icon

Muž nechce ďalšie dieťa, no stalo sa

14. apr 2023

Som tretí krát tehotná a manžel to mechce prijať.. zistila som to minulý týždeň, povedala som mu to az včera,lebo som sa strašne bála co bude,ako zareaguje.. g podstate som vedela ze bude v šoku a neprijme to. A tak sa stalo... Odvčera je ticho .. jediné co mi povedal je ze nechce ďalšie dieťa. On mi to hovoril stále... Ale chrániť sme sa nechranili,.. vzfy to dal mimo.mna, takže mu uslo no...a som este tretie este chcela,no on nie, zasadne bol proti, hovoril ze by skočil asi z okna keby sa stane, ze by to neprežil.. ze by sa zrútil uz psychicky... A teraz to mame .. mame malé deti,5r a 2r. ,tie miluje. Bojim sa strašne čo bude,ci to dokáže prijať. Alebo ci bude chcieť potrat ( neverím zeby mal na to žalúdok to navrhnúť) ..b

Ako to prijali vadi muži ked sa stala ,,nehoda,, a už nechcelo ďalšie? Prešlo ich to?

autor
Autor odpoveď zmazal
stanislavicenka
14. apr 2023

@autorka tvoj muz je debil? Prepac, nic ine mi nenapada, snad mladi, co zacinaju so sexom su zodpovednejsi, lebo predsa nechcu hned rodinu, a chrania sa. Ja by som mu to asi takto povedala. My mame doma 2 deti, ja by som si zelala este jedno, ale manzel nie. A teda sa CHRANIME🤦. Proste, toto snad nie je ani pravda.

clarissa96
14. apr 2023

Tak výborne, tak vsetko je v poriadku. Len viac komunikujte a menej špekuluj. Možno zistis, ze ťahať za jeden koniec lana je jednoduchšie ako s malou dušičkou a neprijemnym pocitom čakať čo sa stane.

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
doriiis
14. apr 2023

@autorka.....číta sa to ťažko,alebo nie.Tak to je.3 malé deti a práca bude šialené combo.Ako uz aj písali,už sa len so stiahnutou ritkou modlit,aby išlo všetko podľa tvojich naivných,vysnenych plánov.Aby muž neprišiel o robotu,aby ste sa nerozviedli,atd.,atď......
Vidieť,že máš malé deti a že ešte ešte celkom nechapes

autor
Autor odpoveď zmazal
lucia147852
14. apr 2023

@lucka_ke a prečo by ona do seba mala pchať hormóny a ničiť si zdravie? Lebo pán tvorstva nechce ďalšie deti? Tak nech sa páči, smer lekár a môže to poriešiť aj on

autor
Autor odpoveď zmazal
lucia147852
14. apr 2023

Akože ženy, nechápem čo tu riešite. Konšpiračné teórie aká je hrozna žena, lebo pri nechránenom sexe(áno, nechránenom, keďže ochrana vytiahnem není ochrana) otehotnela napriek tomu že jej muž nechcel? Tak keď nechcel, mal použiť kondóm alebo ísť na vazektomiu a nie si užívať naplno a autorka ešte mala riešiť, že milostovy dieťa nechce, tak ona bude dávať do seba hormóny a neviem čo vymýšľať. Keby majú kondóm, ktorý dopredu poprepichovala, tak áno, vtedy by bola sebecka potvora. S takouto "ochranou" súhlasili obaja a teda obaja sú hádam není blbi a poznajú základy biológie a teda vedia, že z toho môže vzniknúť dieťa. Autorka s tým očividne problém nemala. Tak čo tu dotyčný pán chce skákať z okna? Či si myslel že si bude naplno užívať a potom čo? Ale tu tuším ženy uvažujú submisivne a pre mužov by sa aj pod vlak hodili, len aby mali všetko čo chcú a ako to chcú.

mircalla
14. apr 2023

@autor Samozrejme tym nechcem povedat, ze si pracu nikdy nenajdes. Ale asi chapes, ze s 3 malickymi detmi asi nie. Jednoducho na to nebudes mat cas a ani ta nebudu chciet zamestnat. To je dost logicke.
Esteze vies, ze manzel si tam oddychne az az....

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
14. apr 2023

@lucia147852 ďakujem ❤️

anh85
14. apr 2023

No tiež sa nestačím diviť čo za hon na čarodejnice sa tu spustil. Tak predpokladajme že obaja sa dohodli na tejto forme "ochrany" a obaja si boli vedomí že môže otehotnieť tak nechápem tieto konšpirácie akoby autorka našila na muža búdu.
Autorka už asi stokrát oľutovala že tu vôbec napísala 🤦 pritom tu prišla s jednoduchou otázkou no skoro nik jej neodpovedal.

autor
Autor odpoveď zmazal
number19
Autor odpoveď zmazal
mircalla
14. apr 2023

@anh85 Len nemyslim, ze aj v tych inym pripadoch chcel manzel skakat z okna pri predstave 3. dietata. A presne ako pise @number19 tiez by som nechcela mat dieta za kazdu cenu, ak ho nechce partner. To je cele. Respektovala by som to a mozno dufala, ze to je len "nateraz" a nazor zmeni casom

lalala94
14. apr 2023

@doriiis
@mircalla
Inak ale všimli ste si, že na prvej strane autorka bola proti vnútromaternicovému teliesku, lebo s ním nebola stotožnená, ale teraz, keď dosiahla svoje a čaká tretie dieťa, tak už je odrazu s telieskom ok a po pôrode si ho chce dať (myslím, že na tretej strane to spomína)? 😅 Dobre vychcaná a ešte sa tvári, že má ťažkú robotu, lebo v noci dojčí. 😂Bože, tieto ženy, čo v živote nepracovali a tvária sa, že materstvo je najťažšia práca na svete ma vždy pobavia. 😀 30-ročná žena s tromi deťmi na krku bez praxe - sen každého zamestnávateľa. O tri roky tu bude téma, ako si nevie nájsť prácu, ako jej nevyhovuje pracovná doba na možných pozíciách a vlastne deti sú často choré a ako sa dá predĺžiť RP. Chudák chlap, toto si priviazať k nohe.

anh85
14. apr 2023

@number19
@mircalla - No snad ho teraz nemá zabiť lebo manželovi preplo. Toto není téma o tom čo robiť keď partner nechce ďalšie dieťa, to dieťa už je na ceste tak tieto úvahy už sú zbytočné.

marca12
14. apr 2023

Pre chlapa to nie je lahke. Spoznal ta ako zenu a postupne si sa zmenila na matku,pri detoch nemas nanho cas,moze mat strach,ze vas neuzivi,ze sa detom moze nieco stat a podobne. Proste ma strach a stres. Moj oco takto reagoval na tretie dieta,nechcel ho a nakoniec to bol milacik rodiny. Vsetko sa utrasie. Vecer ked deti zaspia,by ste sa mali porozpravat. Povedz mu,ze aj ty mas strach a nech sa aj on otvori,coho sa najviac bohi. Ci mu vadi,ze stratil svoju zenu,ktora je tu uz len pre deti alebo sa celkovi boji ako to ustojite ako vas uzivi. Uprimne,zivit tri deti je nie je lahke. Ty na materskej a on ma mozno tiez svoje sny,ktore si chcel plnit,ked deti odrastu. Mozno si chce peniaze aj trochu uzit. Ale mal by pochopit,ze ak nechcel dalsie dieta,mal sa chranit. Zrejme je nahnevany aj sam na seba len to neprizna a hodi vinu na teba. Zahod hnev a nejako to skuste co najskor urovnat.

autor
Autor odpoveď zmazal
mircalla
14. apr 2023

Este si miere protirecis, ze vsak nech sa manzel sterilizuje, ale zaroven od neho chces 3. dieta. Teda chcela si

Ale teda ok, ak sa smiem opytat, aky dovod ti manzel uviedol, ze nechce 3. dieta? To je dost podstatna vec

lalala94
14. apr 2023

@autorka takže sama priznávaš, že si vychcaná a hádžeš celú zodpovednosť za to dieťa naňho? Ty vole, dúfam, že ťa nechá a pekne si tú svoje blbosť vyžerieš do dna. 😂 Určite si svojou praxou z materstva zarobíš dostatok peňazí na to, aby si uživila seba a 3 deti. 😀

number19
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
lalala94
14. apr 2023

@autorka ale prosím ťa, nebuď úzkocitlivá, kto seje vietor, žne búrku, to nie sú komplexy. Každé rozhodnutie ťa skôr či neskôr v živote dobehne. ;) Mne je nejaký anonym na MK, ktorý sem nevie ani prispieť pod svojim nickom ukradnutý. Čau. 😀

number19
Autor odpoveď zmazal
autor
14. apr 2023

@number19 prepáč ale ja som ho ako fakt nenutila a ani nedržala pištoľ pro hlave a nekazala mu aby so ochranu nedal....

Týmto končím diskusiu.z mojej strany bolo povedané všetko a ďakujem za podporu par jedincom na MK.

alchemilkazltozelena
14. apr 2023

Niektoré očividne nepochopili že ty si nič preto neurobila aby si otehotnela... Nič... Nechapem prečo ťa obviňujú.. vykašli sa na nich, prajem vám veľa zdravia 🍀 nech všetko dobre dopadne 🍀 a neboj, muža to prejde 🍀

bessie12
14. apr 2023

Myslieť si môžu co chcu. Svoj nazor už napisali, ale je len na tebe ako sa rozhodneš a ty si sa uz podla vsetkeho rozhodla. Nech všetko dobre dopadne ✌️🙂

number19
Autor odpoveď zmazal