Mám 16 rokov a som tehotná
Dobry vecer , mam 16rokov a ostala som tehotna s chlapom ktoreho poriadne nepoznam, stalo sa to na diskoteke vela som toho vypila a vlastne si ani toho vela nepamatam.. bola som orvy krat v noci von a chcela som si to uzit kedze som vzdy bola ako na retazi doma… toho chlapa nepoznam poriadne bola to len jednorazovka a dal mi len jeho telefonne ciislo a zdvihla mi to nejaka baba … strasne sa bojim ako to poviem rodicom, co mam robit? Ja som sama este dieta
Však môžeš porodiť aj anonymne dieťa neuvidiš. A daj ho na adopciu. Potrat ak by bol nemusiš mať neskôr viac žiadne deti. A daju ho manželom ktorý nemôžu mať svoje dieťa aj keby veľmi chceli.Na potrat pre tvoju debilinu sme v 21 storoči existuje aj ochrana na vtáka aj naplaste nie len lieky antikoncepcia. A prosím ťa viac nepi alkohol nie je pre deti ale pre dospelých.Pijem len toľko koľko viem že zmôžem a viem predovšetkým čo robím.A mimochodom ak by bola razia na diskoteke a 16 ročna nafúka môžeš mať problémy aj v škole a sú za teba zodpovedný tvoji rodičia.Takže môže zakročiť aj kuratela.
@spongebob1 no moment my sme nespavali s kadekym po diskotekach ale po dlhsej znamosti, ked sa niekto k.... na diskotekach, moze dostat pohlavnu chorobu
Ahoj. Na základe sme mali takú skrinku pre psychologičku. Písala som tam s kamoškami kadejaké vymyslené príbehy. Vždy bolo treba nakresliť nejaký symbol - podľa toho potom som vedela, ktorá odpoveď je pre mňa. Pár krát mi odpísala normálne, myslela som, že sme ju oblbli. A potom raz priamo napísala, že Milá .....
. - a tam všetky tie naše symboly. Bolo jej úplne jasné, keď si niekto vymýšľa.
Ak je toto skutočná téma, napíš do Alexis poradňa. Majú veľa skúseností, poradia právne, psychologicky aj ľudsky.
Ak chceš len pokecať, kľudne mi napíš.
Ber to pozitívne...9 mesiacov si môžeš ďalej užívať bez ochrany, teraz sa môžeš úplne odviazať, s kýmkoľvek...najbližších 9 mesiacov neotehotnieš....
Držím palce
Dievča milé, ty Evitovky písať nebudeš. Chlap ti po jednorazovom sexe na diskotéke dal číslo, ktoré zdvihla žena. Mohla si to aspoň bez tejto somariny napísať....

Ak to nie je fejk vymyslena tema. Tak sa ozvi tu, na poradna Alexis. Maju roky skusenosti s takymi pripadmi.
https://alexisporadna.sk/tu-najdes-pomoc/