Plávanie v tehotenstve: Mám použiť tampon?
Ahojte zajtra ideme do Maďarska som tehotna a bojím sa ísť takto do vody mam si dať tampón? 🤣
Ja ako tehotna vo verejnych kupaliskach sa nekupem. Nemam potrebu riskovat a jedno leto bez toho ma nezabije. Tampon nepovazujem za dostatocnu ochranu vo vode kde vela ludi robi malu potrebu a je tam miliarda bakterii.
@seyran24 odkedy som tehotna, nechodim na kupaliska ani jazera. Nebudem nic riskovat
Božeeeee.. načooooo.. táto téma je tu otvorená snáď milión krát. Stojí ti to zato?
Máš byť zodpovedná akákoľvek infekcia ohrozí bábätko.
@seyran24 moze mi niekto vysvetlit co ludi laka ist na kupaliska vseobecne? Mocit sa v tej istej vode kde su ludia od potu, vytoky žien, moč niektorych ludi. Proste kupat sa tam kde sa kupe milion tiel. Neprijemne
Božeeeee.. načooooo.. táto téma je tu otvorená snáď milión krát. Stojí ti to zato?
@anonym_e5e800 a vy ste mali za potrebu komentovať Tak hnusné?
@anonym_e5e800 a vy ste mali za potrebu komentovať Tak hnusné?
@seyran24 naozaj si nemyslím, že som napísala niečo hnusné. Predopkladám, že viete vydržať jedno leto, aby ste sa nutne potrebovala okúpať či už v mori, na kúpalisku alebo v nejakom príridnom jazere, a vaše bábätko je vám prednejšie 🙂 stači si to zadať do googla, aj keď rozumiem, že ste chcela vedieť osobné skúsenosti žien, aj keď sama píšete, že sa bojíte, takže z toho nemáte dobrý pocit. Takže nie, neodporúča sa kúpať hocikde, kvôli infekciám, ktoré sú nebezpečné pre bábätko, rovnako sa ani neodporúča v tehotenstve nosiť tampón. Aj keď verím, že bolo x žien, ktoré strávili celé leto na bazénoch a nemali z toho žiadne nepríjemnosti, ale ja si vždy poviem, že načo.. bábätko na prvom mieste. 🙂
My sme boli na wellness pobyte, ked som bola tehotna. Riesila som to s gynekologickou, nevidela v tom problem. Jedine mi ppvedala, aby som sa vyhybala horucej vode vo virivke a prezliekala sa hned do sucheho. Ale nespomeniem si, ci som si davala tampon, prepac. Na druhej strane-hoyelovy wellness bazen nie je tak prepchaty ludmi ako kupalisko. To by som ozaj zvazila-my nechodime ani bezne, ako tehotna by som nesla uz vobec-ludia su neohladuplni, pri preplnenych bazenoch nevies ustrazis, aby ta niekto nekopol, plus tych infekcii, hnaciek a podobne byva extremne vela.
@seyran24 moze mi niekto vysvetlit co ludi laka ist na kupaliska vseobecne? Mocit sa v tej istej vode kde su ludia od potu, vytoky žien, moč niektorych ludi. Proste kupat sa tam kde sa kupe milion tiel. Neprijemne
@anonym_ae070b mozes mi vysvetlit, kam sa maju chodit kupat rodiny s detmi, ktore byvaju v byte a nemaju vlastny bazen?
A to sa pytam ako clovek, ktory na kupaliska nechodi, pretoze jednak ich nemam rada a mame ine moznosti. Ale co ti, ktori ich nemaju?
@anonym_ae070b mozes mi vysvetlit, kam sa maju chodit kupat rodiny s detmi, ktore byvaju v byte a nemaju vlastny bazen?
A to sa pytam ako clovek, ktory na kupaliska nechodi, pretoze jednak ich nemam rada a mame ine moznosti. Ale co ti, ktori ich nemaju?
@blondiee83 neviem, my tiez nemame. Osobne radsej nikam. Pripadne more. Alebo aspon nieco co odteká i ked to tiez nie je najhygienickejsie ale radsej by som volila to
Fuj,nesla by som
@blondiee83 Pozri sa my sme sa nechodili kupat nikde a zijem.Este obcas do rieky.
@seyran24 mám známu, ktorá v 6 mesiaci prišla o dieťa, lebo v bazéne chytila infekciu.
Neriskuj. Tampon ti absolútne nepomôže.
Tak ja neviem, ja som to riešila s gynekológom keď som bola tehotná 1.z, spýtal sa ma, že či som chorá, že by som sa nemohla kúpať. Takisto sestrina gynekologička jej povedala, že môže robiť všetko. Veď plávanie v tehotenstve je dokonca odporúčané, nadľahčí ti to telo, chrbát si oddýchne. Ja som chodila v prvom tehotenstce plávať pravidelne do plaveckého bazéna na plavárni, robilo mi to dobre. Bola som tam cca hodinu, potom som sa prezliekla a šla domov. Moji rodičia majú bazén, voda cca 27-29 stupňov, kúpala som sa tam viackrát, tiež som vo vode kľudne aj hodinu.. veď na to je tá hlienová zátka, nech je bábo ok. Inéje vírivka, iné je normálne teplota vody. Chlór v bazéne na niečo je, zase nepanikárila by som. Tampón som nikdy nepoužila.

Áno a suche plavky keď vyjdeš z vody