Oslava 40tky v 6.mesiaci
Ahojte, poraďte či sa pustiť do oslavy alebo posunúť. Budem mať 40ku v marci ale budem v cca 6.mesuaci. Okrem toho mám 2rocne živé dieťa. Čo by ste robili vy?
no zalezi, aku velku oslavu chces a akym sposobom. ak mienis varit/piect/obskakovat, tak to by som nedala ... ale ak si oihostenie objednas, alebo ti pridu pomoct z rodiny, alebo to osla vite v restike niekde, tak v pohode.
v 6 mesiaci som chodila na bicykli, chodila do práce, robila všetky práce doma....
ťažko povedať ako sa cítiš, čo zvládneš... ja som tehotenstvá zvládala super, ja by som si trúfla aj na oslavu...ale však nemusíš piecť, vyvárať....obj. v reštike a si bez práce...
normalne by som oslavila svoje narodeniny, tehotenstvo nie je choroba - idealne by som to robila v restike. ak doma, tak by som sa nehrala na hrdinku a nechala si pomoct - tortu dat upiect, poprosit mamu o jeden salat, urobit 1 jedlo a hotovo.
@tatisna ja osobne si myslim ze teraz by to bolo lepsie ak nemate zdravotne problemy.. Uz ked bude druhe babatko na svete uz to bude narocnejsie si myslim 🙂
V mojej rodine je zvykom, ze oslavenec si oslavu sam nechystá. Tak popros muza, mamu, nech ti pomoze s pripravou.
a prosim ta o aku oslavu sa jedna?40 ?a aku si mala v 30tke ked si nebola tehotna?
Myslím normálne oslavu v reštike, s asi 30ludmi členmi rodiny. Ja by som si to chcela aspoň trošku užiť,nie sa ustvat. V 6m už je riadne bruško a ešte naše sidlo nám dáva zabrať...teda ja som s ním doma a muž v práci. Okrem toho zle spím kvôli hormónom už teraz, uvidíme čo bude neskôr.
Ak tehotenstvo prebieha fyziologicky, nie je to predsa choroba. Ženy bežne pracujú, cestujú v tomto týždni. Tak aký problém s oslavou?
@tatisna nedá mi to..chceš robiť oslavu v reštaurácii a tam všetko nachystajú a pripravia,nie?tak potom nerozumiem kde je problém..prídeš,prídu hostia,niečo zjete a zabavíte sa,keď budeš unavená tak pôjdeš domov, ukončíte to,na tehotnú sa nikto hnevať nebude..takže kde je problém? 🙂
6.mesiac je v pohode...keby si bola v 9tom,to by uz som si netrufla
Ako sa mozes ustvat na prichystanej oslave v restike?
@tatisna v com je problem? Zavolas do restiky, objednas jedlo, pitie, dezerty. Ked chces objednas výzdobu.
Maleho das postrážiť kamoske, susede, alebo niekomu.
Ja celkom nechapem, pocas tehotenstva som organizovala v praci velku party. Mala som pod palcom vsetko: catering, hudbu, tombola, usádzanie a pozyvanie hostí, objednávka darčekov, kvety, výzdoba, pozvánky
Sadnem k internetu a mizes si vyberať, dnes je to zalezitost penazi
Uži si
Tak zalezi od teba ako sa citis,ja som mala svadbu v 5mes a uplne v pohode.Okrem alko vsetko v poriadku.

@tatisna potom budeš mať už 2 detičky doma.... Ale ak sa nato necítia tak to posun....