icon

Mali ste tušenie, že sa blíži pôrod?

24. feb 2026

Mali ste niektorá niečo také? Ak áno rada si prečítam vaše príbehy 🙂 mňa to každú chvíľu čaká a mám taký vnútorný pocit že už to pomaly prichádza 😅 veľmi mi tlačí na podbrušku aj spodok a bolesti brucha aj tvrdnutie

anjelicek26
24. feb 2026

Ano tak den-dva pred... nervozita, nespavost, mierna hnacka....

zuzacka16
24. feb 2026

nie vôbec..mne mali dokonca vyvolávať pôrod, už som mala všetko prichystané, že ďalší deň ráno idem na príjem, keď v noci ma začalo brucho bolieť, ako keď mám menzes, odišla hlienová zátka a našťastie sa mi to samé rozbehlo..

anonym_0bbe69
24. feb 2026

@anonym_autor absolutne nie. Prehnalo ma a zacala prva kontrakcia, prve sa narodilo do 4 hodin a druhe do 2 hodin. Pred tym som nemala ani tusenia.

yvanielka
24. feb 2026

Vôbec....keď som myslela, že už je to tu nedialo sa nič 🙂 až potom keď prišli prvé slabšie kontrakcie tak som vedela že je to tu

dennissa16
24. feb 2026

@anonym_autor ja 2 pôrody a vôbec 🙂
Pritom som mala plánované sekcie a vzdy sa mi začal pôrod týždeň predtým. Z ničoho nič
Na moje šťastie 🙂

anonym_d8dd09
24. feb 2026

Nie.. prisli kontrakcie a trvali 2 dni a boli pravidelne, no nic sa nedialo

anonym_1455cb
24. feb 2026

Mala som kazdy den tušenie, ze dnes je ten den. Trvalo to dva týždne 😅😅

luckajozko21
24. feb 2026

Aj ja som mala hadam aj tyzden v kuse pocit, ze kks uz to dnes bude, uz to bude. A to pri druhom, cize uz som mala predstavu ako to prebieha... a trt makovy. Aj do nemocnice som uz isla s 5min intervalom a uplne vsetkymi priznakmi ake si vies nacitat na internete.. a tam to prestalo. Po 2dnoch ma pustili domov, ze nic. O tyzden som tam prisla zas. Dokonca ta ista zostava ma tam vitala. A to uz som bolo ono, ale celu noc nic, tak rano tomu trosku dopomohli a potom okolo 14 som aj porodila.

eliskadad1
24. feb 2026

Aj keď mi voda praskla, tak som si to stále nepripúšťala 😀

petronellla87
24. feb 2026

@anonym_autor ano....fyzicke nic, ale taky vnutorny pocit ze dnes to pride😁 pri oboch

jaskolka
24. feb 2026

Nie,ani pri jednom.

anonym_18975f
24. feb 2026

Nie

anonym_9a4558
24. feb 2026

V oboch tehotenstvach som po termine tusila, ze ten den je uz blizko 🙂

michaela329
24. feb 2026

@anonym_autor áno, v stredu som nala ešte všetko na poradni tvrdé, krčok dlhý. No od štvrtka išla zátka a v sobotu som už bola taká vyslovene "divná". V nedeľu to prišlo u rodičov na káve 😀

kiki68
24. feb 2026

Nie