Manžel prezradil pohlavie bábätka
Ahojte, som sklamaná.
Chcela som prekvapenie.
Manžel to vedel a vždy som všetkým vravela ze ne h sa nechajú prekvapiť.
Pohlavie poznáme iba ja a manžel.
Podľa mňa to nie je až taká fuška povedať ne hame si to ako prekvapko (ci už to dotyčný pochopí ako ze ani mi nevieme alebo iným nechceme povedať).
No manžel pred časom povedal pohlavie svojim rodičom a dnes prišiel ze sa pýtali na meno dokonca.
Povedal aj to.
Vie ze mi na tom záležalo.
Preháňam?
Ale smuzn mam pravo byt nie
U nas mame na taketo vykecanie 2starsie deti. Prezradia vsetko, aj co nevedia. Teraz cakame 3tie, kazdemu to povedali. Rozpravali sme sa o mene, tak aj to vykecali a cela rodina ocakava Hanku, ale nakoniec to bude asi ine meno. Este nemame jasno. Do mena by som si nedala kecat, je to vase dieta. Ked sa im nepaci, ich problem.
ked sa ti ustali hormonalna hladina do povodneho stavu, tak najlepsie posudis, ci to bolo ozaj az tak dolezite, ze si sa s tym musela zdoverit na mk 😂 a to zrodenie by som si tiez az tak neidealizovala, ani ako prebehne po porode oznamenie mena a pohlavia. ono je to totizto casto uplne inak, nez planujeme. uzivaj si a tes sa so zivota a babatka a dovol aj ostatnym, aby sa tesili s tebou, kazdy svojim sposobom.
XY komentárov ako je všetkým pohlavie dieťaťa úplne jedno. Keď je to všetkým tak strašne jedno, tak načo sa pýtajú, drankajú a páčia to z budúcich rodičov???
Ja som ani jedno z troch detí netajila. Povedali sme aj pohlavie aj meno. Akurát meno sme vždy na poslednú chvíľu zmenili 🤣
Ja to tajenie trošku chápem.. o čo dlhšie trvá čakanie o to väčšia je radosť. Niekto má ten moment prekvapenia rád. Mám niekoľko kamošiek, ktoré si nechali pohlavie povedať (aby vedeli pripraviť výbavičku) a "zvyšok sveta" sa to dozvedel po pôrode. Ani mi nenapadlo to z nich páčiť. Ich voľba.
Véd aspoň sa môžu tešiť s vami a budú môcť kupovať darčeky pre určité pohlavie, nie univerzálne 🙃
Ja mám aj manžela aj otca takého,že aj keď poviem,aby niečo nehovorili, jednoducho stále sa prekecnu,tiež tomu nerozumiem,ako sa nedá udržať tajomstvo,ale fakt už keď niečo nechcem ,aby vyšlo vonku,tak ani mužovi nepoviem
Teraz to nevyšlo, už s tým nič neurobíš. Môžete to znova skúsiť pri druhom. Muž už určite bude poučený 😉
Ešte dodám, že istá časť rodiny, sa ma toľko pýtala, že čo to bude (dozvedela som sa vždy až na morfologickom sone), v jednom kuse polemizovali o tom čo by to malo byť a čo by bolo lepšie, že som mala sto chutí si to nechať pre seba. Pri druhom som sa dokonca dozvedela, že dievča je sice fajn ale oni chcú teraz chlapca. 🙈🤣
Chlapi sa často tešia viacej ako my ,nehnevaj sa naň ho aj môj to hneď povedal všetkým však takú radosť mal to sa nedalo utajiť
@diamond007 sranda, ako to máme každý inak 🙂 mne sa zas veľmi páči, keď sa ľudia spýtajú ako sa volá a potom ich už volali menom 🙂
Načo z tohoročné všetci robia vedu, šak keď sa niekto pýta poviem pohlavie aj meno čo je na tom, načo to budem tajiť koho to zaujíma… skôr si poriadne strážte termín pôrodu
@zuzana9393 Pytaju sa zo slusnosti, tak ako sa opytaju, ako sa mas, aky si mala vikend atd…kazdemu je tak u prdele, ci sa mas dobre alebo si cez vikend mala bolesti zuba napriklad. Nikoho cudzi zivot nezaujima. Co sa maju ine tehotnej zo slusnosti opytat? Ale ked povie, ze nepoviem, nech je to prekvapenie, si pomyslim, juj tak nepovedz, kazdemu cudziemu je tak sedem, co sa tebe narodi 😀😀😀
Ver zo po porode budes mat ine starosti ako niekomu teatralne volat a oznamovat meno a pohlavie 👍😁 budes rada ak odosles par sms..
@natalienka12 tak takych ludi mam ja u prdele aj to co si po mojej odpovedi pomyslia 😉 my tiez nepovieme meno a vobec ma netrepi ci sa to niekomu paci alebo nie
Ja ta chapem, tiež by som bola smutna a sklamaná. Uz to nezmeníš. Ignoruj ich uzasne navrchy na meno.
Ja v mojom momentalne burlivom hormonalnom obdobi (15 tt tehotenstva) by som na neho bola taka nasrata, sklamana, nahnevana, nervna a urcite by som aj plakala, ja ta uplne chapem, ja som taka ze tehotenstvo poviem az ked je na mne vidno,pohlavie neprezdradzam ked to neni nevyhnutne, je to moja vec a nie nieko ineho ake meno dame atd, ludia to potom riesia, nepaci sa im, prehovaraju nech to zmenime a podobne, najviac ma dokaze nasrat ked mi pri druhom tehu po 1 synovi kszdy vravel, ze dufam, ze to bude konecne dievca, tak im vravim len dalej dufaj😂 ja som si nedala zisit a dost to ludi stvalo okolo😂 ked ste sa dohodli, ze nepoviete tak im to nemal hovorit, ako bola by som pekne nahnevana a dala mu to aj patricne vyzrat, ja som taka povaha, ze by som to brala ako zradu a hroznu nespravodlivost, nuz co narobim so svojou povahou?🙈

@elviku11 tiež sme nechceli na sone vedieť pohlavie dieťaťa... a takto sme zostali paf pri narodení druhej dcéry - nemali sme ani len meno pre slečnu... dával lekár.