Neželané tehotenstvo
Baby ja som tak neskutočná krava a prídem si ako pubertiacka....som vydatá máme dve deti a vzťah na nič.uz druhý syn bol nazvime to nehoda potom mal problémy zdravotné. No ide o to asi pred mesiacom som vysadila antikoncepciu pretože som mala nonstop extrasystoly ktoré mi zrazu prešli. Ja som mala vždy nepravidelnú menštruáciu keď som nebrala tabletky aj tri štyri mesiace som nedostala napríklad. Teraz som mala dostať myslím že koncom augusta ale ešte nič. No lenže minulý štvrtok som bola viac akoby vzrušená tak si len myslím či som nemala plodné dni zrovna v ten deň sme mali styk bez ochrany ale bez vyvrcholenia a potom aj v sobotu a to už si nie je úplne istý či vytiahol včas 🤦 viem nezodpovedné som blbá my sme sa o prvého snažili vyše roka...no k veci som teraz chorá včera som mala teplotu to je inak náhoda že vždy keď som otehotnela som ochorela ale to neriešim skôr že keď som sa dnes večer utierala po wc mala som na papieri trochu ani nie ako krvi skôr výtok. A ja som vždy pri uhniezfeni mala ružový výtok a podľa toho vedela že som tehotná. Teraz neviem či si to namyslam ale mám pocit že má pobolieva brucho a modlím sa aby prišla menštruácia lebo to by bola taká hanba všade hovorím že sa chcem rozviesť lebo muž je nervos a ja po vysadení tabletiek hneď otehotniem veď by si mysleli že som ako králik 😭 normálne mi je zle nemám chuť ani žiť...mám 30 rokov deti majú 6 a druhý bude mať 5. Ja sa bojím aj skrz chrbticu mám posunuté platničky a trošku asi puknuty stavec q aj tie extrysom mávala aj keď echo bolo ok...ja viem že.som.blba ale trochu ma povzbudte 😭😭😭
Mozno by to bolo menej trapne, keby si na pockanie nerozpravala o tom, ako mas nanic vztah a ako sa budes rozvadzat a pritom veselo sexujete 😃 a ked na to niekto na MK poukaze, tak sa obhajujes, ze to vlastne tak nie je a ze si to tak nemyslela a vztah je na ruzovom oblaciku. Komedia toto😃
Mozno by to bolo menej trapne, keby si na pockanie nerozpravala o tom, ako mas nanic vztah a ako sa budes rozvadzat a pritom veselo sexujete 😃 a ked na to niekto na MK poukaze, tak sa obhajujes, ze to vlastne tak nie je a ze si to tak nemyslela a vztah je na ruzovom oblaciku. Komedia toto😃
@anonym_5e6980 nikde nepíšem že vzťah je na ružovom oblaciku ale radiť aby som išla na potrat alebo dala dieťa preč je trochu cez...koľké sú slobodné matky a neviem či by ste im radili podobne ja mám aspoň zázemie a viem sa postarať o dieťa
@danica2711 ja by som sa tak či tak nerozvadzala skrz iné veci bolo to tak obrazne povedané ale zbytočne som to tu vôbec písala
@anonym_autor vzťah nanič, už druhé dieťa bolo nehoda, tretie rovnako, rozvod ani zaboha, lebo neviemčo, tak si z toho zober aspoň ponaučenie, že keď nechcem otehotnieť, tak pri sexe používam OCHRANU!!!!! Inak prídu na svet ďalšie deti, označované ako "nehoda", a to si žiadne dieťa nezaslúži
@anonym_5e6980 nikde nepíšem že vzťah je na ružovom oblaciku ale radiť aby som išla na potrat alebo dala dieťa preč je trochu cez...koľké sú slobodné matky a neviem či by ste im radili podobne ja mám aspoň zázemie a viem sa postarať o dieťa
@anonym_autor bolo by to v tvojom prípade najlepšie rozhodnutie, čo by si mohla urobiť. Obhajovať sa, že máš zázemie a že by si nebola zlá matka je ti prd platné, toto tvrdíš o sebe len ty a to dieťa bude vnímať všetko, ako sa s mužom k sebe správate a tak. Keď máš s mužom o ničom vzťah, to dieťa sa nebude mať až tak dobre, ako by si si predstavovala. A bonus, že bolo len nechcená náhoda, chúďa malé ..... Mienku by o tebe nemalo dobrú. A keby si sa rozhodla nakoniec aj sa rozviesť s mužom, iba by si ho využívala na peniaze a dieťa by nemalo otca, pričom by potrebovalo dvoch normálnych sudruznych rodičov. Každopádne v oboch prípadoch je jasné, že sa dieťa nebude mať dobre, zlá nejednotná rodina je rovnako na nič ako neúplná.
@anonym_autor bolo by to v tvojom prípade najlepšie rozhodnutie, čo by si mohla urobiť. Obhajovať sa, že máš zázemie a že by si nebola zlá matka je ti prd platné, toto tvrdíš o sebe len ty a to dieťa bude vnímať všetko, ako sa s mužom k sebe správate a tak. Keď máš s mužom o ničom vzťah, to dieťa sa nebude mať až tak dobre, ako by si si predstavovala. A bonus, že bolo len nechcená náhoda, chúďa malé ..... Mienku by o tebe nemalo dobrú. A keby si sa rozhodla nakoniec aj sa rozviesť s mužom, iba by si ho využívala na peniaze a dieťa by nemalo otca, pričom by potrebovalo dvoch normálnych sudruznych rodičov. Každopádne v oboch prípadoch je jasné, že sa dieťa nebude mať dobre, zlá nejednotná rodina je rovnako na nič ako neúplná.
@anonym_ff5b5d otrasný názor je mi z teba zle a ľutujem skôr tvoje deti že majú matku nabadzajucu druhú ženu k potratu keď absolútne nemá potuchy ako kto žije. Môžeš sa hanbiť a kľudne si o mne myslí čo chce ale niečo takéto by som sa neodvážila povedať ani niekomu koho poznám a nie niekomu o kom neviem nič. Je mi tu skôr z vás zle a myslíte si čo chcete ale keď to tu čítam tak som uistenia že mám oveľa viac rozumu ako tu poniektoré dokopy a ľutujem že niekto a takým názorom ešte vychováva deti...áno najľahšia cesta podľa vás zabiť a nedať šancu na život lebo je to asi jednoduchšie...nemám slov a ľutujem že som sem niečo písala pretože neviete čo medzi nami je a ako je a neverím že vy máte všetky dokonale manželstva a vlastne na čo potom táto stránka je neviem. Slobodné matky a matky s hádkami v manželstve odovzdajte svoje deti preč alebo ich rovno zabite lebo to je lepšie pre nich 🙈🤦 rozum mi to neberie
@anonym_ff5b5d otrasný názor je mi z teba zle a ľutujem skôr tvoje deti že majú matku nabadzajucu druhú ženu k potratu keď absolútne nemá potuchy ako kto žije. Môžeš sa hanbiť a kľudne si o mne myslí čo chce ale niečo takéto by som sa neodvážila povedať ani niekomu koho poznám a nie niekomu o kom neviem nič. Je mi tu skôr z vás zle a myslíte si čo chcete ale keď to tu čítam tak som uistenia že mám oveľa viac rozumu ako tu poniektoré dokopy a ľutujem že niekto a takým názorom ešte vychováva deti...áno najľahšia cesta podľa vás zabiť a nedať šancu na život lebo je to asi jednoduchšie...nemám slov a ľutujem že som sem niečo písala pretože neviete čo medzi nami je a ako je a neverím že vy máte všetky dokonale manželstva a vlastne na čo potom táto stránka je neviem. Slobodné matky a matky s hádkami v manželstve odovzdajte svoje deti preč alebo ich rovno zabite lebo to je lepšie pre nich 🙈🤦 rozum mi to neberie
@anonym_autor ak si mala sex naposledy stvrtok a v sobotu a predtym nie, tak by som spravila test idealne buducu sobotu (14 dni od styku), najskor buduci utorok. skor test neukaze.
@anonym_autor ak si mala sex naposledy stvrtok a v sobotu a predtym nie, tak by som spravila test idealne buducu sobotu (14 dni od styku), najskor buduci utorok. skor test neukaze.
@magic08 vďaka
Spať s mužom, keď chcem rozvod, no ja neviem...ešte ak pre vlastné uspokojenie, ok, ale s trojitou ochranou!!! ja ale zas nie som tím ani "sexu na udobrenie"...tak možno nechápem.
no aby som ta v tom celkom nenechala, moja segra bola v rozvodovom konaní s manželom, dlho sa im nedarilo mať deti, ale mali aj iné problémy, keď už chýbala len bodka k rozvodu, otehotnela.....rozviedli sa ale aj tak. za dieťatko / už dospelé je veľmi vďačná....
@magic08 ale to krvácanie slabé mi príde dosť zavčasu na nejaké uhniezdovanie
vyčkaj do soboty, sprav test a potom zacnes riesit co dalej. Takto je to len zbytocne stresovanie sa dopredu zo situacie, ktora vobec nemusi nastat.
drzim palce
vyčkaj do soboty, sprav test a potom zacnes riesit co dalej. Takto je to len zbytocne stresovanie sa dopredu zo situacie, ktora vobec nemusi nastat.
drzim palce
@magic08 ďakujem 🙂
@anonym_autor žasnem z komentárov... Tebe prajem pokoj a daj vedieť, keď budeš vedieť 🙂
Urob si test a az potom zakladaj temu, ze si tehotna
@mamaaja82 prečo by na to malo doplatiť nevinné dieťa? Možno je lepšia mama ako my dve dokopy....
@any_soj ty si očividne autorkin klon, keď ju obranujes akokeby bolo úplne normálne, že sa chce rozvádzať, pričom paradoxne trtka s mužom, druhé decko bolo nechcené a tretie tiež, hrá sa tu na chuderku. Taká ľútosť nedostane.
@any_soj ty si očividne autorkin klon, keď ju obranujes akokeby bolo úplne normálne, že sa chce rozvádzať, pričom paradoxne trtka s mužom, druhé decko bolo nechcené a tretie tiež, hrá sa tu na chuderku. Taká ľútosť nedostane.
@anonym_ff5b5d jej druhé dieťa nie je nechcené. Je neplánované. Ale chcené. Tretie dieťa, ak si si nevšimla v diskusii, tak ak by naozaj bolo, tak tiež je chcené. Hoci neplánované.
@anonym_autor určite si treba urobiť test a podľa výsledku riešiť čo ďalej.....
@anonym_autor určite si treba urobiť test a podľa výsledku riešiť čo ďalej.....
@sunflower87 ale ona nechce nič riešiť. Ona sa chcela len vykecať. Nechápem, prečo všetci idete svoje o nejakom riešení...
@anonym_autor Prepac,ale nechapem tvoju hlupost. Sexovat bez ochrany chlapom,s ktorym sa chces rozviest je totalne nezodpovedne. Bud prestan vsade tarat pred ludmi o rozvode aj im sa ulavi tieto plane reci pocuvat. Alebo sexuj s ochranou s muzom,ktoreho ides opustit. Sprav si test a budes vediet.
Test uz ukáže urcite .
@anonym_autor ano. Vynadajte jej este. Poďte do toho.. presne toto potrebuje. Poriadne vynadat lebo je v uplne v ľahkej situacii.
Test urob 2-3tyzdne od styku.
A uvidis... ono aj telo sa este dava dokopy. Aj psychika robi svoje.
My mame 4 deti. A veru si ako králik nepripadam. Som stastna ze ich mame.
Mozno dalsie babatko by vas viac motivovalo na vzahu popracovat. Teda zrejme aj pracujete ak ten styk tam je stale udrziavany.
Ufff... Nepríjemné, ale tak zatiaľ to ešte nezistis, tak najskôr do dvoch týždňov, či tak nejak..
Daj vedieť, ako to napokon dopadlo. A nestresuj sa - jednak už s tým teraz nič neurobis a nezmenis, nech to už dopadne akokoľvek, a stres nepomôže ani dieťaťu (zatiaľ potenciálnemu), ani tebe (extrasystoly). Tie znaky, ktoré popisuje s sú také no... Keď sa mi sem tam stalo, že menštruácia meškala, tak hneď som všetko podozrivé považovala za príznak a nikdy to nebol priznak 🙈
Tak budes mat 3. No a? Ved pises,ze napotrat zaludok nemas,vlastne sa ani rozvadzat nechces,tak kde je problem? 🤔
@anonym_ff5b5d jej druhé dieťa nie je nechcené. Je neplánované. Ale chcené. Tretie dieťa, ak si si nevšimla v diskusii, tak ak by naozaj bolo, tak tiež je chcené. Hoci neplánované.
@any_soj isteže chcené. Preto je taká vydesená
@any_soj isteže chcené. Preto je taká vydesená
@danica2711 neplánované. Preto je taká vydesená. Ale chcené - chce ho a v žiadnom prípade sa ho nechce vzdať.

Sama uznala ze je krava a králik
Ale nikto iný jej to povedať nemôže🤔😃
@anonym_e93341 nie ale človek sa tu zveri s čoho má strach s tu poniektoré sa až využívate v Tom spláchnuť to do tváre. A dávate najavo že nezhody vo vzťahu vlastne znamenajú že ja som a budem zlá matka...tak potom všetky rozvedené bum odovzdajte deti do detského domova lebo s vami budú mať zlý život asi to je vaša logika tu. V každej téme ktorú evidujeme mi to pripadá že tu ani neposkytujete rady ale sa predbiehame v Tom aký ustipacnejsi komentár kto sa lebo je to pre vás akože náramne vtipné ale neuvedomujete si ako môžete niekomu naozaj ublížiť. Nemá význam ešte niečo písať ďakujem