Muž nechce ďalšie dieťa, no stalo sa
Som tretí krát tehotná a manžel to mechce prijať.. zistila som to minulý týždeň, povedala som mu to az včera,lebo som sa strašne bála co bude,ako zareaguje.. g podstate som vedela ze bude v šoku a neprijme to. A tak sa stalo... Odvčera je ticho .. jediné co mi povedal je ze nechce ďalšie dieťa. On mi to hovoril stále... Ale chrániť sme sa nechranili,.. vzfy to dal mimo.mna, takže mu uslo no...a som este tretie este chcela,no on nie, zasadne bol proti, hovoril ze by skočil asi z okna keby sa stane, ze by to neprežil.. ze by sa zrútil uz psychicky... A teraz to mame .. mame malé deti,5r a 2r. ,tie miluje. Bojim sa strašne čo bude,ci to dokáže prijať. Alebo ci bude chcieť potrat ( neverím zeby mal na to žalúdok to navrhnúť) ..b
Ako to prijali vadi muži ked sa stala ,,nehoda,, a už nechcelo ďalšie? Prešlo ich to?
ahoj,vlastnu skusenost nemam, kedze moj manzel dieta vzdy prijal (mame 4), ale poznam z okolia vela,vela skusenosti, kde tak,ako to mate vy manzel tehotenstvo odmietal,dokonca sa nebavil s jednou znamou az do porodu,co je ozaj velmi narocne na psychiku pre tu zenu..aj posielal na potrat.ale,ked sa dieta narodilo, nepoznam jedneho,ktory by si to vlastne dieta neoblubil.ina znama mi povedala, ze ich tretie,ktore muz tak na zaciatku odmietal je teraz jeho najoblubenejsie.tak to v zivote byva, chvalabohu..
@doriiis ked je muz normalny, urcite ju nenecha.jedine magor by to spravil
@bylinka25 no, minimalne zivotnu poistku by nevyplatili po samovrazde...
@zuzinabila Máš pravdu, tak to určite nie.

Tiež môj muž nechcel, teda tak sa vyjadroval, ale.... Po 14r. sa nám za darilo tretie, malý ma čoskoro 2.5r a nedali by sme ho za nič, aj keď je to narocne 😁