Nárokujúce matky a neupravené tehotné ženy
Ahojte.nechcem tymto prispevkom nikoho urazit ani nic podobne ale vcera sa mi stala taka zvlastna vec.isla som v mhd,sedela som,a zrazu nastupila tehotna zenska,neupravena,proste nic...a povie mi este aj PUSTITE MA SADNUT!ani prosim ani nic..lebo ona je tehotna no jej problem..ale nielen tehotne ale aj matky doma na materskej mi pripadaju take neupravene proste vyjdu von v teplakoch s mastnymi vlasmi,bez kvapky makeupu a parfemu,a o tehotnych uz ani nehovorim.vsetko si narokuju tym ze su tehotne alebo ze matky.co je toto za mentalitu??zanedbane chodit po ulici??? 😲
@zuzkaanicka nijak moc vysoku urcite nie, neboj sa 😀 😀 😀
@sense super, ja som vedela, ze sa najde kocka, co vie po taliansky 😉 ... len aby Ti cicuska rozumela 😀
@zuzkaanicka nemam sice vysoku ale par jazykov cudzich som sa uz mala cest a prilezitost naucit kedze som dlho v zahranici...len sa nemusim vsade tym chvalit a pohorsovat sa na slovenskom narode ze chodi v teplakoch...
@sense tak, take vyvysovanie prezradi o cloveku hodne-myslim, ze cicuska sa uz viac zhovadit nemohla 😝 ... teda, mozno este keby poskytla fotecku, tak by bolo zhovadenie dokonale 😝
A to, ci niekto ma, alebo nema VS, to je v podstate v tejto dobe uz irelevantne.
@zita19 v tom inzerate co si dala, ma najviac zaujalo to, ze dotycna by mala byt uprimna ... tak mi nejako nie je teraz jasne, o aku poziciu sa jedna 😀
@zuzkaanicka no ja by som si tu uprimnost pri tejto pozicii vedela vysvetlit vselijako 😅 charakterna no neviem... a to ostatne (stastie a tak) by u cicusky zabezpecilo tych 2500 eciek 😀
@libka1 no, ale ta veticka na ciernej ploche-ta ma tiez pobavila ... by ma celkom zaujimalo, ze ake mozne odozvy tam na mail prichadzaju 😀
@zuzkaanicka 😀 tiez by som si rada pocitala korespondenciu co prisla...
ja uchadzajuc sa o takuto vyznamnu poziciu by som napisala cosi taketo: uprimne povedane, za 2500 eciek urobim co ti na ociach uvidim 😀
cicus a mňa len zaujíma, či si ju nakoniec pustila sadnúť? Či tá tvoja mentalita je v poriadku.
Prepáč, ja som tiež tehotná a tiež cestujem každé ráno preplnenými autobusmi do práce. A poviem ti pravdu, že veľa takých sebeckých, slušne vychovaných ľudí, ako si ty cestuje autobusom. Ešte si dajú slúchadlá do uší, slnečné okuliare, žeby nevideli kto vlastne nastupuje, a či náhodou nie je niekto v buse, kto by viac potreboval sedieť na zadku. Podľa mňa by si mala napísať niekam to telky a vyhľadať tú sprostú ženu, ktorá sa tebe MADAM POMPADUR slušne neopýtala, či ju nepustíš sadnúť, keď šla možno od lekára, lebo bola možno sama doma a prišlo jej zle a musela utekať aj v zasvinených teplákoch, a s mastnými vlasmi a nestihla si dať tapetu na ksicht. Uvedom sa, čo si napísala a o čo ti ide. Pevne verím, že raz keď sa rozhodneš mať dieťa a budeš pociťovať to, čo pociťuje každá tehotná žena sa ti to vráti. A ver tomu, že niekedy to tehotenstvo a niektoré dni v tehotenstve nie sú o len o tom, že mám chuť sa vyfintiť, hodiť na tvár tri kilá lepidla a tapety a vymachliť sa akoveľkonočná kraslica. Niekedy mi je tak zle, že možno keby som stretla takú slečinku ako si ty, tak ju aj ogrcám. Nie preto, že by to bol môj zámer, ale preto, že to proste vybehne, lebo mi je fakt práve na hovno.
Takže pevne verím, že ty budeš v tehotenstve vždy dobre naladená, upravená, krásna, nahodená, štýlová.
A ozaj, prečo necestuješ autom, keď ti tak vadí MHD a ľudia v nej. Máš veľa možností. Veľa šťastia cicuš a neber to osobne, ber to ako radu, že niekedy treba premýšľať čo vypustíš z papuľky a akým spôsobom hlavne.
...................no veruuu..Slovenskooo je smrrrrrt...nooo to u nas v Talianskuuu by sa nestalooooo...... 😖 😖 🙄
@edita56 prax sa isto hodi, a ten vozik ... hmm ... tam by to chcelo asi monterky a take cicusky nenosia 😀
ty asi nemas deti ked sa hlupo pýtas, ja sa snazim upravit, ale ked som mala 396 teplotu a dcerka 39,5 bolo mi jedno ako vyzeram ked som sla k dr mhd....
aj nadalej tvrdim- SPOPLATNIT REGIStRACIU NA MK... nebudu tu vznikat taketo debilne temy

@zita19 aku uroven si mala na mysli? 😅