icon

Mám 19 a som tehotná

nikus1471
18. sep 2023

Dobrý deň, prvýkrát sem píšem a mam jednu prosbu,mam 19 rokov a s priateľom sme spolu 4 mesiace,on ma 27 rokov, ja som mala pozastavenu školu a tento rok som znovu nastúpila takže ďalšie 2 roky predomnou, lenže som zostala tehotna a necítim sa na to byť matkou,je to skoro aj a tym ze sme malo spolu a on chce aby sme si to nechali ze chce rodinu a postara sa ale ja mam ešte veľa plánov do budúcna takže neviem co mam urobiť, predomnou mal staršiu babu o 5 rokov s 2 deťmi (nie s jeho) a spýtala som sa ho prečo nerozmýšľal pri nej tak ze by chcel rodinu a spravili si babo ale pri mne takto rozmysla? Ved ja som mlada baba a mam život pred sebou, neviem ci si to mam nechať alebo nie. Ďakujem za rady

Strana
z3
misiak7777
22. sep 2023

@makodob ty si pekne obmedzená. Si moja uvedom, že nie pre každého je požehnaním mať dieťa. A nie som výsledkom egoizmu ani nejakého trendu. Jednoducho materstvo je pre mňa nič nehovoriaci stav a absolútne po ňom netúžim. A nie som kvôli tomu menejcenná. A žiadnu nesudim či chce mať deti alebo nie

loliki
22. sep 2023

@nikus1471 Gratulujem. Máš, čo nemôže mať každá. Ži a nechaj žiť.

Strana
z3