Mám strach, že aký bude môj chlapček a či to zvládnem
Kamoška má dvoch chlapcov, občas s nimi idem von. Jeden 5r a druhy 8r. Ako nie sú zlý, iba občas, ale tak normálne. No proste ale dáko si s nimi nerozumiem. Prídu k nám a všetko je hore nohami a na toto niesom zvyknutá, proste keď odídu vyťahujem mop aby som zmyla tú zacapkanú podlahu 🙈 a veľa iného...
Teraz som v 8 mesiaci a tiež čakám chlapčeka. Vzdy keď som po návšteve tejto kamošky mám také zlé pocity, ako to ja zvladnem, keď dáko si s deťmi teraz nerozumiem. Ako keby som nemala na to trpezlivosť alebo čo.. Celkovo milujem svoj kľud, ale je mi jasné, ze už to také nebude, veď dieťatko sme chceli a aj sa na neho veľmi teším, len by som potrebovala vedieť, že ma to trochu hádam zmení 🙂 ľúbim uz teraz svoje babo, len teraz som zase po návšteve tejto kamošky a ide na mňa depka 🙈
Niekedy musím odfotiť izbu po nálete 5 ročnej 😀😀😀 dobre bude neboj 🙂
Inak ja by som mala rada este dievcatko, ale co ma od dievcatka odradza je to , ze ako si neskor ako zena vytrpi, ze sa bude musiet viac snazit, aby sa napr platovo vyrovnala bratovi, ci muzovi. Neviem, koniec koncov som rada, ze mame chalana a druhy keby pride bude co bude. Ale na vychovu mi pride a to robim v skolke, ze chlapci aj dievcata vedia byt fajn a aj poriadne potvory. S tym ako je clovek ako Mama unaveny, ehm to je za jedno. Necakajte, ze dievcatka budu v 3 rokoch upratovat a realne pomozu. Jedine tak do hrobu 😂
Som rovnaka, teda bola som, teraz ked vidim zacapkanu podlahu u nas doma, prvy pocit vacsinou je predstava tych pacičiek co ju zapatlali svojimi sibalskymi napadmi, co sa pri tom zd naucili a automaticky mam usmev na tvari a teplo pri srdci. Umyvam upratujem non-stop, to je pravda. Bez toho to nejde, ale ..ma to zmysel, kazdy krat.
Ako si vychovás tak budeš mať . Deti nie.su rovnaké vždy záleží od toho z akého prostredia a akej výchovi sa im dostáva tak neboj bude.dobre

@klarka56 presne tak 🙂 vela veci mi ulahcilo zistenie, ze je fakt lepsie si s nim pospat (teda kym este spaval) nez upratovat, vydrzi to 5min zato ja som bola jak zbity pes...
a cim bol starsi, tym viac sa to uz dalo zladit... ma 3r, upratane mam akotak, 100% to nie je ale ani taky chaos ako v zaciatkoch😂)