Je každé tehotenstvo iné?
Je pravda ze kazde dalsie trhotenstvo je ine? A ze zena kazdym dalsim tehotenstvom lahsie pocne? Napriklad prvykrat nam to trvalo rok a dalsikrat uz menej?
Prve tehu sa podarilo na 1x druhe sme sa snazili takmer 2roky takze asi tak... Tehotenstva obe identicke bez problemov moj jediny tehu oriznak bol brucho a porod...
nie nie je.
kazde dalsie tehu ine moze byt,a le aj nemusi.
kazde dalsie tehu sa moze pocat lepsie,a le aj nemusi. bud rovnako,a lebo aj horsie,pripadne vobec.
To sa nedá paušalizovať. O prvú dcéru sme sa snažili 4 roky, druhý prišlo hneď v po prvom mesiaci "snaženia". Iní to môžu mať naopak atď. A aké je každé ďalšie tehotenstvo? Platí to isté. Niekomu je zle v každom, niekomu ani v jednom atď. Mne bolo veľmi zle v prvom a veľmi zle znasam aj druhé (mám na mysli nevoľnosti, nechutenstvo, zvracanie).
Tak ako prvy krat tak aj druhykrat ze to bolo hned,hned na dalsi mesiac uz mi meskalo. Teraz pri druhom mi je len ovela horsie 😀 ked ze pri prvom mi nebolo nic okrem rastuceho brucha
Ale to je individualne
Nie je to pravda. Je to veľmi individuálne, existuje napríklad aj "sekundárna sterilita" čiže žena už jedno dieťa má ale nedarí sa jej otehotnieť druhýkrát.
Obe deti sa nam podarilo splodit rychlo a obe tehotenstva podobne, jedno horsie ako druhe :D
U nas prve tehotenstvo na prvý šup a druhé sme si počkali asi 4 mesiace. A prve tehotenstvo bolo katastrofalne a druhe ešte horšie 🤣🤣 Odtrpela som si to doslova od prveho do posledneho dna.
Prvýkrát sa nám to podarilo po 2 rokoch. Druhýkrát po 6 cykloch snaženia sa.
Prvé tehotenstvo ukážkové, bez problémov (zdravotných), nevoľnosti do 4 mesiaca pravidelne ráno a večer. Druhé tehotenstvo hematóm, špinenie, vyšší tlak, nevoľnosti do 12tt aj to som nemohla byť hladná ináč mi bolo zle. 💁
Takže áno, u mňa platí, že každé tehotenstvo je iné.
Prve tehotenstvo sa podarilo na 3.cyklus,druhe po pol roku snazenia a skonciloMA, tretie po 3 mesiacoch a tiez skoncilo MA, a 4 tehu asi 4mesiacoch a som pred porodom.Prve bolo uplne bezproblemove a toto posledne je úplne iné a pre mňa horšie, som staršia vsetko ma bolí a citim, ze je to ine ako pred 5 rokmi.