Poraďte prírodné riešenia na úzkosť a nespavosť v 7. mesiaci
Ahojte som v 7 mesiaci tehotenstva budem mat 3 tie dieta velmi ma trápi uzkost a nespavost viete mi poradiť niečo prírodné a dostupné v lekárni na to čo môžu tehulky alebo poradiť ako ste to zvládali vy ?
@bubka19951 a len tak čiste náhodou si tu dnes pre mamu zháňala zolpidem?
@anonym_fb3fc3 Narobi si deti a potom je stres. Treba rozmyslat skor, nie v 7.mesiaci.
@anonym_fb3fc3 Narobi si deti a potom je stres. Treba rozmyslat skor, nie v 7.mesiaci.
@anonym_9f8263 nikto nema vestecku gulu, stane sa. Mozno aj tebe len pockaj par mesiacov
@anonym_9f8263 nikto nema vestecku gulu, stane sa. Mozno aj tebe len pockaj par mesiacov
@anonym_8e7e3c a to je dôvod, prečo tehotná žena zháňa zolpidem na nete?
@anonym_8e7e3c a to je dôvod, prečo tehotná žena zháňa zolpidem na nete?
@anonym_fb3fc3 a je to ta ista osoba?
@anonym_8e7e3c Ak aj, urcite nebudem zhanat Zolpidem akoze "pre mamu". Ehm.
Ja som užívala magnézium a prešla som na to, že som si ho dávala v noci. Večer som totiž bez problémov zaspala, ale v noci som sa väčšinou okolo druhej, tretej či štvrtej zobudila a potom som sa už len trápila a nevedela zaspať. Vtedy som si dala magnézium a hoci som sa možno ešte štvrťhodinku prehadzovala, potom som vždy zaspala.
Prípadne môže večer pomôcť aj medovkový čaj, aspoň mne zvykne pomôcť „upokojiť sa“. 😊

@bubka19951 a len tak čiste náhodou si tu dnes pre mamu zháňala zolpidem?