icon

Kedy je normálne, že začne byť vidieť tehotenské brucho?

Dnes o 07:51

Ahojte, v akom mesiaci vám začalo byt vidieť brucho ? Mám trochu toxicku kamosku ktorá mi hovorí, že v 4 mesiaci to je skoro, že jej to až v 6 začalo byt vidieť, že mám menej jesť…

petamich
Dnes o 07:52

Je to vysoko individualne 🙂 na kamosku sa vykasli

crazy_cat_lady
Dnes o 07:56

Ked vies, ze je toxicka, naco sa s nou vobec bavis?

anonym_69ab46
Dnes o 08:13

To je trúba.Prve mi bolo trošku vidieť cca v štvrtom a druhé cca v treťom.U každého je to iné

anonym_92a719
Dnes o 08:37

@anonym_autor ja mam normalnu vahu 48kg. Mne zacalo vykukat brusko v tretom mesiaci, ale len v obtiahnutom obleceni. Prvorodicka. Teraz som zacala 5.mesiac, zvacsilo sa len trochu a ak mam volne veci, nie je vidno, ze som tehotna. Len ma serie, ze uz nemam co nosit, obzvlast v tomto horku 😄.
Jem normalne. Nemam doma vahu, ale nemyslim si,ze som pribrala viac jak dve kila 😄. Je to fakt individualne. Niekto ma zravku, niekto priberie v prvom trimestri 6kg, niekto len 1kg.

anonym_cb7dfb
Dnes o 08:49

Ja od 6-10tt som bola nafuknuta ako v 5 mesiaci a potom spalso. Ale tym, ze pred tehu som mala len 55kg tak na sebe ho vidim ale uz to nie je az tak do oci bijuce. Uvidime kedy sa znova ukaze a jedlo nato podla mna nemalo ziaden vplyv.

januska12323
Dnes o 08:53

Kamošku pošli do prdele a užívaj si tehotenstvo. Každý má inú postavu.

anonym_f24a57
Dnes o 09:47

skonči kontakt s touto trubkou čo všetko musí byť podľa nej. záleží ako je bábo uložené.
Dcéra bola uložená kdesi v krížoch - priberala som skôr do krížov, brucho takmer žiadne. Všetko OK, nikto to neriešil.

anonym_e5d021
Dnes o 12:30

Tak kazdy je iny, mne pri prvom az v 6mes, ale celkovo som.vobec nemala velke brucho, ale zas pri druhom hned :D

cimage
Dnes o 12:50

Posli ju do prdele, nepotrebujes pocuvat jej blbe reci. To sa este od nej napocuvas, ako spravne krmit, prebalovat, co jej super dieta zvladlo v tom a tom veku. Kazdemu vidiet v inom tyzdni. Zalezi od postavy, ako je dieta otocene. Pri prvom som ani v 20tt nemala, pri druhom som to uz na konci 12tt neutajila.

jablkovastrudla
Dnes o 12:54

Pri prvom naozaj neskoro, mozno v nejakom 23-24 tyzdni som mala konecne nejake mini brucho. Pri druhom mi vyskocilo hned ako som ocikala tehotensky test 😃
Ked si stihla tak moze byt vidno hned, "milu" kamosku nepocuvaj 😏

ria_sprout
Dnes o 13:01

Každé babo je položené inak, každé má inak placentu a má iný objem vody. Takže samozrejme každému brucho "vykukne " inak. Ja som mala aj skôr ako v 4mesiaci, najmä pri dvojičkách