icon

Nárokujúce matky a neupravené tehotné ženy

cicus14
18. apr 2015

Ahojte.nechcem tymto prispevkom nikoho urazit ani nic podobne ale vcera sa mi stala taka zvlastna vec.isla som v mhd,sedela som,a zrazu nastupila tehotna zenska,neupravena,proste nic...a povie mi este aj PUSTITE MA SADNUT!ani prosim ani nic..lebo ona je tehotna no jej problem..ale nielen tehotne ale aj matky doma na materskej mi pripadaju take neupravene proste vyjdu von v teplakoch s mastnymi vlasmi,bez kvapky makeupu a parfemu,a o tehotnych uz ani nehovorim.vsetko si narokuju tym ze su tehotne alebo ze matky.co je toto za mentalitu??zanedbane chodit po ulici??? 😲

zuzkaanicka
18. apr 2015

@zita19 aku uroven si mala na mysli? 😅

sense
18. apr 2015

@cicus14 ono je to relativny pojem "slusny plat" pre niekoho je slusny plat 1000 e a pre niekoho nie je slusny plat ani 5tis e

zita19
18. apr 2015

@zuzkaanicka nijak moc vysoku urcite nie, neboj sa 😀 😀 😀

sense
18. apr 2015

@libka1 ja jej to vysvetlim aj taliansky nemam s tym problem

zuzkaanicka
18. apr 2015

@sense super, ja som vedela, ze sa najde kocka, co vie po taliansky 😉 ... len aby Ti cicuska rozumela 😀

zita19
18. apr 2015

@cicus14 toto je dobry flek so slusnym platom aj na slovenske pomery. Nebudes musiet ani dceru na dlho opustat, len treba dotiahnut logistiku. Zamestnavatel urcite oceni, ze nie si majitelkou teplakov.

sense
18. apr 2015

@zuzkaanicka nemam sice vysoku ale par jazykov cudzich som sa uz mala cest a prilezitost naucit kedze som dlho v zahranici...len sa nemusim vsade tym chvalit a pohorsovat sa na slovenskom narode ze chodi v teplakoch...

zita19
18. apr 2015

@sense v teplákoch a bez povrchových uprav, zabudla si 😉

zuzkaanicka
18. apr 2015

@sense tak, take vyvysovanie prezradi o cloveku hodne-myslim, ze cicuska sa uz viac zhovadit nemohla 😝 ... teda, mozno este keby poskytla fotecku, tak by bolo zhovadenie dokonale 😝
A to, ci niekto ma, alebo nema VS, to je v podstate v tejto dobe uz irelevantne.

zuzkaanicka
18. apr 2015

@zita19 v tom inzerate co si dala, ma najviac zaujalo to, ze dotycna by mala byt uprimna ... tak mi nejako nie je teraz jasne, o aku poziciu sa jedna 😀

libka1
18. apr 2015

@zuzkaanicka no ja by som si tu uprimnost pri tejto pozicii vedela vysvetlit vselijako 😅 charakterna no neviem... a to ostatne (stastie a tak) by u cicusky zabezpecilo tych 2500 eciek 😀

zuzkaanicka
18. apr 2015

@libka1 no, ale ta veticka na ciernej ploche-ta ma tiez pobavila ... by ma celkom zaujimalo, ze ake mozne odozvy tam na mail prichadzaju 😀

libka1
18. apr 2015

@zuzkaanicka 😀 tiez by som si rada pocitala korespondenciu co prisla...

libka1
18. apr 2015

ja uchadzajuc sa o takuto vyznamnu poziciu by som napisala cosi taketo: uprimne povedane, za 2500 eciek urobim co ti na ociach uvidim 😀

zita19
18. apr 2015

@libka1 myslim, ze tato jedina veta by ta dostala na prvu poziciu medzi uchadzackami 😀

sense
18. apr 2015

@zita19 to ano vzhladom na to ze za 2500 by som neurobila vsetko co by som niekomu na ociach videla na to sa mam prilis rada ... 😉

zita19
18. apr 2015

@sense ked tak rozmyslam nad mojim platom tak za dva a pol litra by som sa nejak moc netrhala. To uz by musel ponuknut ine benefity ako spoznavanie novych miest. Nedajboze by si predstavoval pod aktivnym zivotom ranne behy po dunajskej hradzi, tak to uz vôbec nie 😝

sense
18. apr 2015

@zita19 ved prave alebo tri krat denne teplu stravu a zakazdym nieco ine...

libka1
18. apr 2015

@sense no tak dobre, ale my sa bavime o "slovenskej ucitelke" ktora upratuje v taliansku. zas nemaj o cicus iluzie 😀

libka1
18. apr 2015

@sense hej, tepla strava by mohla urobit svoje 😀 a bufetove ranajky tiez 😅

zuzanka3381
18. apr 2015

cicus a mňa len zaujíma, či si ju nakoniec pustila sadnúť? Či tá tvoja mentalita je v poriadku.
Prepáč, ja som tiež tehotná a tiež cestujem každé ráno preplnenými autobusmi do práce. A poviem ti pravdu, že veľa takých sebeckých, slušne vychovaných ľudí, ako si ty cestuje autobusom. Ešte si dajú slúchadlá do uší, slnečné okuliare, žeby nevideli kto vlastne nastupuje, a či náhodou nie je niekto v buse, kto by viac potreboval sedieť na zadku. Podľa mňa by si mala napísať niekam to telky a vyhľadať tú sprostú ženu, ktorá sa tebe MADAM POMPADUR slušne neopýtala, či ju nepustíš sadnúť, keď šla možno od lekára, lebo bola možno sama doma a prišlo jej zle a musela utekať aj v zasvinených teplákoch, a s mastnými vlasmi a nestihla si dať tapetu na ksicht. Uvedom sa, čo si napísala a o čo ti ide. Pevne verím, že raz keď sa rozhodneš mať dieťa a budeš pociťovať to, čo pociťuje každá tehotná žena sa ti to vráti. A ver tomu, že niekedy to tehotenstvo a niektoré dni v tehotenstve nie sú o len o tom, že mám chuť sa vyfintiť, hodiť na tvár tri kilá lepidla a tapety a vymachliť sa akoveľkonočná kraslica. Niekedy mi je tak zle, že možno keby som stretla takú slečinku ako si ty, tak ju aj ogrcám. Nie preto, že by to bol môj zámer, ale preto, že to proste vybehne, lebo mi je fakt práve na hovno.
Takže pevne verím, že ty budeš v tehotenstve vždy dobre naladená, upravená, krásna, nahodená, štýlová.
A ozaj, prečo necestuješ autom, keď ti tak vadí MHD a ľudia v nej. Máš veľa možností. Veľa šťastia cicuš a neber to osobne, ber to ako radu, že niekedy treba premýšľať čo vypustíš z papuľky a akým spôsobom hlavne.

edita56
Autor odpoveď zmazal
kengurica
18. apr 2015

...................no veruuu..Slovenskooo je smrrrrrt...nooo to u nas v Talianskuuu by sa nestalooooo...... 😖 😖 🙄

zuzkaanicka
18. apr 2015

@edita56 prax sa isto hodi, a ten vozik ... hmm ... tam by to chcelo asi monterky a take cicusky nenosia 😀

lucinkab
18. apr 2015

ty asi nemas deti ked sa hlupo pýtas, ja sa snazim upravit, ale ked som mala 396 teplotu a dcerka 39,5 bolo mi jedno ako vyzeram ked som sla k dr mhd....

lucinocka
18. apr 2015

aj nadalej tvrdim- SPOPLATNIT REGIStRACIU NA MK... nebudu tu vznikat taketo debilne temy

peneloppe
18. apr 2015

@lucinocka
zaujimavy napad ale ostal by tu niekto? 😀

lucinocka
18. apr 2015

@peneloppe no vsetky doteraz registrovane, len by nevznikali dalsie debilne registracie, kvoli takymto temam...zenske by si rozmysleli, ci dat 10 eur napr. na zalozenie takejto sprostosti

zita19
18. apr 2015

@peneloppe ja som proti. Kde inde sa clovek tak dobre zabavi ako na MK? Sice obcas to tu iskri ale v konecnom dosledku je tu nekonecne velka zabava.

zita19
18. apr 2015

@lucinocka ale sprostosti zakladaju aj dlhorocne zasluzile clenky. A este ake!!!! Vsak a Cicus tu nie je nova. Tie jednodnove hviezdicky ma vôbec netrepia.