovanim. Možno to príliš prežívaš a čakáš to isté. Chlapi sú inak nastavení ako ženy. Pre ne je tehotenstvo a materstvo prirodzenejšie. Alebo z akého dôvodu vznikajú tie hádky?
Ja už som síce 30tt ale my sa hádame veľmi často, snažím sa nekričať a kľudne dýchať, keď sa dá tak úplne ignorujem a snažím sa nezapájať do ,,jeho hádky,,

Vzhladom na to, ze kazda tretia ma otca deti blba si myslim, ze mozes byt v klude.
Ozaj sa hadate len poslednych par dni?