Kedy ste začali priberať v tehotenstve?
Kedy ste v tehotenstve začali priberať? Som v 16tt a ja stále len chudnem . Nemala som zatiaľ žiadne nevoľnosti - žiadne zvracanie , ale je pravda že mi menej chuti jesť musím sa premáhať . Od začiatku tehotenstva som schudla 7kg. Ako ste to mali vy ?
to najväčšie priberanie ťa ešte len čaká. ale každé tehu je iné.
pri tehu kde som nemala nevolnosti som priberala od začiatku postupne a stále. za celé tehu - výsledné váhy boli 11, 13 a 10 kg.
pri prvom som mala obrovské nevolnosti - do 6 m 1 kg a potom každý mesiac som pribrala 4-5 kg.
záleží aj z akej váhy ideš. poznala som pani v pôrodnici čo pribrala za celé tehu 1 kg - ale ona mala obezitu takže to asi bolo ok.
@anonym_autor ja som pribrala zo 77 na 95... ze pôrodnici som odišla a vážila som 84. Na mňa sa hádam všetko lepilo a neprezierala som sa :D
@anonym_autor od 6tt rapidne do cca 20tt a potom uz pomalsie. Skoro vsetko voda v tele vdaka Progesteronu.
@anonym_autor od 6tt rapidne do cca 20tt a potom uz pomalsie. Skoro vsetko voda v tele vdaka Progesteronu.
@kiki68 ja tiež užívam progesteron ráno aj večer ale našťastie rapídne nepriberam, zatiaľ som 17tt a pribrala som asi 5kg. Som zvedavá čo bude na konci. Ale snažím sa nejesť veľa a kontrolovať sa. Začínala som tiež na vyššej váhe
Ja som chudla…. Na konci ( posledný mesiac) asi 2 kg šli hore … každá je individuálna 🙏🏽 hlavne nech sa dobre cítiš 🤍 uzivaj si to😊
Ja som pribrala najviac v treťom trimestri,za mesiac (od poradne do poradne)naraz 4,5 kg.Bpla som dosť zavodnena, videla som to aj na rukách, prstene som vôbec nemohla nosiť, aj topánky som ledva obula 😄
Dovtedy som priberala o pár deka,v prvom trimestri som nepribrala vôbec. Po pôrode to hneď všetko bolo preč
Je to individuálne,ak bábätko prosperuje, nemáš sa prečo trápiť
@kiki68 ja tiež užívam progesteron ráno aj večer ale našťastie rapídne nepriberam, zatiaľ som 17tt a pribrala som asi 5kg. Som zvedavá čo bude na konci. Ale snažím sa nejesť veľa a kontrolovať sa. Začínala som tiež na vyššej váhe
@anonym_e9d6ef ja som isla z vahy 53kg
@anonym_autor Jooj ja som začala veľmi skoro a strašne mi chutilo jesť aj za dvoch 😁😁 Ked som išla do poradne tak som sa hanbila za tú váhu ako pes.

@anonym_autor za celé tehotenstvo som priblížia zo 46 na 55, nič viac. Od cca 4/5 mesiaca to pomaly začalo naskakovať alebo nevazila som sa pravidelne tak neveim presne. Do 8. Mesiaca som pravidelne cvičila vo fitku. ( samozrejme ľahšie vahy)