Oznámenie tehotenstva rodičom
Baby potrebujem radu... Nastala u nás zúfalá situácia prosím výčitky si nechajte ozaj nie sú na mieste, nikto so zdravým rozumom by to takto nenaplánoval ale bohužiaľ dosr...lo sa čo sa mohlo 😂 začínam tretí mesiac a hovorím si že nastal čas oznámiť to rodičom. Situácia je ale taká že s partnerom začali problémy (už pred otehotnením ale ružové okuliare sa ešte držali) a veľmi pravdepodobne budeme musieť ísť od seba. Náhradné bývanie nemám čiže jediná možnosť je pre mňa vrátiť sa k rodičom. Viem, celé zle ale bohužiaľ, všetko sa pokazilo naraz... Prosím poraďte ako nejako vtipne alebo zaujímavo oznámiť to tehotenstvo aby to aspoň trošku zmiernilo tie 💩 čo nás čakajú a aby som namotivovala rodičov na vnúčatko. Ďakujem 🤦♀️
No vtipom by som do toho nešla... kolko mas rokov? .. si tehotná .. bud pôjdeš na potrat .. alebo si to dieťa nechaš a das mu sancu žiť.. podas si na súd o výživné po narodeni .. budes dostavat md alebo rd .. a budes nejak musiet vyžiť.. ale aky su tvoji rodicia to mi nevieme
Ako vtipne chceš povedať, že si tehotná a rozchadzas sa a ze s dieťaťom prídeš bývať nazad k nim
? Akože "hej, babka, dedko, bude nás tu u vás o dvoch viac?" To by vyznelo dosť trápne a úprimne povedané, aj dosť hlúpo.
Lebo toto určite nie je téma na žarty, je to naopak vážne, a určite to vyžaduje pokojnú debatu, úprimne vysvetlenie a požiadať ich o pomoc. Takže zabudni na "silene vtipkovanie" a porozprávaj sa s nimi úplne vážne.
Skúsila by som začať pozitívne - napr. S fotkou zo sona. Postupne im vysvetliť situáciu. Niekedy netreba všetko naraz vysypať. Ešte pár mesiacov bude bábo v brušku. 🙂
Baby ďakujem za názory a rady, nechala som si to uležať premyslela som to, pôjdem na to milým darčekom pre "babku aj dedka", poviem im normálne čo je vo veci aké mám plány do budúcna a uvidím čo povedia 🙂 pre tie čo sa pýtali mám 27, s rodičmi mám vzťah komplikovanejší ale vo svojej podstate vôbec nie zlý.

Nesil to vtipom....normalne im vyklop co je vo veci a ze potrebujes pomoc.