Plačlivosť v tehotenstve
Dobrý deň, máte skúsenosť s plačlivosťou bez dôvodu v tehotenstve? Som 30tt a posledné dni ma z ničoho nič chytia revy, obavám sa aby som nespadla do nejakej depresie.
Ja som sa v +/- tyzdni rozplakala, ked sa chlap utrel do uteracika, co mam na tvar. Doslova som sa zrutila 😅 a nariekala na podlahe, akoby ma opustil 😅😅 su to hormony.
asi hormóny... tiež som to zažila pri prvom tehu... menšia hádka s manž. a ja som revala ako keby vymrelo pol rodiny. sa pamätám ako som ležala na posteli a srdcervúco plakala...
pri poslednom
ako ave maria alebo hocijaky doják som počula už slzy tiekli , alebo som vystupila v oblubenom svojom meste . už tiekli sly
ako totálne snád aj preto lebo vonku svieti slnko
to prejde určite, po pôrode sa to zrovna, depresiu som nemala ani tu popôrodnu, nebol čas
vela pit a spat prechadzat sa , čitaj zabavaj sa
Jasne, stale som plakala. Pri druhom tehotenstve som dokonca plakavala lebo som mala pocit, ze to druhe dieta nebudem vediet lubit tak, ako to prve. Uplne som bola z toho hotova. Ked sa narodila, tak som zistila, ze vsetky tie obavy boli uplne neopodstatnene, lubim ju rovnako ako prvu a nemala som poporodnu depresiu.
Su to proste hormony. Ak by si mala ale dojem, ze to je fakt extrem a ze nieco naozaj nie je v poriadku, nie je ziadna hanba ist sa porozpravat s odbornikom.
Normálna. v začiatku to bolo u mňa niekedy 1-2 týždne vkuse.
Aj ja som tiez taka a to som iba 14tt , myslite plac babu neublizi??? Dakujem

Ja som mala tak cele tehu, vedela ma rozplakat reklama na maslo. A žiadna depresia. Proste len hormony