icon

Muž nechce ďalšie dieťa, no stalo sa

14. apr 2023

Som tretí krát tehotná a manžel to mechce prijať.. zistila som to minulý týždeň, povedala som mu to az včera,lebo som sa strašne bála co bude,ako zareaguje.. g podstate som vedela ze bude v šoku a neprijme to. A tak sa stalo... Odvčera je ticho .. jediné co mi povedal je ze nechce ďalšie dieťa. On mi to hovoril stále... Ale chrániť sme sa nechranili,.. vzfy to dal mimo.mna, takže mu uslo no...a som este tretie este chcela,no on nie, zasadne bol proti, hovoril ze by skočil asi z okna keby sa stane, ze by to neprežil.. ze by sa zrútil uz psychicky... A teraz to mame .. mame malé deti,5r a 2r. ,tie miluje. Bojim sa strašne čo bude,ci to dokáže prijať. Alebo ci bude chcieť potrat ( neverím zeby mal na to žalúdok to navrhnúť) ..b

Ako to prijali vadi muži ked sa stala ,,nehoda,, a už nechcelo ďalšie? Prešlo ich to?

alchemilkazltozelena
14. apr 2023

A čo máte? Chlapcov či dievčatá?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
bessie12
14. apr 2023

Gratulujem a muža nechaj nech to predycha. Zvládli ste 2 deti, tak zvládnete aj tretie 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
mircalla
14. apr 2023

Poviem to tak. Muz je blby, ze sa nechranil. Ty si vychcana. Planovane si sa nechala nabuchat, hoci si jeho nazor poznala. Cize svoje si dosiahla. Otazka je, ci sa ti to nevypomsti a neznici ti to manzelstvo. Dufam, ze nie.

alchemilkazltozelena
14. apr 2023

Tak sa čudujem že netúžil po chlapcovi... Väčšina chlapov chce syna.. možno to bude chlapec a bude celý bez seba 💙

autor
Autor odpoveď zmazal
maxalla
14. apr 2023

Ja by som s takym muzom tiez dieta nechcela... vyhrazat sa, ze skoci z okna a podobne reci. No ale tiez nevidim dovod, preco by si ty mala ist na potrat, ak to nechces, je to zasah do tvojho tela. A teda ja by som si asi dieta nechala, ale pripravila sa na to, ze mozno muz odide a necha mi tri deti na krku.

autor
Autor odpoveď zmazal
mircalla
14. apr 2023

A kde je logika si robit dieta, ked jeden z partnerov nechce?
Zda sa, ze nazor manzela absolutne nerespektujes a je ti jedno, ci on dieta chcel, hlavne, ze si dosiahla svoje.
Keby bol jeho postoj natolko negativny, do 3. dietata by som sa nehrnula. Nemam nic proti mnohopocetnym rodinam, pokial su tie deti chcene

vikiki29
14. apr 2023

Muž neodíde lebo splodil dieťa. Odíde, lebo je vo vztahu nerešpektovaný, lebo na jeho názoroch nezáleží, lebo manželke nezáleží na tom čo chce on atd. Pochopíš neskôr

maxalla
14. apr 2023

Ja nevravim, ze sa tak stane. Len by som s tym pocitala, pretoze toto je vazna zmena v zivote. A ked je to pre neho take nepredstavitelne, ze sa vyhraza skakanim z okna, tak odist od rodiny mu moze napadnut tiez. Ale co ja viem, je to tvoj muz...

ahhola
14. apr 2023

Keď ta hrdina posiela na UPT, ty ho posli sterilizovať.
Na UPT nechoď, nemusíš naprávať jeho "chyby" 🙆‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal
ahhola
14. apr 2023

@vikiki29.. Lebo mu spravila 3dieta,vsak?😀

clarissa96
14. apr 2023

Ale ja ti nič nezávidím. Ano, nechala som sa uniesť do konšpirácie, lebo sa čudujem, ako ti ženy fandia a chlap z toho vysiel ako uplny blb. Tu chyba empatia, ja súhlasím s tým, ze mat ďalšie dieťa je rozhodnutie dvoch. To je jedno, nerozumies co ti píšeme. Zatiaľ co ty sa tešíš, naňho dopadlo bremeno živiteľa rodina dalších x rokov, nemôže si odpočinúť z prace, musí jednoducho pracovať ci chce ci nie, nemal by umrieť, doma si asi tiez neoddýchne. Z tohto dôvodu ste to mali mat jasne než sa stala “nehoda”. Že sa napracujes dosť, to je taký argument. Ale dobre, na modrom konikovi sa asi nestretnem s pochopením, ze 3 rokmi doma na materskej si sami sebe ženy znižujeme svoju hodnotu 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
mircalla
14. apr 2023

Ty si sa pytala na nazor, ja som ti ho dala. Hazardujes. Dolezite bolo o tom preco 3. dieta nie diskutovat s manzelom. Nie riesit to tu, ked sa to stalo. Davam ti len racionalny pohlad na vec.

mircalla
14. apr 2023

@clarissa96 Ale stretnes, ja s tebou suhlasim do bodky.

autor
Autor odpoveď zmazal
mircalla
14. apr 2023

Povedal ti manzel, ze si chodi do prace oddychnut, ci to si sama vydedukovala? Ako chces ist pracovat s 3. malymi detmi do 6. rokov?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
clarissa96
14. apr 2023

@mircalla tak to som sa potešila 🙂

ahhola
14. apr 2023

To bolo na vikini 18.51
Ja ti fandim, tiež mam 3 🙆🙆‍♂️🙆‍♀️

doriiis
14. apr 2023

Podľa posledných komentov autorky je jasné,že pri tých dvoch deťoch si nikdy ani prácu nehľadala.Tri malé deti a práca.....nuž autorka,nebude to také ľahké,ako si predstavuješ.

doriiis
14. apr 2023

@mircalla ....tiež si myslím,že autorka veľmi dobre vedela,čo robí.Ma,čo chcela🤷

autor
Autor odpoveď zmazal