Moje dieťa sa má narodiť v znamení býka, ale ja nevychádzam s býkmi. Čo mám robiť ?
Ahojte mamičky, viem, že tento príspevok je niečo trošku iné, keďže som tu takéto niečo asi ešte nevidela. No nedá mi to a radšej sa opýtam, lebo chcem počuť vaše skúsenosti s niečím podobným. V skratke , ja som v znamení blíženca. Celý môj život som mala problém s dievčatami v znamení býka. A keď sa povie problém, naozaj myslím problém. Vždy sme sa hrozne hádali, a ja som mala vždy pocit, že všetky tieto dievčatá (už teraz ženy) boli rovnakè a ani kedna mi v ničom nesedela. Nedávno som sa dozvedela, že mám mať práve dievčatko a že sa narodí okolo začiatku mája a bude býk. Neviem sa s tým nejako vyrovnať. Máte niekto prosím skúsenosti s niniečím podobným ? Rada by som ich počula 🙂)
@mamicka2455 a takéto ženy majú deti.... No čo ti poviem, nemala si sulozit pred 9 mesiacmi a nemala by si býka.
inak po novom sa zverohruk zmenil, lebo aj postavenie hviezd sa za tie tisicky rokov zmenilo.
Takze ked to beries tak strasne vazne, zaciatok maja uz bykovi nepatri. Ak to babo stihne, bude z neho baran.
https://svetevity.sk/zivotny-styl/2180312-horos...
PS. neries sprostosti
@mamicka2455 aku si mala dohodu s gynekológom??? Ze ti povie termín pôrodu a pohlavie až cca 3 týždne predtým? To ma aký zmysel? Naozaj sa to snažím astralne pochopiť 😳
@mamicka2455 mat termin porodu ako prekvapenie?🙄🤔to som este nepcula.. hm mala si si zacat sexovat bud skor alebo neskor a mesiac maj preskocit (alebo radsej nesexovat vobec🙄)
@mamicka2455
Som býk, komunikatívna, milá, nápomocná, pracovitá, zodpovedná s vlastným názorom, ktorý viem slušne prejaviť.
Zároveň viem pochopiť aj názory druhých. Ľudia sa v mojej prítomnosti cítia dobre, radi mi zavolajú ak riešia nejaký problém... To viem od nich, povedali mi to sami aj keď som sa ich nikdy na to nepýtala.
Nikdy som si ľudí okolo seba nevyberala na základe znamenia, ale pozerám na ich vnútro...
Tiež by sa ti asi nepáčilo ak by ti dcéra raz povedala niečo v štýle, že ,, škoda,, že nie si iné znamenie. Lebo vzťahy nie sú o znameniach ale o povahách ľudí a láske medzi nimi.
A vzťah matky a dieťaťa už naozaj nieje o konštelácií znamení. Ja a manžel sme býci a vyzerá to tak, že aj náš drobček bude býk a poviem ti pravdu, nech by bol v akomkoľvek znamení, lásku a starostlivosť mám pre neho nachytanú nech by bolo narodené v akomkoľvek znamení, či zdravotnom stave. 😉
Toľko moja skúsenosť a naozaj netreba riešiť nepodstatné veci 🙃
takze by nevadilo, keby sa narodilo napr. postihnute....hlavne, aby nebola byk?
ja som býk, nemam v laske levov, no a moj syn mal termin prave na leva, bolo mi to uplne jedno, vedela som, ze ho mozem ovplyvnit vychovou, ale v prvom rade islo o moje dieta, cize kaslat na znamenia, ale nakoniec sa narodil predcasne a je rak😂
@mamicka2455 tak mas tri moznosti
1. Naucis sa s tym zit.
2. Porodis predcasne, aby bola baran
3. Budes prenasat, aby bola blizenec
🤷🏼♀️
Ja som normálne ze musela pozrieť, čo za znamenie ma syn a to už bude mať 16 mesiacov, ale doteraz som to vôbec neriešila 😁
@rmm Mne sa to tiež stalo na jednom pohovore 😀
@mamicka2455 dievcata ktore si v zivote strestla v znameni byka ti nesedeli, a to pises na margo toho, ze sa ti narodi dcera v znameni byka - a ty sa s tym nevies vyrovnat. A ty si takto mentalne uplne v poriadku? Byt tvojou dcerou tak balim kufre a idem k inej mame 🙄🙄 To musi byt radosti ist sa narodit do tvojej rodiny.
sorry ale ty si blizenec a to je pre mna cista katastrofa a asi pre vela inych znameni vratane ocividne byka :D :D...no budes sa s tym musiet zmierit i ked budes to mat tazke :D jedna polka bude v pohode druha bude saliet :D :D
@mamicka2455 ja nevychadzam s vodnarmi a rybami a hadaj co ? Chlapa mam rybu (ano ideme sa pozabijat) a dceru mam vodnarku :D neboj.. bude tvoja, aj ked bude byk :D Ja napr. bykov zboznujem :D
@mamicka2455 neboj sa, budeš s ním určite dobre vychádzať, to že je to tvoje dieťa, určite prebije silu jeho znamenia a vlastne akéhokoľvek znamenia 🙂. Vzťah matka-dieťa je totiž oveľa oveľa silnejší ako vzťahy medzi ktorýmikoľvek znameniami 🙂. Ten vzťah bude totiž postavený na láske a zrazu uvidíš, že býk/nebýk, budeš ho ľúbiť najviac na svete, aj keď budú hádky a hnevy a ťažké situácie...
A nedavno si sa dozvedela? ved to je uz pomaly za tyzden-dva... zaciatok maja 🙂
Ja som mala mat malu baranicu a mam kapra, teda rybicku, lebo sa narodila mesiac skor a vybavene, ber to ako vyzvu zhora na riesenie a urovnanie vztahov s bykmi😊nech je aj nosorozec, len ked zdravy
@mamicka2455 oki, tak už viem, prečo sú horoskopy a znamenia zlé 🙈
To buď vďačná za býka ešte si nestretla takého Leva čo im treba mastit ego aký si úžasný alebo strelca ževraj papulnateho 😁aj moje dieťa dievčatko je býk ♉
@ivanka12311 oboch menovanych mam doma, aj leva aj strelca😰
@mamicka2455 týmto sa naozaj riadia dospelí ľudia?Zbohom zdravý rozum.

fúha odporúčam sa naozaj zaoberať podstatnými vecami, nie ako tým kto je aké znamenie, určite veríš aj veštici, keby ti čokoľvek povedala, znamenie je znamenie a čo to neznamená, že človek bude taký ako si ľudia vymýšľajú horoskopy, ja osobne som býk a bolo by my v podstate jedno aj keby som bola nosorožec, ide o človeka aký je, správanie, proste, keď je raz dobrý človek tak môže byť aj dikobraz, a keď je človek protivný určite to znamenie neovplyvňuje na to dám ruku do ohňa