icon

Plávanie v tehotenstve: Mám použiť tampon?

seyran24
Dnes o 12:17

Ahojte zajtra ideme do Maďarska som tehotna a bojím sa ísť takto do vody mam si dať tampón? 🤣

anonym_ed1e52
Dnes o 12:21

Áno a suche plavky keď vyjdeš z vody

janinah
Dnes o 12:35

Neriskovala by som.

anonym_2a5ba1
Dnes o 12:37

Ja ako tehotna vo verejnych kupaliskach sa nekupem. Nemam potrebu riskovat a jedno leto bez toho ma nezabije. Tampon nepovazujem za dostatocnu ochranu vo vode kde vela ludi robi malu potrebu a je tam miliarda bakterii.

anonym_e5ff5d
Dnes o 12:37

@seyran24 odkedy som tehotna, nechodim na kupaliska ani jazera. Nebudem nic riskovat

anonym_e5e800
Dnes o 13:04

Božeeeee.. načooooo.. táto téma je tu otvorená snáď milión krát. Stojí ti to zato?

anonym_560c39
Dnes o 13:06

Máš byť zodpovedná akákoľvek infekcia ohrozí bábätko.

anonym_ae070b
Dnes o 13:19

@seyran24 moze mi niekto vysvetlit co ludi laka ist na kupaliska vseobecne? Mocit sa v tej istej vode kde su ludia od potu, vytoky žien, moč niektorych ludi. Proste kupat sa tam kde sa kupe milion tiel. Neprijemne

marca12
Dnes o 13:21

Tampon si urcite nedavaj. Podla mna je to este horsie ako bez.

seyran24
autor
Dnes o 13:28
@anonym_e5e800

Božeeeee.. načooooo.. táto téma je tu otvorená snáď milión krát. Stojí ti to zato?

@anonym_e5e800 a vy ste mali za potrebu komentovať Tak hnusné?

sisska96
Dnes o 13:41

Načo do vody? Dá sa aj bez toho užiť si leto

anonym_e5e800
Dnes o 14:04
@seyran24

@anonym_e5e800 a vy ste mali za potrebu komentovať Tak hnusné?

@seyran24 naozaj si nemyslím, že som napísala niečo hnusné. Predopkladám, že viete vydržať jedno leto, aby ste sa nutne potrebovala okúpať či už v mori, na kúpalisku alebo v nejakom príridnom jazere, a vaše bábätko je vám prednejšie 🙂 stači si to zadať do googla, aj keď rozumiem, že ste chcela vedieť osobné skúsenosti žien, aj keď sama píšete, že sa bojíte, takže z toho nemáte dobrý pocit. Takže nie, neodporúča sa kúpať hocikde, kvôli infekciám, ktoré sú nebezpečné pre bábätko, rovnako sa ani neodporúča v tehotenstve nosiť tampón. Aj keď verím, že bolo x žien, ktoré strávili celé leto na bazénoch a nemali z toho žiadne nepríjemnosti, ale ja si vždy poviem, že načo.. bábätko na prvom mieste. 🙂

blondiee83
Dnes o 14:38

My sme boli na wellness pobyte, ked som bola tehotna. Riesila som to s gynekologickou, nevidela v tom problem. Jedine mi ppvedala, aby som sa vyhybala horucej vode vo virivke a prezliekala sa hned do sucheho. Ale nespomeniem si, ci som si davala tampon, prepac. Na druhej strane-hoyelovy wellness bazen nie je tak prepchaty ludmi ako kupalisko. To by som ozaj zvazila-my nechodime ani bezne, ako tehotna by som nesla uz vobec-ludia su neohladuplni, pri preplnenych bazenoch nevies ustrazis, aby ta niekto nekopol, plus tych infekcii, hnaciek a podobne byva extremne vela.

blondiee83
Dnes o 14:43
@anonym_ae070b

@seyran24 moze mi niekto vysvetlit co ludi laka ist na kupaliska vseobecne? Mocit sa v tej istej vode kde su ludia od potu, vytoky žien, moč niektorych ludi. Proste kupat sa tam kde sa kupe milion tiel. Neprijemne

@anonym_ae070b mozes mi vysvetlit, kam sa maju chodit kupat rodiny s detmi, ktore byvaju v byte a nemaju vlastny bazen?
A to sa pytam ako clovek, ktory na kupaliska nechodi, pretoze jednak ich nemam rada a mame ine moznosti. Ale co ti, ktori ich nemaju?

anonym_ae070b
Dnes o 15:12
@blondiee83

@anonym_ae070b mozes mi vysvetlit, kam sa maju chodit kupat rodiny s detmi, ktore byvaju v byte a nemaju vlastny bazen?
A to sa pytam ako clovek, ktory na kupaliska nechodi, pretoze jednak ich nemam rada a mame ine moznosti. Ale co ti, ktori ich nemaju?

@blondiee83 neviem, my tiez nemame. Osobne radsej nikam. Pripadne more. Alebo aspon nieco co odteká i ked to tiez nie je najhygienickejsie ale radsej by som volila to

anonym_138ca9
Dnes o 15:15

Fuj,nesla by som

anonym_138ca9
Dnes o 15:16
@blondiee83

@blondiee83 Pozri sa my sme sa nechodili kupat nikde a zijem.Este obcas do rieky.

anonym_73d421
Dnes o 15:56

@seyran24 mám známu, ktorá v 6 mesiaci prišla o dieťa, lebo v bazéne chytila infekciu.
Neriskuj. Tampon ti absolútne nepomôže.