Mám pochybnosti o partnerovi počas tehotenstva
Zdravim , chcem sa Vam zdoverit s mojim problemom ktory si neviem dostat z hlavy. Prisla som zo zahranicia a cuduj sa svetu otehotnela som s chlapom ktoreho som poznala asi 4 mesiace a nebol to chceny obojstranny sex. Prvy krat ano druhy krat absolutne. A na ten druhy krat som presne otehotnela. Este na uvod chcem spomenut ze som davala nejako ako tak dokopy vztah s byvalym partnerom s ktorym som bola 6 rokov. No ako som prisla zo zahranicia uz to nebolo ako predtym ale stale som ho milovala aj ked on ma vela krat odmietol a ani styk sme uz nemali ok. No a s5 k teme tehotenstvo. Mam polycysticke vajecniky doktor mi tvrdil ze neotehotniem a ked aj tak sa budem snazit aj rok.. antiku som nebrala verila som doktorovi ale aj napriek tomu som otehotnela. Moj prvy pocit bol velmi zly. Chcela som sa dietata vzdat. Bola som bezbranna nevedela som co mam v danej situacii urobit. Tak som sa obratila na rodinu a samozrejme ze sa bali aby som sla na potrat a dieta si nechala. Viem ze partnera s ktorym dieta mam nemilujem je aj o 12 rokov starsi. Som v bezvychodiskovej situacii. Som v osmom mesiaci citim sa hrozne a navyse sama sa o to dieta nepostaram. Milujem byvaleho aj ked som sla za inym… no cakam dieta s inym.. aky mate na to nazor prosim Vas a ako by ste sa zachovali v mojej situacii dakujem.
No ako si sa rozhodla?

Lebo normalny inteligentny clovek proste nerozumie, ako sa jedna zena moze cudovat, ze otehotnela, ked nepouzivala ziadnu ochranu. PCOS nie je zarukou neplodnosti a to vie tiez kazda inteligentna zena a povie ti to kazdy lekar. Tiez, ked spavam s chlapom, s ktorym ani nechcem riadny vztah, chranim sa uz len preto, aby som nenachytala nejake sexualne prenosne choroby. Cize PRETO sa tu ludia cuduju, ze robis vinnym cely svet, pritom za svoje spravanie si zodpovedna len a len ty.