icon

Meškanie menštruácie a obavy z neplánovaného tehotenstva

27. júl 2025

Ženy. Som celkom v strese. Samozrejme si za to možme sami. :D Mávame nechránený pohlavný styk bez vyvrcholenia dovnútra, ale šanca viem že nejaká je. Máme dve deti, jedno nemá ešte ani rok a pol a tretie veru neplánujeme. :D 3 dni mi mešká na deň presná menštruácia. Dnes mi bolo nevolno, neviem či z toho že menštika má prísť, alebo som niečo zjedla, alebo som v strese… alebo som tehotná. presne takto rýchlo mi totiž nastúpili aj keď iné príznaky pri druhom tehu. Test som kúpila, ale normálne nemám odvahu si ho spraviť.
Nepotrebujem rady, možno len kúsok utešiť. :D

doriiis
27. júl 2025

Tak ti nezostáva nič iné,len si spraviť test.O tom,že dvaja dospelí ľudia nevedia používať ochranu,keď nechcú dieťa radšej pomlcim.

really8
27. júl 2025

@anonym_autor 🍞 tu mas chleba. Dostanes cocku a zasluzis si. Falosna utecha ti fakt pomoze?

autor
27. júl 2025
@doriiis

Tak ti nezostáva nič iné,len si spraviť test.O tom,že dvaja dospelí ľudia nevedia používať ochranu,keď nechcú dieťa radšej pomlcim.

@doriiis ochranu sme doteraz nepoužívali 12 rokov a deti máme lebo sme sa tak rozhodli. Hádam to bude len malé meškajúce zaváhanie.

anonym_f23d95
27. júl 2025
@anonym_autor

@doriiis ochranu sme doteraz nepoužívali 12 rokov a deti máme lebo sme sa tak rozhodli. Hádam to bude len malé meškajúce zaváhanie.

@anonym_autor to je fajn, že ste ochranu nepoužívali keď ste detičky chceli. Teraz už ale nechcete tak by to bolo asi na mieste. Sprav test a uvidíš ;) vždy máš na výber.

doriiis
27. júl 2025

Sprav si ten test.A daj vediet

maryetta
27. júl 2025

No bud alebo.... my nie sme mudrejsi nez test.

viestta
27. júl 2025

Ani ja ta neutesim: Riskovali ste neplanovane tehotenstvo. Teraz mate o problem viac.

martinka13
27. júl 2025

Test Ti dá odpoveď. Viem presne, čo cítiš. Fakt ale je, že ak tehotná si, tak to, že oddiališ testovanie to nezmení. Ak nie si tehotná, budeš mat kľud. Takze si čím skôr ten test sprav.

nevenka
27. júl 2025

Tak ja Ti n3budem nakladat, lebo viem, ako sa citits. My tiez pouzivame len prerusovanu a po ovulacii ideme dokonca naostro. Mame sice 4 deti a 1 z nich je poloplanovane a stvrte bolo uplne prekvapko. Ale to bolo vsetko z riadneho sexu, nie z prerusovaneho.
Radim Ti, cim skor si sprav test, kedze Ti uz meska. Ja takto pravidelne nemavam, takze mna meskanie nejak nerozhodi. Ale ak mas pravidelne, tak si ho sprav, ak bude negativny, budes v klude, takto si ten stres len zvacsujes. A neboj, keby aj tretie prislo, nie je to ziadna katastrofa, zvladnut sa to da.

anonym_ec3fac
27. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to, že vám to 12 rokov vychádzalo, neznamená, že nemôžeš pri tejto metóde antikoncepcie otehotnieť. Je tu viac žien, kde to vychádzalo aj dlhšie, ako vám a zrazu tehotenstvo. Napriek tomu si myslím, že nie si tehotná, že ti mešká už zo stresu, aj preto ti bolo nevoľno. Neviem, či by si tak skoro mala tieto príznaky. No ráno urob test, ak tehotná nie si, zbytočne sa budeš stresovať ďalšie dni.

gelifil
27. júl 2025

fuha...to fakt ludia takto riskuju?!

anonym_ec3fac
27. júl 2025
@gelifil

@gelifil tiež to nechápem. Len jeden jediný raz som bola v strese z toho, či náhodou nie som tehotná a až tak veľa by sa nestalo, len sme chceli väčší rozdiel medzi deťmi a odvtedy žiadne riskovanie.

dzulli1980
27. júl 2025

A čo Ti pomôže, že "máš strach si spraviť test"? ... už nič nezmeníš ... buď bude negatívny alebo pozitívny ... ja by som také tanečky okolo toho nerobila ... proste máte sex bez ochrany, s následkami treba rátať ... sa postav k tomu ako dospelá žena.

terry658
27. júl 2025
@gelifil

@gelifil niektorí nemajú veľmi na výber. Ja napríklad antikoncepciu nemôžem kvôli zrazeninam. Na kondomy som alergická a vnutromaternicové teliesko nemôžem z náboženských dôvodov.
Jediný typ čo môžem je pesar ale ten mi úplne všetko znecitlivý, čiže pôžitok zo sexu nula celá nula prd.
Tak fungujeme na prerušovanom styku.

anonym_840f37
27. júl 2025

Bývalej susede to tiež fungovalo takto viac ako dvadsať rokov a teraz má dieťa mladšie od vnúčaťa a ešte sa aj rozvádza

oblecenie99
27. júl 2025

Môj manžel je tiež výsledkom takého "dlho sa nič nestalo" akcie, čiže tak no... Ale daj vedieť, keď si tu už napísala. Kľudne urob aj test teraz, myslím si, že už by ti to vyskočilo.

cecilia29
27. júl 2025

...hm no neviem. Najhoršie co sa vám môže stat je dieta. Ako chápem , že neplanovane ale keď čítam komentáre, tak mam pocit ze dieťa je vnimane ako choroba, katastrofa, niečo hrozné. Uvažujem kam ako spoločnosť smejeme keď dieťa je takto vnímané...

ankare
27. júl 2025

@anonym_autor jedine test Ti ostáva...

ankare
27. júl 2025

@anonym_autor myslím si,že je malá šanca, že si tehotná, keďže sex nezavrsite ejakuláciou dnu...

anonym_073e58
27. júl 2025

.....urob test som zvedavá 😄😄😄

iivancova
27. júl 2025

No ako?

anonym_ec3fac
28. júl 2025
@terry658

@gelifil niektorí nemajú veľmi na výber. Ja napríklad antikoncepciu nemôžem kvôli zrazeninam. Na kondomy som alergická a vnutromaternicové teliesko nemôžem z náboženských dôvodov.
Jediný typ čo môžem je pesar ale ten mi úplne všetko znecitlivý, čiže pôžitok zo sexu nula celá nula prd.

@terry658 keď už deti neplánujú, mohla to riešiť sterilizáciou.

terry658
28. júl 2025
@anonym_ec3fac

@terry658 keď už deti neplánujú, mohla to riešiť sterilizáciou.

@anonym_ec3fac sterilizácia nie je 100%. A ani úplne bezriziková a bez komplikácií.

gelifil
28. júl 2025
@terry658

@terry658 ale potom urcite ratate s nasledkami...btw. existuju aj kondomy, na ktore by si nebola....

terry658
28. júl 2025
@gelifil

@terry658 ale potom urcite ratate s nasledkami...btw. existuju aj kondomy, na ktore by si nebola....

@gelifil už som ich skúšala. Nepomohlo

autor
29. júl 2025

Test vyšiel negatívny, ms stále mešká

anonym_513912
15. aug 2025
@ankare

@anonym_autor myslím si,že je malá šanca, že si tehotná, keďže sex nezavrsite ejakuláciou dnu...

@ankare veru sanca je aj ked mala, ja som prave zistila ze som v tom, aj ked 12rokov praktikujeme prerusovany styk a doteraz nic