icon

Nechuť na sex počas prvého trimestra

mirkanb777
19. júl 2025

Ahojte baby. Mala niektorá z vás absolútnu nechuť na sex v prvom trimestri? Extrémne ma zmáha únava. Často si potrebujem dať poobede aspoň hodinku šlofík, aby som dokázala fungovať. Večer som úplne KO. Je to bežné či som divná?

zuzkaa1991
19. júl 2025

@mirkanb777 som druhýkrát tehu prve.rizikove.takze sme.nemali cely cas sex teraz druhýkrát nemam chut od začiatku tehu ma sex aj ked nie je velmi rizikové ale manžel akceptuje...kedze kazdy den je iny u mna obcas aj bolesti o unave ani nehovorím....a to som rada ze ako.tak zvladam domácnost a staršie dieta....našťastie uz som v 7m.

Moj naz.ze.rozummy manzel by to mal chápať a jeho.uspokojit sa da rozne ;)

anonym_8db278
19. júl 2025

@mirkanb777 ja som už v druhom a sex sme ešte nemali. V prvom som nemala chuť úplne únava. A ja mám stále strach že by sa niečo stalo.

ika02
19. júl 2025

Veď nech Ťa nechá poriadne vyspať, pomôže Ti so všetkými domácimi prácami, potom budeš mať chuť aj na sex. Keď si unavená a zaspávaš aj pri sporáku, jasné, že nemáš energiu na sex.

beata_k
19. júl 2025
@ika02

Veď nech Ťa nechá poriadne vyspať, pomôže Ti so všetkými domácimi prácami, potom budeš mať chuť aj na sex. Keď si unavená a zaspávaš aj pri sporáku, jasné, že nemáš energiu na sex.

@ika02 Nie vzdy je to o upratovani. Obcas je to sposobene hormonalnou zmenou.

ika02
19. júl 2025
@beata_k

@ika02 Nie vzdy je to o upratovani. Obcas je to sposobene hormonalnou zmenou.

@beata_k jasné, že hormonálne zmeny spôsobia únavu. Preto treba viac späť, oddychovať, zdravo sa stravovať.... Ak má kto pomôcť, ostane energia aj na partnera.

beata_k
19. júl 2025
@ika02

@beata_k jasné, že hormonálne zmeny spôsobia únavu. Preto treba viac späť, oddychovať, zdravo sa stravovať.... Ak má kto pomôcť, ostane energia aj na partnera.

@ika02 Nie, hormonalna nerovnovaha sposobuje nechut na sex. S dostatkom spanku a oddychu to nema nic spolocne.

michaela329
19. júl 2025

Úplne normálne, telo si len zvyká. V druhom by sa to malo otočiť, v treťom už pravdupovediac je človek rád, že je rady😅

terry658
19. júl 2025

@mirkanb777 aj ja cítim extrémnu únavu. Mám ďalšie tri deti. Chodím do práce kde sa musím sústrediť celý čas. Najmenšiemu idú posledné zuby takže vstávam v noci a veru, cítim sa poobede nepoužiteľná. Sex je to posledné na čo myslím. Ale u mňa je to nedostatkom spánku. Ak som oddychnutá tak chuť je.

lucia13022023
19. júl 2025
@ika02

@ika02 nesúhlasím. Cely prvý trimester som prstom nepohla, všetko robil muž, varil, upratoval, staral sa o všetko, keby mohol aj by za mňa na WC chodil 😅 a ja som bola tak unavená, akoby som nespala celé dni a noci.

Autorka, je to v pohode, niektoré ženy nemajú chuť na sex celé tehotenstvo, iné by zas sulozili stále. Hormóny

anonym_8bd409
19. júl 2025

@mirkanb777 je to úplne normálne, mala som to rovnako, plus brutálne nevoľnosti. Paradoxne pri druhom som mala chuť furt

anonym_8bd409
19. júl 2025
@ika02

@ika02 je dosť ťažké sa zdravo stravovať, keď máš celodenné nevoľnosti a udržíš v sebe dve jedlá. Vtedy neriešiš, či sp zdravé alebo nie

ika02
19. júl 2025
@anonym_8bd409

@ika02 je dosť ťažké sa zdravo stravovať, keď máš celodenné nevoľnosti a udržíš v sebe dve jedlá. Vtedy neriešiš, či sp zdravé alebo nie

@anonym_8bd409 joooj, to máš naozaj ťažké. Ja som počas oboch tehotenstiev ani raz negrcala.

anonym_8bd409
19. júl 2025
@ika02

@anonym_8bd409 joooj, to máš naozaj ťažké. Ja som počas oboch tehotenstiev ani raz negrcala.

@ika02 našťastie je to dávna minulosť, ale mala som také stavy, že som neudržala v sebe ani vodu

alyson29
19. júl 2025

V prvom som bola unavená, ale chuť sa našla po väčšom premáhaní.. potom sme mali mesiac pauzu, zakázané od dr.. v druhom už nabehli strašné chute, sex už máme dovolený a máme ho teda aj dosť často 😃 teraz som zvedavá, čo v treťom, zatiaľ mám stále zvýšený apetít.