Názor na otcovstvo dieťaťa
Ahojte, to čo sem teraz napíšem je extrémna situácia do ktorej som sa dostala iba mojou chybou. Mám dlhoročného priateľa, vždy som bola verná a dlhšiu dobu sme sa snažili o bábo. Jeden deň sme mali sex s tým, že sa normálne spravil do mňa a další deň som sa opila, neviem ako som to mohla spraviť, ale priateľ ma niečím aj nahneval a spala som s cudzím človekom, bolo to krátke, nedokončili sme to ale aj tým že som nebola triezva, nepamätám si úplne ako to prebiehalo. Priateľ vie o tom že niečo bolo, detaily samozrejme nie, preniesol sa cez to, odpustil mi. Po mesiaci som zistila ze som tehotná, sama to proste nechápem keď dlhšiu dobu nič a keď spravím jednu takúto blbosť akurát vtedy sa podarí, týždne som sa bála či som nemohla dostať nejakú pohlavnú chorobu keďže toho človeka nepoznám, bolo to v zahraničí a čakala som kým prejde inkubačná doma všetkých možných, ani to som nestihla a namiesto toho pozitívny test. Priateľ nepochybuje že by nebolo jeho, ja pevne verim že nieje možné aby jeho nebolo ale je tam to jedno percento že čo ak. Cítim sa strašne, je mi strašne ľúto že musím toto teraz riešiť, úplne inak to celé malo prebiehať. Ja ani neviem čo chcem počuť od vás, musela som to zo seba dostať von, prosim skúste povedať svôj názor .

@eliell nejdem ta sudit ani ti nic vycitat... ale vies o tom, ze zena moze otehotniet aj bez toho, aby muz dal ejakulat do nej? 🙈 Ak sa ti s tvojim pristelom nedarilo a teraz zrazu to vyslo...😬😬 Ale ak chces istotu bohuzial musis si dat urobit len testy, pokial viem da sa to aj pocas tehotenstva ale zakrok je rizikovy. Takze drzim palce no, zial je to asi tak trochu vyhrazny prst pre teba 🙈