Nervozita v druhom trimestri: Ako ju zvládať?
Ahojte mam 3 r dcerku je zlata sice nsvoazana na mna ale je to laska. Som v 25 tyzdni a som na nu nieledy nervozna zla hnusna vseobecne som toto tehotebstvo extremne nervozna pri prvom som bola v pohode pomahalo magnezko teraz uz ani svatena voda. Nejake typy ?
@tatiana234 nala som take iste tehotenstvo, bola som hnusna na vsetkych, hormony sproste hormony.. skus si najst cas pre seba
@anonym_d151d3 a babatko bolo kludne ? Oazdy ma strasi ze maly bude nervak ked som nervozna
@anonym_d151d3 a babatko bolo kludne ? Oazdy ma strasi ze maly bude nervak ked som nervozna
@tatiana234 prosim Ta, to tieto hovadiny...este aby ai sa vinna citila, ze sa citis, ako sa citis. Pocitom sa rozkazat neda. Mala som aj kludne tehotenstvo, aj sialene, aj s depresiou. Mam 5 deti, to poslesne by asi bolo nervak na n-tu. Su to rovnako normalne deti vsetky, a ani jedno nevytrca z "davu". Mala som ich vsetky nespave, kolikove a urcite nie kvoli nervozite v tehotenstve...bludy.
@tatiana234 🙄🙄🙄
@tatiana234 len "prezit". Malu skus dat postrazit babke/ockovi? Aspon obcasne.
Uz len 3 mesiace. 🤞🤞
@tatiana234 neboj, to su len povery ;) babätko bolo úžasne
pomoze naucit sa kontrolovat emocie, ked citis ze ide na teba nervozita tak sa vedome sustred na dychanie 4sekundy nadych 7 zadrzat 8 vydych (navyde toto dychove cvicenie pomoze aj pri kontrakciach), napocitaj do 10, povedz si 5 veci ktore vidis, 4veci ktorych ss vies dotknut, 3 veci ktore pocujes, 2 veci ktore citis nosom, 1chut ktoru citis v ustach. Mne najviac pomaha to dychanie, velmi neverim na zhadzovanie viny na emocie alebo hormony jednoducho bud sa clovek dokaze ovladnut alebo nie. Nie som ziadna svatica ale toto mi vyrazne pomaha k tomu aby som nemala hormonalne vylevy na druhych bez dovodu. Stale si vyber jednu techniku ktora bude casovo najvhodnejsia. A tato praca na zvladanie emocii ti da ovela viac do zivota, nez akekolvek lieky/doplnky stravy.
Ja som tiež veľmi nervózna, ale všimla som si na sebe, že hlavne vtedy, ak som unavená a nevyspatá. Je to najmä poobede po práci. Tak ak sa mi dá, idem si ľahnúť a potom som už v pohode. Som v 25tt.

@tatiana234 nala som take iste tehotenstvo, bola som hnusna na vsetkych, hormony sproste hormony.. skus si najst cas pre seba