Nuda v tehotenstve. Máte nejaké záľuby?
Čo robíte v tehotenstve ? Tie čo nepracujete a ste doma ...ja celé dni nemám do ničoho chuť iba lezim 🤦♂️Máte nejaké záľuby ?🥰
Haha, aj ja som sa pri prvom nudila, rizikové, bolo na grc 6 mesiacov... 😁 Začala som viac čítať a spomenula som si na vyšívanie, a zistila, že to ešte viem (nebavilo ma to, len jeden obrázok som vysila), chodila som na prechádzky a výletiky, no nie v aute, buse... To max 15min...lebo by som to nedala. Pozerala filmy, otravovala kamošov. Chodila strážiť 8 ročnú slečnu. A pred Vianocami piekla na fare oplátky a celkovo viac spoznala ľudí z farnosti a zo sídliska, keďže sme sa vtedy estelen nasťahovali. Boli to krásne časy. 😂 Teraz mám dve malé deti a vo voľnom čase cumim do blba a som tak šťastná. (Aj stále čítam a cvičím, lebo tie prebytočné kilá sú hrozné... 😀)
Ahoj,asi čakáš prvé? Ja som na rizikovom všetky 3 deti.Prve tehu bolo kopa času,sila som,plietla,čítala,veľa prechádzok so psom.Druhe uz bola starostlivosť o prvé 🙂 a teraz neviem kde mi hlava stojí.😃Ale keď je čas, strašne rada pletiem,čo viem si do domácnosti robim sama,závesy,záclony,pre decká občas upletiem,pre miminko tiez.A pri každom dieťati som mala šteňa,takže teraz máme 3tieho psíka.🙂Záleží predsa čo ťa vždy bavilo tak to skús a možno ťa to tak chytí,no veď uvidíš.Rodinu máš blízko?Prvé tehu som bola aj často u rodičov,sestry.Potom sme sa presťahovali..ale kontakt s niekým ťa tiež zamestná na pár hodín,len na kávu s kamoškou to máš dve hodky zabité
@fidka79 halooo,ale rizikové tehu je niečo iné ako si váľať šunky z lenivosti.Kolke by sme chceli behať,cvičiť,hrabat sa v záhrade a jednoducho nesmieme,šak čítaj čo autorka píše
@kubkovamama ahoj áno prvé , veď má to nakoplo dnes čo čítam asi začnem fakt niečo takéhoto typu pletenie alebo vyšívanie 😊❤️Domácnosť je vedľajšia to je samozrejmosť navarit upratať to už ako záľubu neberiem ale ako samozrejmosť 😂Tak ale ty sa už určite nenudis z 3detickami 🥰
@fidka79 tak potom sa radšej venuj deťom a nezapájaj sa do tém kde nečítaš ani vsetko čo píšem ;) keby som nebola na rizikovom možno by som bola hrdinka tak jak ty 😊
@fidka79 bohužiaľ áno ,snáď Po tvojich výlevoch nepotrebuješ ešte aj papier od lekára za to že som sa niečo spýtala 😊Napísala som síce že lezim stále ale ako som písala upratať a navarit je samozrejmosť to som sem nemusela písať že to robím to by som bola totálne nezgrabna keby ani toto nedokážem
@fidka79 Proto, abys už podobné komentáře na Koníka nevkládala. Opačný názor jde napsat i tak, aby nikoho neurazil. Jsme dospělé, slušná komunikace je to, o co tu jde. Díky za pochopení.
@fidka79 a ty vazne nemas nic lepsie na praci ako do nej neustale rypat? Nie kazdy byva v dvojposchodovom dome alebo 3-izbovom byte a ma 2 deti. Preco by povinne musela byt otrokom svojej domacnosti, preto ze TY si bola a si? Kazdy ma ako si zariadi. Niekto je psycho a musi mat kazdy den utrety prach a vylestene zrkadla. Niekomu staci 1x za tyzden poumyvat a navarit kazdy 3 den. Preco by sa teda autorka nemohla nudit, ak je doma cele dni sama? 🤦🏽♀️

@fidka79 Ty musíš byt fakt super 😊sa čudujem že na to koľko máš starosti čítaš moje somariny o nude 🙂))))